Nasi rywale w sezonie 2019
Re: Nasi rywale w sezonie 2019
Sponsor extraligi i tv kolejne 2mln
No bo Czarek jest KIBICEM, jak piłkarscy motorowcy w Lublinie, którzy potrafią pójść pod ratusz i wykrzyczeć: "Więcej pieniędzy!", a nie jak żużlowe pizdeczki co cicho siedzą i nie potrafią się o nic upomnieć. Szkoda tylko, że Czarek nie jest też takim KIBICEM, kiedy chodzi o wiarę we własną drużynę.
Popek pisze:No bo Czarek jest KIBICEM, jak piłkarscy motorowcy w Lublinie, którzy potrafią pójść pod ratusz i wykrzyczeć: "Więcej pieniędzy!", a nie jak żużlowe pizdeczki co cicho siedzą i nie potrafią się o nic upomnieć. Szkoda tylko, że Czarek nie jest też takim KIBICEM, kiedy chodzi o wiarę we własną drużynę.
Najchętniej wykrzyczałbym: żadnego finansowania sportu z budżetu. Co do wiary we własną drużynę to wolę racjonalną ocenę jej wartości.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
kibicLBN pisze:No bo miejsce Grudziądza jest w tamtejszych koszarach, ale ich czasem wypuszczają na rozpoznanie wrogaBarti10 pisze:kibicLBN pisze:Mam problem z ,,Mikkelsenem"
Już napisałem ze Mój błąd , źle po prostu napisałem ;) Ty się nigdy nie mylisz ?
Jak byś na prawdę żył żużlem to taką pomyłkę mógł byś zaliczyć w przypadku jakiegoś zawodnika 2 ligi który odjechał w niej kilka biegów. To dobrze że żużlem interesuje się więcej osób, być może więcej osób będzie się o niego martwić gdy czasy będą gorsze, A nie jesteśmy Lesznem więc pewnie nas takie kiedyś zostaną. Nie bronię nikomu rozpocząć przygody z tym sportem od kibicowania w ekstralidze, tylko strasznie to pachnie Januszem. Rozumiesz?
Popłakałem się w trakcie finału z Rybnikiem bo tliła się we mnie przed tym meczem nadzieja. A teraz ten jarmark, po prostu nie czuję tego do końca...
Rozumiem o co Ci chodzi ale , żyje żużlem odkąd poszedłem na pierwszy mecz 2003 roz z Rybnikiem ;) i po prostu się pomyliłem , po paru piwkach na treningu , może dla Niektórych Januszowate , rozumiem ;) życzę wszystkim żeby ominęli 2 mecze od 2003 roku jak ja !
ML
Ogladam mecz Grudziadza i nie moge sie nadziwic jak tam ta szeroka chodzi. Lelek bedzie tam rajderem kolejki, nie ma bata :) GKM idzie po wygrana i robi krok w strone bonusa, domowym torem powinni utrzymac sie w lidze. My chyba patrzmy raczej w strone Torunia i Gorzowa