Nasi rywale w sezonie 2019

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
max3
Zawodowiec

Re: Nasi rywale w sezonie 2019

#76 Postautor: max3 » 6 kwietnia 2019, o 14:37

Sponsor extraligi i tv kolejne 2mln

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#77 Postautor: Popek » 6 kwietnia 2019, o 15:53

No bo Czarek jest KIBICEM, jak piłkarscy motorowcy w Lublinie, którzy potrafią pójść pod ratusz i wykrzyczeć: "Więcej pieniędzy!", a nie jak żużlowe pizdeczki co cicho siedzą i nie potrafią się o nic upomnieć. Szkoda tylko, że Czarek nie jest też takim KIBICEM, kiedy chodzi o wiarę we własną drużynę.

Czarek
Trener

#78 Postautor: Czarek » 6 kwietnia 2019, o 16:45

Popek pisze:No bo Czarek jest KIBICEM, jak piłkarscy motorowcy w Lublinie, którzy potrafią pójść pod ratusz i wykrzyczeć: "Więcej pieniędzy!", a nie jak żużlowe pizdeczki co cicho siedzą i nie potrafią się o nic upomnieć. Szkoda tylko, że Czarek nie jest też takim KIBICEM, kiedy chodzi o wiarę we własną drużynę.

Najchętniej wykrzyczałbym: żadnego finansowania sportu z budżetu. Co do wiary we własną drużynę to wolę racjonalną ocenę jej wartości.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Barti10

#79 Postautor: Barti10 » 6 kwietnia 2019, o 17:31

kibicLBN pisze:No bo miejsce Grudziądza jest w tamtejszych koszarach, ale ich czasem wypuszczają na rozpoznanie wroga
Barti10 pisze:
kibicLBN pisze:Mam problem z ,,Mikkelsenem"

Już napisałem ze Mój błąd , źle po prostu napisałem ;) Ty się nigdy nie mylisz ?

Jak byś na prawdę żył żużlem to taką pomyłkę mógł byś zaliczyć w przypadku jakiegoś zawodnika 2 ligi który odjechał w niej kilka biegów. To dobrze że żużlem interesuje się więcej osób, być może więcej osób będzie się o niego martwić gdy czasy będą gorsze, A nie jesteśmy Lesznem więc pewnie nas takie kiedyś zostaną. Nie bronię nikomu rozpocząć przygody z tym sportem od kibicowania w ekstralidze, tylko strasznie to pachnie Januszem. Rozumiesz?
Popłakałem się w trakcie finału z Rybnikiem bo tliła się we mnie przed tym meczem nadzieja. A teraz ten jarmark, po prostu nie czuję tego do końca...

Rozumiem o co Ci chodzi ale , żyje żużlem odkąd poszedłem na pierwszy mecz 2003 roz z Rybnikiem ;) i po prostu się pomyliłem , po paru piwkach na treningu , może dla Niektórych Januszowate , rozumiem ;) życzę wszystkim żeby ominęli 2 mecze od 2003 roku jak ja !
ML

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#80 Postautor: Speedway » 12 kwietnia 2019, o 22:17

Ogladam mecz Grudziadza i nie moge sie nadziwic jak tam ta szeroka chodzi. Lelek bedzie tam rajderem kolejki, nie ma bata :) GKM idzie po wygrana i robi krok w strone bonusa, domowym torem powinni utrzymac sie w lidze. My chyba patrzmy raczej w strone Torunia i Gorzowa
Obrazek