pav4u pisze:tak dla równowagi dodam, że są też tacy którym bardziej pasuje piątek
w rzeczy samej :D
pav4u pisze:tak dla równowagi dodam, że są też tacy którym bardziej pasuje piątek
Yorke19 pisze:o masz.. teraz lament nad terminarzem..
Była niedziela, będzie piątek i tyle. Od Nas zależy czy i jak wspomożemy klub.
..też jak inni pracuje, mam obowiązki rodzicielskie etc...
Największy cios to piątkowe wyjazdy, ale jestem pewien,że kto będzie chciał to da radę..
MOTOR w ekstralidze !!! to się dla mnie liczy !!!
Wybacz, ale terminarza nikt nie będzie ustalał pod dojeżdżających ze sporych odległości. Przede wszystkim klub dla ludzi z Lublina w Lublinie... Jak kolega wyżej napisał kto będzie chciał to da radę.
Kargolo pisze:A może by tak pogodzić się z tym, że to biznes? NC+ wykłada kasę za pierwszeństwo i wiadomo było, że wybierze sobie najatrakcyjniejsze mecze. Pieniądze z umowy z TV są ok, ale jak TV czegoś wymaga to już płaczemy i chcemy z powrotem do 1LŻ![]()
Jak zechcecie się zjawić na meczu to, choćby skały srały, zjawicie się.
Kargolo pisze:choćby skały srały, zjawicie się.
Lublin_Fan pisze:Peterix pełna zgoda z Twoimi argumentami za piątkami.
Ja tylko przypomnę, że:
- istnieje coś takiego jak urlop
- do pierwszego meczu 4 miesiące
- najwyższą klasę rozgrywkową mieliśmy ostatnio w roku 1995 (choć mało pasjonujący był akurat ten sezon)
To wystarczająco dużo środków, motywacji i czasu, żeby zadbać o swoją obecność na meczu.
Co do frekwencji. No cóż... Wiele osób, które chodziły na żużel w ostatnich dwóch sezonach jest przyzwyczajonych do seryjnych zwycięstw a nie porażek. Dlatego też wątpię w utrzymanie frekwencji na takim poziomie i to wynik będzie moim zdaniem głównym powodem mniejszego zainteresowania.
Bochen pisze:Wyjazdy będą w niedziele!! Każdy będzie zadowolony :-)
Bochen pisze:Opanujcie się z tą burzą mózgów...
A tak na poważnie to propozycje typu Huckenbeck lub Morris w PGE to jest absolutne nieporozumienie.
Za samo myślenie o zawodnikach tego pokroju należy się "batorzenie szczypiorem"!
#nie_dla_Grega_Motor!!