Czarek pisze:Zacznijmy od tego, że Klub nie ma pieniędzy na Hancocka. I skończmy na tym.
Może ten sponsor od Taia przerzuciłby bańkę na Grega. ;)
Czarek pisze:Zacznijmy od tego, że Klub nie ma pieniędzy na Hancocka. I skończmy na tym.
rafir pisze:Czarek pisze:Zacznijmy od tego, że Klub nie ma pieniędzy na Hancocka. I skończmy na tym.
Może ten sponsor od Taia przerzuciłby bańkę na Grega. ;)
bartollo pisze:Niby spoko, ale ewentualna porazka albo remis od razu skresla caly sezon.
bartollo pisze:Niby spoko, ale ewentualna porazka albo remis od razu skresla caly sezon.
RadeKas pisze:Może i tak, ale ze wszystkich drużyn akurat Grudziądz mamy największą szansę pyknąć. Moim zdaniem terminarz ułożyli właśnie tak, żeby nie zabić mody na żużel w Lublinie.
$korzen$ pisze:Dziwi mnie natomiast to, ze na 7 spotkan az 5 pojedziemy u siebie w piatek.
sacreble9 pisze:$korzen$ pisze:Dziwi mnie natomiast to, ze na 7 spotkan az 5 pojedziemy u siebie w piatek.
A z tych 5 spotkań, aż 4 pojedziecie o wcześniejszej porze (jeden z nich odbędzie się 3 maja).
W naszym wypadku, w piątki odbędą się 4 spotkania u siebie i aż 6 na wyjeździe.
Dobromir pisze:4 mecze piątkowe będą pewnie o 16.30, super.
sacreble9 pisze:Dobromir pisze:4 mecze piątkowe będą pewnie o 16.30, super.
Jeden jest 3 maja, więc dzień wolny. Myślę, że pierwsze piątkowe spotkania odbywać się będą nie prędzej niż o 17.30-45.
czarus pisze:Po co nam była ta Ekstraliga?
W niedziele wszystko było super, a teraz? Frekwencja spadnie o 3/4 z piątek.
Na wyjazdach będzie z 10 osób, gdzie większość z zarzadu lub rodzin żużlowców.
Tutaj nie ma sprawiedliwości. Powinniśmy się odwołać co do tego terminarzu
$korzen$ pisze:Czekalem na teksty "po co byla nam ta Ekstraliga?" - zaczelo sie![]()
Przypominam, ze w zeszlym sezonie ekstraligowe spotkania piatkowe byly o 19:30 a sobotnie o 18:00. Tak wiec wstepnie nalezy sie nastawiac na 18. Ja wiem, ze w GKSZ maja czasami szalone pomysly, ale nikt nie zrobi spotkania w piatek o 16 czy 17. Lubelaki sobie poradza (w wiekszosci), martwie sie natomiast o kibicow, ktorzy dojezdzaja. Jest to jednak dosc liczna grupa. Tutaj docelowo widze najwiekszy problem.