GIGI pisze:Łoptymista pisze:ano...
Tak z ciekawości... ktoś policzył może ile w tym tygodniu było już tekstów, że Motor wuja pojedzie w 2019 i nie mamy nikogo? :)
Nie wiem czym sobie zasłużyliśmy, że tak chętnie o nas ciągle piszą. :) Nie mogę się doczekać sezonu i tego aż zaczniemy wygrywać. :) Nieważne jakim składem.
Bo niektorym dupe mocno sciska kiedy patrza na tak dobrze zorganizowany klub jakim jest Motor Lublin. Jak to mozliwe ze awansowalismy o dwie klasy w ciagu dwoch lat? Teraz przyszla eliga i trzeba Motor obsmarowac bo za bardzo sie rozpedzili. Po tylu latach suszy spadl wreszcie duzy deszcz. Zenada, po prostu dziennikarskie dno. Komarnicki rok temu przyznal ze Ostafinski jest na czarnej liscie u wiekszosci prezesow i topowych zawodnikow. Jego teksty odbieram jako akt desperacji bo przeciez z czegos trzeba zyc.
Wydaje mi się, że źle o Motorze to nie piszą. Fakt faktem są teksty, ze przespali okres transferowy lecz raczej to prawda i tyle w tym temacie. Nie ma co się napinać tylko brać na klatę. My kibice też musimy się przyzwyczaić do ekstraligowego życia w newsach.