Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
....aż tak źle to nie jest zawsze można sklonować Unię Leszno choćby razy 2 
Z AJ zrobili sprytny wybieg bo dosć szybko oficjalnie zadeklarował ze zostaje i to ogłosili.Chyba tylko po to aby rzucić zanętę. Niestety zaden okaz z zagramanicy nie chwycił haczyka.
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 17:50 przez kondzio78, łącznie zmieniany 1 raz.
AJ to karta bita na takie zanęty to może Nawrocki by się skusił jak by wygrał ligę w 2019 
Widzę, że jakieś smętne nastroje się wkradły. Wiadomo było, że beniaminkowi będzie arcytrudno i że beton zrobi wszystko żeby utrzymać się przy korycie. Ja się cieszę, że zobaczymy Zmarzlików Taiów i Doyleów w meczu ligowym w Lublinie. Jak nasza przygoda z EL ma trwać tylko sezon - to trudno. I tak warto było walczyć. Pozytywnymi emocjami z tego roku można obdzielić kilka lat. Wierzę, że nasi działacze zmontują skład jak najsilniejszy się da. A jak się nie uda to trudno. Ja bym się nie obraził żeby dokoptować Michelsena i Jamroga. Skład nie powala ale za to ambitny i miły do kibicowania.
Spokojnie Pedersen raczej odpadł ale cały czas walczy o lepszy kontrakt ,mam nadzieje ,ze będzie Vaculik ma najlepsza ofertę sprawa rozbija się o sponsora indywidualnego i do tego dunczyk z Gdańska Lambert nie chce jeździć w pierwszej lidze i najbliżej jest Rzeszowa ..
To skoro jest najbliżej Rzeszowa to chyba jednak chce jeździć w 1 lidze :) szkoda. Myślałem że to będzie taki lubelski Adams
Tez tak myślałem ,może go jakoś przekonają ale jest ciężko.
max3 pisze:najbliżej jest Rzeszowa ..
najwyrazniej Robert ceni sobie stabilnosc - finansowa oraz umyslowa
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
TreleMorele
- Senior
akurat Michelsen jeżeli będzie miał gwarancję startów to jest gotowy jeździć w Lublinie, Thomsen dogadany z Gorzowem tak wrobelki cwierkaja. Jamrog zapewne zaklepany u nas.
Co do Lamberta to szkoda będzie jak wybierze 1 lige spore osłabienie....
Co do Lamberta to szkoda będzie jak wybierze 1 lige spore osłabienie....
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Trzeba bylo Kasprzaka przeplacic albo innego Polaka i Robert nie bylby taki niezbedny. Nie wierze ze chce zostac w I lidze, po prostu Nawrocki mu diamenty dla dziewczyny obiecal.
-
TreleMorele
- Senior
Nawrocki pewnie jak zwykle ostro rzuca moneta tylko ile jeszcze ma tych apartamentow ,już nie jest w stanie spłacać zawodników o co tu chodzi...
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 18:49 przez TreleMorele, łącznie zmieniany 1 raz.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Przez kilka godzin zostało napisanych kilka sprzecznych ze sobą informacji, a wy dalej w nie wierzycie i komentujecie..
Klub wie co robi i co moze zrobic, więc musimy po prostu czekać i wierzyć, po co od razu płakać i pisać jakieś bzdury o wycofywaniu się z rozgrywek.
Te wszystkie bzdury ze SF, tez można sobie wsadzić w tyłek. Wg plotek to najpierw chcemy przepłacać Vaculika i Pedersena, a potem I ligowcy przebijają nas w ofertach dla zawodników z I ligi.
Nawet jak nie dojdzie jakaś armata z Ekstraligi, to taki skład również byłby bardzo silny:
1. Jamróg
2. Jonsson
3. Woryna
4. Lambert
5. Michelsen
6. Lampart
7. Rolnicki
Nie ma co płakać, trzeba wierzyć, że będzie dobrze :D
Klub wie co robi i co moze zrobic, więc musimy po prostu czekać i wierzyć, po co od razu płakać i pisać jakieś bzdury o wycofywaniu się z rozgrywek.
Te wszystkie bzdury ze SF, tez można sobie wsadzić w tyłek. Wg plotek to najpierw chcemy przepłacać Vaculika i Pedersena, a potem I ligowcy przebijają nas w ofertach dla zawodników z I ligi.
Nawet jak nie dojdzie jakaś armata z Ekstraligi, to taki skład również byłby bardzo silny:
1. Jamróg
2. Jonsson
3. Woryna
4. Lambert
5. Michelsen
6. Lampart
7. Rolnicki
Nie ma co płakać, trzeba wierzyć, że będzie dobrze :D
ezbeg pisze:Daleko mi do twórców teorii spiskowych, ale wygląda to tak jakby właściciele 7 klubów dogadali się między sobą że utrzymają obecne składy najwyżej dokonają kilku zmian a ten co awansuje zostanie z niczym i przejedzie cały sezon odpadami.
a głupie zawodniki też zrobią na złość "nowemu" i podpiszą gorszy kontrakt byle zrzucić beniaminka
łykacie wszystko jak młode pelikany. Mamy 3 tygodnie sezonu ogórkowego i te wszystkie pseudo-redaktorzyny będą teraz pisać co im ślina na język przyniesie. A nawet jak Vaculik, Nicki, Kasprzak czy kilku innych są dogadani z nowymi klubami to nie mogą się tym pochwalić. Czyli można ich spokojnie przelicytować.
Nikt nie twierdzi, że jest super, ale wrzućcie trochę na luz, bo nie da się czytać tych gorzkich żali
-
TreleMorele
- Senior
Zawsze można zakontraktowac czołowych zawodników z 1 ligi zawsze jest jakieś wyjście Michelsen ,Woryna,Kosciuch czy Ljung jeździć potrafią ...co do Vaculika czy Pedersena to ich czas i pojadą tam gdzie dostaną najwięcej typowe złotowy
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 19:14 przez TreleMorele, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba próbować w takim razie wyciągnąć MJJ. Dać mu lukratywny kontrakt po Vaculu i Nickim i gwarancję startów jako prowadzący parę. Nie skusi się??? Tam będzie jedynie uzupełnieniem, a u nas miałby status lidera. Brać w pakiecie z Zengim, żeby zagrać Zielonej na nosie. Dodać Michelsena jako drugiego prowadzącego pod 1/9 i możemy jechać.
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 19:16 przez rafir, łącznie zmieniany 1 raz.
-
TreleMorele
- Senior
i tak powinni nasi działacze zrobic .
Ale czemu Wy przyjęliście te wypociny Ostafa za pewnik? Mamy 10 października, część zawodników nie skończyła jeszcze sezonu (np. Robert) i pewnie nie podjęła wiążących decyzji. "Giełda" dopiero się rozpoczyna.
Co do Michelsena to ja osobiście bardzo chętnie bym tego zawodnika u nas widział. Młody, perspektywiczny i już bardzo szybki. Gdzieś wcześniej napisałem, że w mojej opinii przy trafionym, eligowym sprzęcie może być "drugim Madsenem".
Co do Michelsena to ja osobiście bardzo chętnie bym tego zawodnika u nas widział. Młody, perspektywiczny i już bardzo szybki. Gdzieś wcześniej napisałem, że w mojej opinii przy trafionym, eligowym sprzęcie może być "drugim Madsenem".
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Dokładnie, Michelsen jest warty zaryzykowania, warto by było też Rolnickiego wyszarpać z Tarnowa. Do tego przydałby się jednak ktoś mocny typu Vaculik lub Nicki. Takie minimum moim zdaniem to:
1. Vaculik / Nicki / Łaguta od maja
2. D. Lampart
3. A. Jonsson
4. G. Zengota / J. Jamróg
5. M. Michelsen
6. W. Lampart
7. P. Rolnicki
Taki shład nie jest bardzo słaby i przy wystrzale formy niektórych zawodników da utrzymanie.
1. Vaculik / Nicki / Łaguta od maja
2. D. Lampart
3. A. Jonsson
4. G. Zengota / J. Jamróg
5. M. Michelsen
6. W. Lampart
7. P. Rolnicki
Taki shład nie jest bardzo słaby i przy wystrzale formy niektórych zawodników da utrzymanie.
bądź spokojny :)spokojny pisze:
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Mam nadal nadzieję że te pogłoski medialne i pozamedialne się obrócą w przysłowiowe gowno.
Ale jak czytam:
Serio ?
Na spadek takiego składu można postawić wypłatę albo i dwie. Tylko jaki to ma sens przy kursie 1.1 czy 1.05
Serio Gelu wołał bym już bojkot tego betonu i jazdę Łełkiem, Oskarem, Jeleniem
Bo skład który wymieniłeś wygrał by tylko może 1 mecz na koniec sezonu ktoś by się podłożył żeby nam przykro nie było, jak kiedyś Gdańsk Rawiczowi w I lidze...
Ale jak czytam:
Popek pisze:
1. Jamróg
2. Jonsson
3. Woryna
4. Lambert
5. Michelsen
6. Lampart
7. Rolnicki
Serio ?
Na spadek takiego składu można postawić wypłatę albo i dwie. Tylko jaki to ma sens przy kursie 1.1 czy 1.05
Gelo pisze:. Ja bym się nie obraził żeby dokoptować Michelsena i Jamroga. Skład nie powala ale za to ambitny i miły do kibicowania.
Bo skład który wymieniłeś wygrał by tylko może 1 mecz na koniec sezonu ktoś by się podłożył żeby nam przykro nie było, jak kiedyś Gdańsk Rawiczowi w I lidze...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zmora mowi ze mu wlosy siwieja od stawek, a najmocniej na Stal sie rzucil beniaminek z Lublina. Moim zdaniem Gorzow to dobry target bo oni maja spore problemy finansowe. Nie wierze ze pieniadze nie graja roli. Nawet sponsor jakis indywidualny sie pewnie u nas znajdzie. Jezeli przedstawimy kwity z Bogdanki, Azotow, Perly to ktos dobry sie skusi na pensje wyzsza od rynkowej. Czytalem wywiad z JK i sugerowal ze beda szykac mocnego obco i mocnego Polaka oraz juniora z zewnatrz.
Jak się startuje raz na ćwierć wieku w najwyższej klasie rozgrywkowej to kogo chcemy ściągnąć? Zawodnicy traktują nas jak jakieś zjawisko ,,UFO,, Utrzymajmy się w lidze sportowo bez długów to i łatwiej będzie na 2020 ściągnąć kogoś sensownego do Lublina. Frycowe trzeba płacić a i my musimy zaistnieć na dłużej w tej lidze. Innego wyjścia nie ma. Wszyscy się nam przyglądają.
kibicLBN pisze:Mam nadal nadzieję że te pogłoski medialne i pozamedialne się obrócą w przysłowiowe gowno.
Ale jak czytam:Popek pisze:
1. Jamróg
2. Jonsson
3. Woryna
4. Lambert
5. Michelsen
6. Lampart
7. Rolnicki
Serio ?![]()
Gelo pisze:. Ja bym się nie obraził żeby dokoptować Michelsena i Jamroga. Skład nie powala ale za to ambitny i miły do kibicowania.
Zarejestrowałem się tutaj bo od kilku lat obserwuję forum i już nie mogę znieść Twoich sądów i twierdzeń, które starasz się przedstawiać tak, jakby to był pewnik. Pytam się dla kogo? Chyba tylko dla Ciebie samego więc nie pisz z takim przekonaniem i za innych. Lekko kryzysowy skład wynikający z wiadomych przyczyn, ale absolutnie nie jest tak, jak Ty to przedstawiasz. Postaw swoje wypłaty, ja tego bym nie zrobił. Twierdzisz, że skład na łaskę i wygranie 1 meczu również na skutek litości innych. Zamiast sądów to proponuję podejść nieco bardziej szczegółowo i wziąć chociażby liczydło do ręki. No to jedziem (przy założeniu, że przeciwnikiem - oczywiście na naszym torze - jest każda drużyna poza dream teamem leszczyńskim i powiedzmy taką wypasioną Zielonką, jak już ją oszołomy z SF próbują rysować):
- Jamróg - 9
- Jonsson - 7
- Woryna - 6
- Lambert - 7
- Michelsen -10
- Lampart - 5
- Rolnicki - 3
Łącznie: 47 pkt (i to bez jakiegoś mission impossible, raczej tak "na skromno/skromnie")
Proponuję się przespać, ewentualnie wziąć orzeźwiający prysznic. I nie pisz mi tylko, że przyszedł nowy i się rozpycha, bo nie ma to żadnego znaczenia, a aktywnym kibicem stadionowym jestem od `91 i widziałem na naszym torze wiele.
Ostatnio zmieniony 10 października 2018, o 21:07 przez pwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Mad pisze:Jak się startuje raz na ćwierć wieku w najwyższej klasie rozgrywkowej to kogo chcemy ściągnąć? Zawodnicy traktują nas jak jakieś zjawisko ,,UFO,, Utrzymajmy się w lidze sportowo bez długów to i łatwiej będzie na 2020 ściągnąć kogoś sensownego do Lublina. Frycowe trzeba płacić a i my musimy zaistnieć na dłużej w tej lidze. Innego wyjścia nie ma. Wszyscy się nam przyglądają.
Tylko weź się utrzymaj składem pierwszoligowym. Kosztem kogo?
Mad pisze:Jak się startuje raz na ćwierć wieku w najwyższej klasie rozgrywkowej to kogo chcemy ściągnąć? Zawodnicy traktują nas jak jakieś zjawisko ,,UFO,, Utrzymajmy się w lidze sportowo bez długów to i łatwiej będzie na 2020 ściągnąć kogoś sensownego do Lublina. Frycowe trzeba płacić a i my musimy zaistnieć na dłużej w tej lidze. Innego wyjścia nie ma. Wszyscy się nam przyglądają.
Wyolbrzymiacie. To nie jest nieznające się wzajemnie środowisko. Kto ma wątpliwości, a chce się czegoś dowiedzieć z pierwszej ręki wystarczy, że przedzwoni do AJ-a, czy Lamberta. Nawet taki młody Kling z racji jazdy w lidze szwedzkiej ma kolegów z czołówki. To nie jest żaden problem. ROW dostając parę lat temu zaproszenie nie zmontował składu z Kiełbasy, czy innego Latosiego bo nikt ich nie znał, ale od razu pojawiły się konkretne 3 armaty. Głównym problemem jest fuckupowy rok jeśli chodzi o rynek transferowy (zresztą tendencja jest stała i kolejne zapowiadają się nie lepiej).