Motor Lublin w sezonie 2019

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Potbelly

Re: Motor Lublin w sezonie 2019

#76 Postautor: Potbelly » 26 września 2018, o 14:26

Flagg pisze:
DrPaiHiWo pisze:Poza tym to Unia Leszno miała największy budżet w tym roku bo 9,5 ml

Masz jakieś źródło tej informacji? Z tego co wiem, najbogatsze kluby Eligi mają budżety spokojnie ponad 10mln.

https://speedwayekstraliga.pl/druzyny/fogo-unia-leszno/

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#77 Postautor: Hans » 26 września 2018, o 14:47

Ja tylko prosze klub aby nie interesowac sie Przedpelskim niech idzie sobie do Wroclawia.

Aby myslec o spokojnym utrzymaniu potrzeba nam 3 transferow- 1 polaka i 2 obco. Zadnych KK, tylko Kolodziej ;) do tego ktos z trojki Pedersen, Vaculik, Jepsen Jensen. (Kolejnosc nieprzypadkowa). Choc wcale nie obrazilbym sie jakby Hancock zerwal kontrakt ze Stala i wyladowal w Lublinie. Kij tam ze zlotowa ale jednak na 10 pkt w kazdym meczu go stac. I wtedy:

1. Pedersen
2. Bober
3. Hancock
4. AJ
5. Koldi
6. Wiktor
7. Peron/ Kowalski
8. Lambert

Na rezerwie Lampart i Miesiac.

Przy Lambercie otwieraja sie ogromne mozliwosci taktyczne, zal z nich nie skorzystac.

rafir
Junior

#78 Postautor: rafir » 26 września 2018, o 15:01

Menadżer Nickiego dodał właśnie do obserwowanych profil Speed Car Motor Lublin na Twitterze.
Pewnie przypadkowo. ;)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#79 Postautor: kibicLBN » 26 września 2018, o 15:11

Hans pisze:Ja tylko prosze klub aby nie interesowac sie Przedpelskim niech idzie sobie do Wroclawia.

Aby myslec o spokojnym utrzymaniu potrzeba nam 3 transferow- 1 polaka i 2 obco. Zadnych KK, tylko Kolodziej ;) do tego ktos z trojki Pedersen, Vaculik, Jepsen Jensen. (Kolejnosc nieprzypadkowa). Choc wcale nie obrazilbym sie jakby Hancock zerwal kontrakt ze Stala i wyladowal w Lublinie. Kij tam ze zlotowa ale jednak na 10 pkt w kazdym meczu go stac. I wtedy:

1. Pedersen
2. Bober
3. Hancock
4. AJ
5. Koldi
6. Wiktor
7. Peron/ Kowalski
8. Lambert

Na rezerwie Lampart i Miesiac.

Przy Lambercie otwieraja sie ogromne mozliwosci taktyczne, zal z nich nie skorzystac.

Ty serio z tym Oskarem i o zgrozo Hancockiem?
Chcesz mieć w składzie najgorszą (tu muszę się powstrzymać) w żużlowym świecie? Nicki przy nim to dobry duch drużyny i opiekuńczy kapitan. Każdy tylko nie ta Złotówa. A Oskar nie wiem czy w I lidze na pozycji seniora jest w stanie utrzymać się w składzie, więc gdzie w elidze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Hans
Trener

#80 Postautor: Hans