spotykałem się po kilka godzin i z Porsingiem, Grajczonkiem i Morrisem. Chłopaki mieli naprawdę dużą ochotę wygrać rewanż w Lublinie.
Szkoda, że nie wszyscy mieli ochote na stadion przyjechac

spotykałem się po kilka godzin i z Porsingiem, Grajczonkiem i Morrisem. Chłopaki mieli naprawdę dużą ochotę wygrać rewanż w Lublinie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
_piotrusss pisze:A tak na poważnie to o ile dobrze życzę sąsiadom, to czytając wywiady z tym gościem bardziej pasuje mi na organizatora dożynek a nie prezesa klubu żużlowego.
lombard pisze:W trakcie sezonu komunikatami powprowadzano zmiany do Regulaminów które bardzo wielu widzę umknęły np. do tej pory w Rzeszowie nie wiedzą, że od przyszłego sezonu w II lidze można będzie jechać 3 obcokrajowcami.
Jeśli chodzi o zapisy dotyczące zawodników rezerwowych, to zgadza się. Opola i innych to nie dotyczy bo II liga została z tego wyłączona. Na 100% rezerwowi będą w ekstralidze i z tego co pamiętam w Nice lidze również, ale tu ręki uciąć bym sobie nie dał, bo linków do materiałów źródłowych nie mam, ale czytałem o tym na pewno.
Hahahaha :) w punkt :)istred pisze:Ciekawe czy w barażu ekstraliga pojedzie ośmioma, a I liga siedmioma zawodnikami :)
Prokurator pisze:Czy mógłby ktoś podać czasy wszystkich wyścigów?
W relacji w Tygodniku Żużlowym znowu nie ma czasów, na SF też niestety nie.