Skład na sezon 2005

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Piotrbaz

Skład na sezon 2005

#1 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 16:17

Jush jest dawno po połowie sezonu no i niedlugo play-offy.. był tu kiedys taki temat "skład marzenie 2004" no to teraz postanowiłem założyc o skłądzie na następny sezon.

Jezeli Zostalibysmy w pierwszej lidze :cry: ( wariant pesymistyczny )

1. Åšledz
2. Piszcz
3. Knapp
4. P. Karlsson
5. Franków
6. ----- :arrow: jakie bardzo dobry junior
7. Dawid Stachyra

JEZELI AWANSUJEMY W TYM ROKU

no i tu jest ipa bo wiekszocs skłądu jest do wymiany poniewaz w e lidz tym bys my eni pojechali nic. :cry: przykłądem jest RKM RYbnik chociaz ten zaczął wygrywac mecze u siebie.. ale tam jest loram

chciaałbym aby do skłądu powrócił lee richardsson ale jak wiadomo on podpisał w ZG na 2 lata :cry: no i czas rozejrzec sie i kupic jakis 2 dobrych seioorów i juniora..

Mój skład marzenie 2005. :mrgreen: ( bez lee ) :cry:

1. D. Åšledz
2. G. Knapp
3. Leigh Adams :twisted:
4. P. Protasiewicz :twisted:
5. T. Piszcz
6. M. Rempała/M. Nowaczyk/M. Rajkowski :roll:
7. D. Stachyra

8)
Ostatnio zmieniony 6 lipca 2004, o 16:44 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
_R@fi_

#2 Postautor: _R@fi_ » 6 lipca 2004, o 16:30

po pierwsze jelen w przyszlym sezonie ebdzie seniorem wiec trzeba nad 2 juniorow :) no dawidek moze byc tym 2 a ja bym widzial takie sklady:

w przypadku pozostania w 1 lidze:
1. Sledz
2. Knapp
3. Piszcz
4. Baran
5. Karlson
6. Stachyra
7. Nowaczyk

w przypadku awansu no troche pomarze :)

1. Sledz
2. Knapp
3. Adams
4. Chrzanowski
5. Piszcz
6. Stachyra
7. M.Rempala

ale tez trzeba wziasc pod uwage zmiane przepisow cos mi sie wydaje ze po wejsciu do unii europejskiej zawodnicy zag. mogli by zaskarzyc GKSZ ze nie pozwalaja im pracowac w Polsce wiec przypuszczam ze w przyszlym sezonie ebdzie moglo jezdzic znowu 2 stronieri w meczu i zakontraktowac bedzie mozna 3 wiec te sklady sie zmienia a mianowicie ja widze to tak:

1. Richardson
2. Knapp
3. Sledz
4. Piszcz
5. Karlsson
6. Stachyra
7. Nowaczyk
Obrazek
NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIMY ROBERT !!!![*]

Piotrbaz

#4 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 16:39

łupss :D zapomniałem :D jush poprawiam ;p

Geest
Senior

#5 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 16:42

Ru$eK pisze:Piotrek urwałeś sie z choinki? Jelen w następnym roku juniorem? Przeciez to jego ostatni sezon!! Wśród młodzików!!

Ru$eK, urwales sie z ksiezyca? :lol: _R@fi_ juz to napisal :wink:
a tak na powaznie, nie wiem czemu w zadnym z zzestawien nie pojawia sie Frankow. nie kazzdy jest Tomkiem Gollobem, co juz w pierwszym sezonie w Unii jezdzi tak jak jezdzi. Knapp mial slaby pierwszy sezon, Franek tez poczatki nie najlepsze, ale chyba sie rozkreca. nie wiem, moze chodzi o rozne, zwiazane z meczem w Grudziadzu domniemania, ktore (poki co?) wydaja mi sie kompletnie nietrafione...

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#6 Postautor: dannie » 6 lipca 2004, o 17:24

poki co jeszcze nic nie jest pewnie wiec nie bede ustalal narazie calego skladu lecz wiem iz w obywdu przypadkach (awans i pozostanie w I lidze) potrzebne sa wzmocnienia... wiadomo - jezeli bedzie e-liga to zmiany sa nieuchronne i czuje ze potrzeba bylaby mala rewolucja w skladzie, jednak jezeli chodzi o I lige to takze potrzebujemy nowych sil (no mysle ze wtedy juz na 100% walka o awans)... na pewno 1 junior! ...hmm.. moze Gomolski ?? hmm... jeszcze nie wiem... Buczek (jakos mnie w niedziele nie przekonal) ...no i z jeden senior pokroju Piszcza...

moje spekulacje obejmuja sytuacje w ktorej my zostajemy w I lidze, dalej jedziemy z 1 obco i spada Zielonka, do tego pewnie wzmocnienia w Rzeszowie i Grudziadzu a do tego wciaz grozny Gorzow...hmmm... byloby ciezko... oj ale chyba poszeldem troszke za daleko :lol: :lol:

Piotrbaz

#7 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 17:32

przedwczoraj gomólski na swoim torze :shock: zdobył zero punktów... nie sledziłem jego wczesniejszych wystepów ale moze nasz tor mu podpasił?? a moze to trumna i jelen nei dawali sobie z nim rady?

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#8 Postautor: Dobromir » 6 lipca 2004, o 17:57

No w końcu ktoś założył ten wątek.
W przypadku pozostania w 1 lidze :
-Karlsson
-Knapp
-Piszcz
-Śledź
-Franków
-Czerwiński :D nie może sie przebic w Częstochowie a w 1 lidze mógłby być jednym z liderów

-Pecyna nie stawiał bym na nim tak szybko krzyżyka sezon ma nieudany ale jeździc chłopak umie ale to w przypadku jak by nie wyszło z Czerwińskim

-Stachyra
-Gomólski :D bardzo waleczny chłopak będzie do wzięcia za rok i widać że mu pasuje lubelski tor choc boje sie ze tu na naszą niekorzyśc działa odległosc od gniezna bo chłopak ma dopiero 18 lat szkole itp

W przypadku awansu:
-Karlsson
-Richardson wiadomo
-Śledź
-Piszcz
-Knapp
-Franków
-Okoniewski :D (jak Zkż spadnie można by o niego zawalczyć)
-Walasek :D były rekordzista toru w lublinie zawsze swietnie sie prezentował na lubelskim torze
-Stachyra
-Gomólski i pierwsza czwórka nasza:)

łukasz

#9 Postautor: Å‚ukasz » 6 lipca 2004, o 18:41

mnie sie wydaje ze oprocz mlodziezowca co najmniej jednego, jednego seniora i oczywiscie Lee mozna by bylo powalczyc w elidze. jest jednak jeden podstawowy warunek... Majatek wydany na sprzet!!! po dwa super szybkie motocyle dla kazdego zawodnika!!!
zastanawiam sie tylko kto siadl by na lawke gdyby sciagnac dobrego seniora ale mysle ze musi byc rywalizacja o sklad i jakis rezerwowy w przypadku kontuzji

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#10 Postautor: Łoptymista » 6 lipca 2004, o 19:01

Bez względu na to jak potoczy się przyszłość TŻ to nie widzę w składzie 2005 miejsca dla Śledzia. Może jestem cięty, niepsrawiedliwy, nie znam się na żużlu, ale...
Skład marzeń? Czemu nie wpisujecie Golloba, Rickardssona czy Crumpa? Jeśli mają to być nieco "realne" marzenia to ja poprosżę o taka paczke:
1.Okoniewski
2.Piszcz
3.Chrzanowski
4.Knapp
5.Karlsson
6.K. Buckowski
7. R. Jamroży
Do tego walczący o miejsce w składzie: D. Stachyra, J. Mordel, i Stojanowski.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#11 Postautor: jas » 6 lipca 2004, o 19:11

Według mnie rewolucja wskładzie to nie jest najlepsze(najtańsze/najbatdziej prawdopodobne) rozwiązanie. Tak więc myśle, że 1 dobry junior (najlepiej Gomólski lub Nowaczyk, bo młodzi i jeszcze duże perspektywy rozwoju przed nimi) jest konieczny. do tego jakiś dobry obco. Ale taki który będzie gwarantował 12-15 pkt w meczu. No i jakiś na prawde pożądny senior ( i tu nazwiska nie podam, bo sam nie wiem). a ponieważ reszta naszego teamu ma doświadczenie e-ligowe (oprócz Knappa) to przy dużych (ale na prawde dużych) inwestycjach w sprzęt byłoby dobrze.

A w przypadku (tfu,tfu) braku awansu to sądze, że jeden junior (któryś z wyżej wymienionych) + sprzęt i jest szansa na awans. ewentualnie wymiana któregoś seniora na lidera pierwszoligowego frontu.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

łukasz

#12 Postautor: Å‚ukasz » 6 lipca 2004, o 19:13

wszyscy tylko nie gollob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja nie lubie tej p... jąkały i tego siwego pędzla "papy"...

Piotrbaz

#13 Postautor: Piotrbaz » 6 lipca 2004, o 19:31

Łoptymista pisze:Bez względu na to jak potoczy się przyszłość TŻ to nie widzę w składzie 2005 miejsca dla Śledzia. Może jestem cięty, niepsrawiedliwy, nie znam się na żużlu, ale...
Skład marzeń? Czemu nie wpisujecie Golloba, Rickardssona czy Crumpa? Jeśli mają to być nieco "realne" marzenia to ja poprosżę o taka paczke:
1.Okoniewski
2.Piszcz
3.Chrzanowski
4.Knapp
5.Karlsson
6.K. Buckowski
7. R. Jamroży
Do tego walczący o miejsce w składzie: D. Stachyra, J. Mordel, i Stojanowski.

sorry ale teraz to dowaliłes.. napisałes ze sledzia nie widzisz w skłądzie a dajesz do walczącego o skłąd mordela?? przeciez mordel nei umywa sie do śledzia.. wystarczy porównac jego zdobycze punktowe i jakbym nei wiedział kim jest mordel to pomyslałbym ze dopiero co zdał licencje!!
niech sie na mnie nie obrazają fani "ojca" ale to jest prawda.. dla mnie najlepiej by było aby dał sobie spokój z żużlem...

P.S nie wierze w pozyskanie chrzanowskiego.. on gdanska nie opusci.. chyba ze spadną do II ligi i ogłoszą upadłośc klubową..

łukasz pisze:wszyscy tylko nie gollob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja nie lubie tej p... jąkały i tego siwego pędzla "papy"...

aha.. a kto mówił o gollobie w skłądzie Tż ?? :twisted: .. a i jeszcze nie dla kazdego gollobowie to "pała jąkała" i "siwy pędzel" wiec uwazaj na to co piszesz...

Gość

#14 Postautor: Gość » 6 lipca 2004, o 19:59

Skład na e-lige !

1.Max
2.Karlsson
3.Richardson
4.Norris
5.B.Pedersen
6.K.Kępa
7.Lindbeak

Shack
Administrator

#16 Postautor: Shack » 6 lipca 2004, o 20:34

eh temat do dyskusji raczej na zime :] nie macie juz o czym pisac ? :)

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#18 Postautor: WBA » 6 lipca 2004, o 21:24

Gawrzyk pisze:kepa ktory nie jezdzi, nie trenuje, nie ma licencji, ma zuzel w glebokim powazaniu na elige;]. gratuluje poczucia humoru :-)

w moim skladzie czy awansujemy czy nie widze miejsce tylko dla dwoch zawodnikow z obecnego TÅ»-u- Piszcz i Knapp.

1. Lee Richardson
2. Tomasz Piszcz
3. Grzegorz Knapp
4. Niels K. Iversen/Antonio Lindbeak
5. Bjarne Pedersen/Peter Karlsson
6. DAwid Stachyra
7. Adrian Gomolski/Krzysztof Nowaczyk

dwóch, czyli trzech :lol:

łukasz

#20 Postautor: Å‚ukasz » 6 lipca 2004, o 22:13

sorry kolezko ale ja ciebie nie obrazam!!!
a co do gollobow to mam prawo miec takie zdanie i koniec

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

Re: Skład ( marzenie ) 2005

#22 Postautor: arek200 » 6 lipca 2004, o 23:12

Piotrek pisze:chciaałbym aby do skłądu powrócił lee richardsson ale jak wiadomo on podpisał w ZG na 2 lata :cry: no i czas rozejrzec sie i kupic jakis 2 dobrych seioorów i juniora..

No, ale mogę Cię pocieszyć. Bo jeśli nie będzie zmian w regulaminie, to Richardsona kontrakt z ZG będzie nie ważny jeśli Zielona Góra spadnie z e-ligi

harry
Trener

#23 Postautor: harry » 6 lipca 2004, o 23:32

Gawrzyk pisze:kepa ktory nie jezdzi, nie trenuje, nie ma licencji, ma zuzel w glebokim powazaniu na elige;]. gratuluje poczucia humoru :-)

w moim skladzie czy awansujemy czy nie widze miejsce tylko dla dwoch zawodnikow z obecnego TÅ»-u- Piszcz i Knapp.

1. Lee Richardson
2. Tomasz Piszcz
3. Grzegorz Knapp
4. Niels K. Iversen/Antonio Lindbeak
5. Bjarne Pedersen/Peter Karlsson
6. DAwid Stachyra
7. Adrian Gomolski/Krzysztof Nowaczyk

Chłopie ale pospałeś! A tak po za tym czytasz w moich myślach czemu specjalnie się nie dziwię. Brakuje mi jeszcze tylko Jespera Jensena ale nie wiem nawet gdzie go wcisnąć

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#24 Postautor: kilar » 7 lipca 2004, o 00:40

no co wy tutaj wypisujecie.gollob tu nie przyjdzie bo ma indywidualnego sponsora w tarnowie i mu to nie pasi za bardzo.
Moj slad na ekstralige:
-Knapp
-Richardson
-Chrzanowski
-Piszcz
-Swist
-Miskowiak
-Stachyra
na rezerwe:
-Sledz
-Kosciecha
-Karlsson

Czarek
Trener

#25 Postautor: Czarek » 7 lipca 2004, o 07:28

Hollywood pisze:Skład na e-lige !

1.Max
2.Karlsson
3.Richardson
4.Norris
5.B.Pedersen
6.K.Kępa
7.Lindbeak

Ten skład to byłby koniec NASZEJ drużyny. Nie mam zamiaru kibicować jakiejś międzynarodowej zbieraninie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.