Żużlowe różności
Kubbas pisze:Dalej czekam na opinie ;]
Pozdrawiam
a mi sie filmik srednio podobal, jeszcze zalezy co miales ma celu robiac go
bo jesli krotka promocje sportu zuzlowego to brakuje mu kwint esensji czyli ryku motorow (no i zapachu ale tego to raczej nie da sie upchnac
a teraz pytanie: ile czasu w sumie zajelo Ci zrobienie tego?
i czekam na nastepne!
istred pisze:Kubbas, co to za podklad leci w tym klipie ?
w sumie sam nie wiem co to za kawalek ;] poniewaz zostal on "wyciety" z innej mp3 ale wydaje mi sie ze jest to cos Jarre'a (tak sie pisze?:) _
PAJDA pisze:a mi sie filmik srednio podobal, jeszcze zalezy co miales ma celu robiac go![]()
bo jesli krotka promocje sportu zuzlowego to brakuje mu kwint esensji czyli ryku motorow (no i zapachu ale tego to raczej nie da sie upchnac, a szkoda) aleee jesli zrobiles go sobie o tak o to przyznaje ze byl ciekawy
![]()
a teraz pytanie: ile czasu w sumie zajelo Ci zrobienie tego?
i czekam na nastepne!
Filmik nie mial byc zadna promocja - zrobilem go tylko dla zabawy.
Razem z wybraniem i "pocieciem" filmikow zajelo mi to ok. 1 dzien
Kubbas pisze:istred pisze:Kubbas, co to za podklad leci w tym klipie ?
w sumie sam nie wiem co to za kawalek ;] poniewaz zostal on "wyciety" z innej mp3 ale wydaje mi sie ze jest to cos Jarre'a (tak sie pisze?:) _
Moglbys mi wystawic ta mp3 na serwer, albo przeslac w jakis inny sposob ?
Bo szukalem dzis wszedzie i nigdzie nie moglem go znalezc, a spodobal mi sie
Mp3 wrzucona http://net10.lub.pl/~kubbas/Jarre.mp3
Pozdrawiam
Ps. Jednak jest to tylko to co bylo w filmiku bo innego nie mam (byl to fragment calkiem innej mp3 - mix'u jakiegos)
Pozdrawiam
Ps. Jednak jest to tylko to co bylo w filmiku bo innego nie mam (byl to fragment calkiem innej mp3 - mix'u jakiegos)
Dzisiaj w Polsacie Sport o 19-tej,jest na żywo turniej PIASTA.
Czy ktoś z Was może zna dobry adres internetowy,gdzie można
sobie ściągnąć aktualne kody polsatu cyfrowego
Z tym że rumuńską sronę RDI już znam-przeważnie mają nieaktualne.
A może ktoś ma legalnie P.C.to mógłby sprawdzić na tunerze aktualne
klucze i zapodać w tym temacie.

Czy ktoś z Was może zna dobry adres internetowy,gdzie można
sobie ściągnąć aktualne kody polsatu cyfrowego
Z tym że rumuńską sronę RDI już znam-przeważnie mają nieaktualne.
A może ktoś ma legalnie P.C.to mógłby sprawdzić na tunerze aktualne
klucze i zapodać w tym temacie.
-
KOZIOÅEK
W przed chwilą zakończył się turniej Piasta, którego po raz drugi z rzędu triumfatorem został Tomasz Gollob wyprzedzając w biegu finałowym Jasona Crumpa, Grzegorza Walaska i Grega Hancocka.Najlepszymi zawodnikami turnieju byli Gollob i Walasek, którzy do biegu finałowego nie przegrali żadnego wyścigu.W finale najlepiej spod taśmy wyszedł Tomek i do końca nie oddał sobie wydrzeć zwycięstwa a na dystansie Walasek mija Hancocka.Bardzo dobre zawody w których Grzegorz Walasek potwierdza swoją jazdą, że powinien dostać dziką kartę na GP w Bydgoszczy.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
- leopolis
Co do filmiku Kubbasa to jest on bardzo fajny, super podkład muzyczny, dobra jakość, taki rande vouz TŻ 2003. Dobry pomysł, spoko wykonanie. Fajnie, że się komuś jeszcze coś chce. Oczywiście ściągnąłem wersję 50 Mb
no i mp3, bo jest wypas.
chuligani zawsze razem-naszym celem jest opanowanie stadionów europy
jak fajnie
to dopiero mój trzeci wpis a już złowiłem rybkę na wędkę, tak sobie myślałem co by tu wymyśleć aby ktoś mnie zaczął pouczać, poprawiać. Najpierw dałem wpis, że proponuje na Gniezno Marka Derę-ale nikt nie wdał się ze mną w polemikę,że Dera już nie jeździ
No ale teraz los się do mnie uśmiechną i na "chuligani zawsze razem" nie jaki jegomość Koziołek chce się ze mną bić! kocham takich ludzi, w takich trudnych chwilach jak teraz (kontuzja Piszcza) jest jednak coś co uczy,bawi
Ale Baran pojechał z Grudziądzem- Karol Baran 3 3 3 3 3 3 18!!!! Cały czas czekam z utęsknieniem na debiut....Sebka w 2004 w barwach TŻ. Myślę, że te 5-6 mógłby robić. Trumo, czekam!!!!!! Fakt, że Piszcz ma pożyczyć sprzęt temu co będzie go zastępować, nie jest wcale jakimś czymś wielkim, niewyobrażalnym.Przecież Pisczu jeździł na starych motorach z 2003.
ps. Szanowny jegomościu Koziołku z Podzamcza-bądz pozdrowiony!
ps. Szanowny jegomościu Koziołku z Podzamcza-bądz pozdrowiony!
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2004, o 00:24 przez leopolis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
KOZIOÅEK
Z twojej wypowiedzi zrozumiałem, że była to tylko zwykła PROWOKACJA i muszę Ci przyznać ten głupi tekst zadziałał na mnie jak płachta na byka
.Człowiek się uczy na błędach i następnym razem bede wiedział, że twoje wypowiedzi należy traktować z dystansem.Cóż moge dodać-pozdrowienia i życzę kolejnych "zdobyczy"
!
leopolis pisze:Fakt, że Piszcz ma pożyczyć sprzęt temu co będzie go zastępować, nie jest wcale jakimś czymś wielkim, niewyobrażalnym.Przecież Pisczu jeździł na starych motorach z 2003.
Oczywiście, że to nic wielkiego, tylko ciekawe czy każdego byłoby stać na taki gest
Jesteśmy z Tobą, hej Tomek jesteśmy z Tobą... Wracaj szybko do zdrowia chłopaku
- leopolis
No nie bądźmy dziećmi. Przecież logiczne, że Piszcz nie pożycza Trumnie motorów na ładne oczy tylko za kase. Zespół zespółem, koleżeństwo swoją drogą. Przecież podobnie było chyba 2 lata temu(?) jak Jasiek któremuś z naszych "pożyczał" sprzęt. Nie ma nic za darmo, i trudno się dziwić Piszczowi. Może jeszcze Piszcz Trumnie zatankuje po korek Jave
Wiesz co leopolis, wyobraz sobie ze sa jeszcze na tym swiecie ludzie ktorzy robia cos bezinteresownie...to takie dziwne ze Piszcz pozycza za friko Trumnie swoje silniki?Poprostu zalezy mu tak jak nam wszystkim na upragnionym awansie i skoro nie moze przez najblizszy czas nam pomoc swoimi punktami to chce zeby Trumna zrobil to za niego jak najlepiej.
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ale z Gnieznem to już chyba ciężej wykombinować ustawienie. Ja się tylko obawiam pary Mordel - Trumiński w tym meczu, bo mogą stoczyć ze sobą wiele porywających pojedynków
. Czyli wypadało by zestawić pary jakoś tak: Śledź - Mordel, Franków - Trumiński, Knapp - Stachyra i Jeleń w rezerwie.