Kiedy "Motor" wróci do nazwy Klubu???
d
nowy wlasciciel legi powiedzial ze w klubie licza sie 4 rzeczy.stadion i ogolna baza.tradycja(herb ,barwy,sukcesy),kibice,-tz simpa nie ma niczego.barwy wzial z motoru ktorego wielu lodych fanow strasznie krytykuje laczac z pilkasrkim motorem.tradycji nie ma kibicow nie ma bo albo sa za motorem albo chdoza na zuzel jak ejst wynik i juz, stadionu tez nie ma.na meczach tez nie ma dopingu oprucz fan clubu i kilkunastu soob.niech ktos pojdzie na emcz pilkarski tam doping jest kilka razy lepszy mimo ze ejst kilka rayz osob mniej.moze niektorzy sobie odpoweidza czemu tz nie przyciaga kibicow takich naprawde oddanych kibicow .sa ludzie ktorzy chdoza na wyniki.w 3 lidze zuzla frekwenacja zuzlowcow byla identyczna jak teraz pilkarzy.no moze wyzsza troszke ale nawet w 3 lidze zuzla sa obcokrajocwy i malo zepsolow zacita walka .to troche wyzyzszy poziom sportowy.szkoda tylko ze ludzie z fan clubu nie robia na flagach herbu i nazwy motoru a uzywaja bawr motoru.dla mnie osobisce ten caly nowy koziolek jest sztuczny i taki nieciekawy.wole ten zaryz naszego koziolka motorowego.a ten plastron z 90 roku w kratke to bylo cos -poprostu piekny nie to co dzisiaj.na motorze napawde byla atmosfera doping byl ten motorowy fanatyzm.tz nigdy tego miec nie ebdzie
d
osobiscie nigdy nie dopinguje tz bo sie z nim nie utozsamiam .dla mnie to sztuczny twor . ja kocham motor i wierze ze znow na plastronach bedzie nazwa motor i herb motoru.bo bez motoru nic by dzisaj nie bylo na zygmuntoswkich .to dzieki motorwoi ten zuzel sie kreci w ogole i dzieki motorowi ludzie chodza na meczew lublinie.moze w koncu ktos z zarzadu to zrozuie