Co do meczu to przypomina mi sie Asnyk: "Miejcie nadzieje, nie te licha marna..."
GKM Grudziądz-Motor Lublin 01.06.2014 g.
Re: GKM Grudziądz-Motor Lublin 01.06.2014 g.
Co do Nermarka to widzialem, ze w ostatnim meczu ligi szwedzkiej bylo za niego z/z. Nie wiem jakie oni tam maja zasady. Dzis rowniez jest awizowany do jazdy w Allsvenskan. Zobaczymy czy pojedzie. Za to Misiek ma wiecej czasu na prace nad sprzetem bo mu Lejonen wolne dalo.
Co do meczu to przypomina mi sie Asnyk: "Miejcie nadzieje, nie te licha marna..."
Frankow ma srednia 3.0 na bieg. Watt po 3 meczach tez mial gruba i byl dla wielu "pewniakiem". w tym sporcie juz nie ma pewniakow ani leszczy, sa tylko okresy lepsze lub gorsze.poli pisze:karpov ma srednia u siebie 2,7pkt na bieg
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
To skomplikowane.
Leszcze miewaja lepsze okresy. Co nie czyni z nich pewniakow.
A taki Frankow np. to pewniak, ze jest leszczem. Takze nie spinaj sie nawet zeby to wyjasniac

Leszcze miewaja lepsze okresy. Co nie czyni z nich pewniakow.
A taki Frankow np. to pewniak, ze jest leszczem. Takze nie spinaj sie nawet zeby to wyjasniac
truskawa pisze:Frankow ma srednia 3.0 na bieg. Watt po 3 meczach tez mial gruba i byl dla wielu "pewniakiem". w tym sporcie juz nie ma pewniakow ani leszczy, sa tylko okresy lepsze lub gorsze.
Tylko jakoś niektórzy zawodnicy od kilku czy nawet kilkunastu lat poniżej określonego poziomu nie schodzą, a inni tego poziomu nie mogą osiągnąć.
-
Smirnek_
- Senior
Są też zawodnicy, którzy osiągnęli bardzo wysoki poziom (nieosiągalny dla większości żużlowców) i wydawało się, że za bardzo z niego nie zejdą. A jednak im się udało. Najlepszym przykładem Hansio Lansio 
go! pisze:Leszcze miewaja lepsze okresy. Co nie czyni z nich pewniakow.
Nie muszę spinać bo się zgadzam
istred pisze:truskawa pisze:Frankow ma srednia 3.0 na bieg. Watt po 3 meczach tez mial gruba i byl dla wielu "pewniakiem". w tym sporcie juz nie ma pewniakow ani leszczy, sa tylko okresy lepsze lub gorsze.
Tylko jakoś niektórzy zawodnicy od kilku czy nawet kilkunastu lat poniżej określonego poziomu nie schodzą, a inni tego poziomu nie mogą osiągnąć.
Garstka, nawet nie można powiedzieć że są to wszyscy GP Riders
A jeszcze tak gwoli przypomnienia apropos pewniaka Karpowa.
18.08.2013 bieg 1
Harris Kuciapa Łopaczewski Karpow
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wstawiłaś bieg z Lublina, a wyraźnie jest tu pisane, że Karpow jest pewniakiem u siebie.
W poprzednim sezonie średnia na grudziądzkim torze 2,421. W tym sezonie aktualnie 2,700. Wyraźnie widać, że na tamtym torze jest pewniakiem na 12 punktów i więcej.
W poprzednim sezonie średnia na grudziądzkim torze 2,421. W tym sezonie aktualnie 2,700. Wyraźnie widać, że na tamtym torze jest pewniakiem na 12 punktów i więcej.