http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /140509597
Marek Wieczerzak widocznie jest dobrze poinformowany : "... kasa klubu świeci pustkami..."
Lubelski klub w sezonie 2014
Re: Lubelski klub w sezonie 2014
Jest tak dobrze poinformowany, że ostatnio nie zauważył zmiany nazwy pod jaką w tym roku występujemy w lidze 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Prezes honorowy przemawia cały czas. Dużo i chętnie, daj mu tylko mikrofon
Honorowy nie przemawia, Honorowy apeluje!
No cóż to odróżnia chłopców od menagerów ....
No i chu... że w kasie pusto przecież na Lamparta jakaś kasa jest przewidziana za punkty (skoro ma je robić)...
trzeba rozmawiać może kogoś z tych którzy grzeją ławę da się namówić najwyżej powie nie , ale trzeba próbować
a nóż taki Jabol woli coś zarobić niż grzać ławę za free ...
U nas widać taka moda nie pytajmy bo i tak powie nie (oczywiście może trwają takie rozmowy i nic o tym nie wiadomo ale raczej w to wątpie) ...
A tak przy okazji
1.Misiek
2.Jamróg
3.Cam
4.Adamczak
5.Watt
6.junior
7.junior
rez. Kudriaszow
Skład bardzo realny bo i kosztowo pewnie podobny ale moglibyśmy być spokojni o 4
Ps.
Czy tylko ja mam wrażenie że Wardzała stara się objeżdżać juniorów Unii naszym kosztem,
to co zrobiono z Borowiczem to jakaś farsa ...mogliśmy mieć chłopaka na 6 pkt. w lidze i albo sfrajerzyliśmy
albo Marian zrobił nas w ch... dając Tarnowowi perspektywicznego juniora ...
Nie możemy sciągnąć gościa z tych ośrodków w których jeżdżą miejscowi i dobrze punktują (czyt. szkolenie jest na dobrym poziomie) tylko bierzemy z klubu który ściąga młodych od innych ???
No i chu... że w kasie pusto przecież na Lamparta jakaś kasa jest przewidziana za punkty (skoro ma je robić)...
trzeba rozmawiać może kogoś z tych którzy grzeją ławę da się namówić najwyżej powie nie , ale trzeba próbować
a nóż taki Jabol woli coś zarobić niż grzać ławę za free ...
U nas widać taka moda nie pytajmy bo i tak powie nie (oczywiście może trwają takie rozmowy i nic o tym nie wiadomo ale raczej w to wątpie) ...
A tak przy okazji
1.Misiek
2.Jamróg
3.Cam
4.Adamczak
5.Watt
6.junior
7.junior
rez. Kudriaszow
Skład bardzo realny bo i kosztowo pewnie podobny ale moglibyśmy być spokojni o 4
Ps.
Czy tylko ja mam wrażenie że Wardzała stara się objeżdżać juniorów Unii naszym kosztem,
to co zrobiono z Borowiczem to jakaś farsa ...mogliśmy mieć chłopaka na 6 pkt. w lidze i albo sfrajerzyliśmy
albo Marian zrobił nas w ch... dając Tarnowowi perspektywicznego juniora ...
Nie możemy sciągnąć gościa z tych ośrodków w których jeżdżą miejscowi i dobrze punktują (czyt. szkolenie jest na dobrym poziomie) tylko bierzemy z klubu który ściąga młodych od innych ???
zamiast 500 + program Beryl +