Występy lubelskich juniorów

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#76 Postautor: WBA » 17 czerwca 2004, o 21:55

Manback pisze:..................

Dziwie sie tylko Panu Zdzisławowi Czarnemu... Jak można sponsorowac takiego zaowdnika? Gdyby sponosorowal Dawida wyszłoby to nam, klubowi,Czarnemu, a przede wszystkim Dawidowi na dobre.

A ja się dziwię, że trzeci raz w ciągu krótkiego czasu czytam, że ktoś się dziwi sponsorowi - najlepsza droga do zniechęcenia gościa
Przestalibyście już powtarzać ta mantrę:!: , bo to staje się nudne.
Tak i jechanie po Jeleniewskim, (nie mówię, że niesłuszne), ale może coś twórczego wnieść do dyskusji, a nie w kółko to samo :?

Gosia
Szkółkowicz

#77 Postautor: Gosia » 17 czerwca 2004, o 22:59

Nie no gorzej niż baby Jeszcze nie dawno co drugi post dotyczył szacunku dla Daniela za ładną walke w Ostrowie a tu prosze znowu krytyka Mam nadzieje ze on tego nie czyta bo by sie chłopak załamał całkowicie Nie błyszczy on w tym roku to fakt i tylko z tym sie zgadzam Ale moze poszukacie przyczyn chociazby w tym ze ma teraz kontuzje a moze tez troszeczke w psychice samego zawodnika albo w presji kibicow ktorzy ciagle mowią tylko o tym ze to jego ostatni rok w gronie juniorów i jak nie teraz to nigdy.... Co do Pana Zdzisława Czarnego i tego ze sie dziwicie ze sponsoruje Daniela to powiem tylko tyle Nawet jakby sponsorował nie wiadomo jak słabego zawodnika to jest to tylko i wyłącznie jego sprawa bo to jego kasa Nalezy sie szacunek ze w ogole wyklada kase i ze postawił na juniora.... Pozdrawiam

max3
Zawodowiec

#78 Postautor: max3 » 18 czerwca 2004, o 02:34

Oj Gosiu nie bron nam Daniela no chyba ,ze jakies inne wzgledy przemawiaja za tym podobno Daniel ostatnio wypytywal sie Gawrzyka o Gosie z Fan klubu ,a tak pozatym to Daniel nabawil sie tiku nerwowego jak jedzie ostatni to cos zawsze glowa macha raz w gore raz w dol.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#79 Postautor: GIGI » 18 czerwca 2004, o 07:28

Gosia pisze:Nie no gorzej niż baby Jeszcze nie dawno co drugi post dotyczył szacunku dla Daniela za ładną walke w Ostrowie a tu prosze znowu krytyka Mam nadzieje ze on tego nie czyta bo by sie chłopak załamał całkowicie

To może niech zacznie w końcu słuchać Stachyry , a nie z ojczulkiem się bez przerwy wymądrzają. To co on wyprawia na treningu woła o pomstę do nieba !!

Gosia
Szkółkowicz

#80 Postautor: Gosia » 18 czerwca 2004, o 08:51

Max3 Ktos musi być na tym forum od bronienia :P I zadne wzgledy tutaj nie przemawiają :P Ja się zgadzam z wami ze jest słaby, ze kiepsko jezdzi itp ale tez nie możecie go tak ciągle atakować Raz pisząć ze wielki szacunek dla Daniela a 3 dni pozniej ze on i jego jazda to jedna wielka tragedia Narazie chłopak jezdzi z kontuzją i stąd taka dyspozycja ja licze ze to się zmieni :)Pozdrawiam