Treningi
Re: Treningi
Ktoś nieśmiało kręci kółka na torze.
Cameron był i w sumie może ze 40 minut popracował nad silnikami. Dwa razy wyjechał na tor i zrobił w tym czasie kilka startów. W sumie to nie przejechał nawet okrążenia w pełnym gazie. W międzyczasie z 5-10 minut mocno popadało i tor był nasiąknięty więc nie było sensu zarzynać silnika. Davey miał przyjechać ale odpuścił bo pod koniec tygodnia ma jeszcze mecze w Anglii i chciał odpocząć.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Treningi są przewidziane przed poniedziałkowym meczem? czy popadli w hurraoptymizm po meczu na Łotwie i pojadą z marszu?
Ostatnio po treningach metanolu brakowało...
Ostatnio po treningach metanolu brakowało...
No dziś chyba jest o 12. Tak przynajmniej widziałem na fejsbuku.
Hans pisze:est o 12. Tak przynajmniej widziałem na fejsbuku.
Co do minuty
No i jak tam trening? Kto jeździł?
Przyjechałem jakoś dopiero przed 13. Był Miśkowiak, Lampart, Kudriashov, Madej, Dąbrowski i Matura.
Seniorzy ścigali się na 2 okrążenia. Większość wygrał Andriej, za nim zaraz wpadał Lampart i na końcu Misiek.
Robert długo szukał odpowiedniego zęba, mam nadzieję, że do poniedziałku wszystko będzie grało.
U juniorów cały czas taka sama kolejność: Dąbrowski, Madej, Fortuna
O torze lepiej nie będę pisać bo może kto z Rzeszy przegląda forum ;p
Seniorzy ścigali się na 2 okrążenia. Większość wygrał Andriej, za nim zaraz wpadał Lampart i na końcu Misiek.
Robert długo szukał odpowiedniego zęba, mam nadzieję, że do poniedziałku wszystko będzie grało.
U juniorów cały czas taka sama kolejność: Dąbrowski, Madej, Fortuna
O torze lepiej nie będę pisać bo może kto z Rzeszy przegląda forum ;p
trening czyni mistrza.
Fork pisze:O torze lepiej nie będę pisać bo może kto z Rzeszy przegląda forum ;p
Mosz recht, synek.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Fork pisze:O torze lepiej nie będę pisać bo może kto z Rzeszy przegląda forum ;p
Mosz recht, synek.
Miśkowiak nabrał troche szwungu?
Będą jeszcze jutro trenować?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Nie. To był jedyny trening.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A Watt to o 8 rano w pon bedzie trenowal ?
O 15 na próbie toru.
W Daugavpils nie trenował, przyjechał i pyknął 13 pkt. Harris trenował w Rybolu od miesiąca i co? Jest odsunięty od składu. Także nie popadajmy w panikę
W Daugavpils nie trenował, przyjechał i pyknął 13 pkt. Harris trenował w Rybolu od miesiąca i co? Jest odsunięty od składu. Także nie popadajmy w panikę
A co do Harrisa to ciekawe czy facet się obudzi w tym roku bo i w GP i w Rybniku nie wyglądał dobrze. W tym momencie cieszę się że mamy Watta a nie jego, chociaż przed sezonem chciałem u nas Bombera 
Harrisowi ciezko bedzie wrocic do formy sprzed lat, czolowi sponsorzy odeszli, sprzet nie ten sam to i fatalnych startow nie ma juz czym nadrabiac. Dlatego tez nie rozumialem spiny w swoja strone jak pisalem, ze 10 razy bardziej wole Miskowiaka u nas.
Ja nigdy nie pisałem że wolę Harrisa od Miśka. Ewentualnie może wolałem Chrisa od Watta 
Czy po 1 majowych zawodach Polska-Australia, Woodward i Watt wracają na wyspy czy pojawią się na zaplanowanych treningach?
Watt i Woodward mają mecze w UK 3 maja, odpowiednio o 19:30 i 20:00 czasu brytyjskiego.
- stefanzdzialek
- Senior
Muszą mieć dobrą logistykę, żeby być o 13:00 w Lublinie, o odpoczynku nawet nie wspominam 
airport swidnik i luzik 
Zajac and Partners airlines? 
Podobno czwartkowy trening jest tylko dla szkółki. Zaskoczyło mnie to, że mamy szkółkę
Wie ktoś ilu chłopaków uczy się tam jeździć?
stefanzdzialek pisze:Muszą mieć dobrą logistykę, żeby być o 13:00 w Lublinie, o odpoczynku nawet nie wspominam
Jest pare sensownych polaczen z Londynu, w zaleznosci od linii ladowanie w Modlinie o 10, na Okeciu o 10, albo w Jasionce o 11 (rozkladowe, de facto pewnie z kilkanascie minut wczesniej).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kargolo pisze:Podobno czwartkowy trening jest tylko dla szkółki. Zaskoczyło mnie to, że mamy szkółkęWie ktoś ilu chłopaków uczy się tam jeździć?
Wiem tylko, że przynajmniej dwóch nowych się zgłosiło.
To bardzo dobra wiadomość. Oby Mariano zrobił z nich żużloków
No i oby udało się ich nie wypuścić jeśli zajdą do tego stopnia co Oskar