Jakby nie patrząc ludzi na pewno przyjdzie sporo na mecz i grzechem by było go przegrać. To są derby- po prostu nie wypada!
Wiadomo, że Rzeszów ma dobry skład, ale czy tak koniecznie lepszy? Czy Kuciapa z Miesiącem pojadą na takim betonie? Larsen jest dobrym startowcem, może strzelić koło dwucyfrówki. Ljung? Pamiętam jego paralityczną sylwetkę na naszym torze. Owszem, wtedy inaczej przygotowywaliśmy nawierzchnie, ale wierzę, że nasi sobie poradzą i wygrają. W moim odczuciu wynik będzie 48:42, ale nie wiem w sumie w którą stronę. Nie ma się co oszukiwać- wszystko zależy od trójki zawodników: Misiek, Lampart i Cam. Ich postawa będzie decydująca, bo w więcej niż jeden punkt juniorów nie wierzę.
Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Re: Motor Lublin - Stal Rzeszów, 21.04.2014, godz. 15:30
Hans pisze:W moim odczuciu wynik będzie 48:42, ale nie wiem w sumie w którą stronę.
Identycznie mi wyszło, moim zdaniem taki wynik będzie dla naszych. Ciekawe jak będzie w rzeczywistości. Zawodnicy muszą podjąć walkę od samego początku, żeby nie trzeba było później gonić bo zaczną się nerwy, i nie bać się ich bo nie ma kogo, to są tacy sami ludzie jak nasi jeźdźcy, a do tego my będziemy na swoim torze. Wiem, że nasza ekipa mocno liczy na kibiców, musimy im pomóc z całych sił.
Ciężko tu mówić o "naszym torze". Zawodnicy, którzy mieliby taką legitymację są teraz w... Rzeszowie, Grudziądzu i Krakowie. Misiek sam przyznał, że jak przyjechał do nas z Wybrzeżem to tor był zupełnie inny niż w 2012. Cam (podobno) nie potrenował zbyt wnikliwie ze względu na pogodę. Lampart odjechał na dziś jeden pełnowartościowy trening, Davey - żadnego. Najbardziej na bieżąco jest Kudriaszow ale on tez odjechał tylko trzy treningi. Jeżeli trzymać się terminarza nasze kangury jadą (przeciwko sobie) dwa mecze tego samego dnia!!! 18go kwietnia, potem są wolni - mam nadzieje ze spożytkują ten czas odpowiednio.
Mimo dobrego wyniku w pierwszym meczu, ja obawiam się o wynik Andrieya. Nie przypominam sobie żadnego wyróżniającego się meczu w jego wykonaniu na naszym torze. Trzeba mieć nadzieję że potwierdzi dobre przygotowanie w końcu w domu, bo póki co przebłyski miewał tylko na wyjazdach.
Jeżeli ten sprzęt jest rzeczywiście dobry, to może to być jego dobry sezon. Przykład Kułakowa pokazał że jeżeli młody ruski ma głowę na karku i szybkie fury to może być dobry wynik.
Jeżeli ten sprzęt jest rzeczywiście dobry, to może to być jego dobry sezon. Przykład Kułakowa pokazał że jeżeli młody ruski ma głowę na karku i szybkie fury to może być dobry wynik.