Treningi
Re: Treningi
Nie no raczej podchodze do tego z przymruzeniem oka, ale to Golota chcial tej walki bo Adamek publicznie sie wygadal, ze jakis tam ich ziomek od biznesow mu "plec piekna" do pukania zalatwial. Adamek go nie chcial lac, ale Golota frajer sam sie wystawil. No i nie stawiajmy sytuacji Sosnowskiego i Wacha z Adamkiem. Vitali Sosnowskiego wzial na przetarcie jako wolna obrona, tak samo chyba bylo z Wachem ale co do WIkinga pewnosci nie mam. Adamek z kolei prawo do walki z Vitalim wywalczyl sobie na ringu i byl obowiazkowym pretendentem.
- stefanzdzialek
- Senior
31 postów w temacie treningi o sraniu w banię i bokserach, wow.
Ge(L)o pisze:Motor to niedługo spadnie do III ligi (czyli czwartej) i choćby im Camp Nou zbudowali to więcej niż 1000 osób na nich nie przyjdzie.
W rzeczy samej. Motor jest bliski spadku, a szanse na awans są prawie żadne. Warunków do sprawdzenia mojej tezy nie ma.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
mechanizator
- Junior
Trochę statystyk Motoru w pierwszej lidze:
Sezon 2007/2008 średnia liczba widzów 2241
Sezon 2008/2009 średnia liczba widzów 1635
Sezon 2009/2010 średnia liczba widzów 1688
Trochę biednie.
Wiadomo,że nowy stadion przyniesie wzrost frekwencji ale pytanie o ile. O 2 tysiace, 3 czy 5 ? Tylko moim skromnym znaniem na pierwsze 3-5 spotkań bo ludzie przyjdą z ciekawości zobaczyć stadion. Chyba,że jak zbuduja to zrobia dni otwarte stadionu to ludzie sobie pooglądaja przejdą się, ewentualnie jak na otwarcie zostanizuja jakiś mecz albo koncert to też przyjdą. Ale wtedy na Motor im po drodze nie będzię.
Lubię oglądać piłkę nożną tylko na jakimś poziomie. A dla mnie T-Mobile ekstraklasa to wodorosty dno i 5 metrów mułu. A 1, 2 czy 3 liga to już szkoda gadać. Ja osobiście pójdę nowy stadion obejrzeć z ciekawości (w ramach dni otwartych) ale na patalachów którzy prosto piłki nie potrafią kopnąć to już nie koniecznie.
Sezon 2007/2008 średnia liczba widzów 2241
Sezon 2008/2009 średnia liczba widzów 1635
Sezon 2009/2010 średnia liczba widzów 1688
Trochę biednie.
Wiadomo,że nowy stadion przyniesie wzrost frekwencji ale pytanie o ile. O 2 tysiace, 3 czy 5 ? Tylko moim skromnym znaniem na pierwsze 3-5 spotkań bo ludzie przyjdą z ciekawości zobaczyć stadion. Chyba,że jak zbuduja to zrobia dni otwarte stadionu to ludzie sobie pooglądaja przejdą się, ewentualnie jak na otwarcie zostanizuja jakiś mecz albo koncert to też przyjdą. Ale wtedy na Motor im po drodze nie będzię.
Lubię oglądać piłkę nożną tylko na jakimś poziomie. A dla mnie T-Mobile ekstraklasa to wodorosty dno i 5 metrów mułu. A 1, 2 czy 3 liga to już szkoda gadać. Ja osobiście pójdę nowy stadion obejrzeć z ciekawości (w ramach dni otwartych) ale na patalachów którzy prosto piłki nie potrafią kopnąć to już nie koniecznie.
Dzisiaj w Krośnie kółka kręcił Lampart, może i w Rzeszowie jutro pojeździ? ktoś wie?
Prawda jest taka, że nasi żużlowcy powinni u nas już dawno kręcić kólka....ale jak co roku jesteśmy w czarnej dupie i cieszymy się, że tamten jeździł w Pile ,a ten w Krośnie. Osobiście dla mnie to jest chore, ale już zdążyłem się przyzwyczaić, chyba jak większość z was. Przynajmniej kiedyś prezes mógł zwalić winę na pogodę, a teraz to nawet trenera nie mamy.
Jak to się wszystko zmienia, na pierwszy trening się czekało jak na zbawienie, ile to było emocji? Zobaczyć nowe twarze w drużynie, poczuć ten zapach, usłyszeć warkot silników... a teraz siedzi człowiek przed komputerem i tak naprawdę to ma wyjebane na to wszystko. Chyba, każdy wie kto nas wpędził w taki stan rzeczy....
PS: Odpowiem od razu, żeby nie było, że ktoś wyjedzie zaraz z głupim tekstem - nie chce zakładać nowego klubu!.
Jak to się wszystko zmienia, na pierwszy trening się czekało jak na zbawienie, ile to było emocji? Zobaczyć nowe twarze w drużynie, poczuć ten zapach, usłyszeć warkot silników... a teraz siedzi człowiek przed komputerem i tak naprawdę to ma wyjebane na to wszystko. Chyba, każdy wie kto nas wpędził w taki stan rzeczy....
PS: Odpowiem od razu, żeby nie było, że ktoś wyjedzie zaraz z głupim tekstem - nie chce zakładać nowego klubu!.
u nas są zawsze inne priorytety - jak nie zła pogoda to szukanie sponsora, a jak nie to - brak weryfikacji toru, brak karetki, brak umowy z trenerem, sraczka traktorzysty. Efekt końcowy taki, że od kilku lat ZAWSZE jesteśmy jak nie ostatni to przedostatni w Polsce. Ile można? I jak tu potem mówić- chcemy wygrywać "u siebie"?
- Łoptymista
- Trener
Ale mieć treningi później niż zawsze podtapiane Krosno tp już wyczyn
. Ale skoro teraz prorytetem jest spokój prezesa to czemu tu się dziwić. Jujnia i grzybnia i to po całości. Ps. Trener podpisał??
pizek pisze:Jak to się wszystko zmienia, na pierwszy trening się czekało jak na zbawienie, ile to było emocji? Zobaczyć nowe twarze w drużynie, poczuć ten zapach, usłyszeć warkot silników... a teraz siedzi człowiek przed komputerem i tak naprawdę to ma wyjebane na to wszystko. Chyba, każdy wie kto nas wpędził w taki stan rzeczy....
Naprawde zajebiscie dobrze napisane, mam dokladnie tak samo.
Do tego, poza problemami "lokalnymi", dochodza jeszcze jakies idiotyczne wojny SEC-SGP, uciekajace unibeksy, nadchodzacy koniec kariery Golloba, czy ciche tlumiki i naprawde ciezko znalezc pozytywny punkt zaczepienia :/
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: Odp: Treningi
Cooper pisze:pizek pisze:Jak to się wszystko zmienia, na pierwszy trening się czekało jak na zbawienie, ile to było emocji? Zobaczyć nowe twarze w drużynie, poczuć ten zapach, usłyszeć warkot silników... a teraz siedzi człowiek przed komputerem i tak naprawdę to ma wyjebane na to wszystko. Chyba, każdy wie kto nas wpędził w taki stan rzeczy....
Naprawde zajebiscie dobrze napisane, mam dokladnie tak samo.
Do tego, poza problemami "lokalnymi", dochodza jeszcze jakies idiotyczne wojny SEC-SGP, uciekajace unibeksy, nadchodzacy koniec kariery Golloba, czy ciche tlumiki i naprawde ciezko znalezc pozytywny punkt zaczepienia :/
Same here. To straszne jak można się zobojętnić na żużel dzięki "Kochanym Działaczom"
tapatalked
Ge(L)o pisze:Motor to niedługo spadnie do III ligi (czyli czwartej) i choćby im Camp Nou zbudowali to więcej niż 1000 osób na nich nie przyjdzie.
Żebyś się nie zdziwił jak spadną do III ligi (czyli czwartej). Prędzej Legia do okręgówki spadnie
Z bulwaru to widac 2 ciagniki, nienadmuchane bandy i ganiajacego lisa po schodach, wiec treningi to chyba na kwiecien zaplanowane 
janek pisze:Dzisiaj w Krośnie kółka kręcił Lampart, może i w Rzeszowie jutro pojeździ? ktoś wie?
Kręcił
Pojawił się także Dawid Lampart, który jeszcze w ubiegłym sezonie występował w Rzeszowie, a teraz jest zawodnikiem KMŻ-u Lublin.
- rafal13056
to kiedy te treningi u nas ??? bo nic nie slychac wogole zeby ktos trenowal .. czy moze bedzie tak ze treningu nie bedzie i chlopaki odrazu z marszu pojada na wyjazd bez treningu prosze o info jakies co z tymi treningami sie dzieje u nas ?
bylem na stadionie w sobote i tor wygląda nędznie. Oczywiscie jest to kwestia jednego dnia i ubicia. Sądzę, że pod koniec tego tygodnia to juz deadline.
Za kadencji prezesa nie było o jeszcze tak wcześnie takiej pogody, więc chyba może czuć się zaskoczony, nie? 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A na kiedy zaplanowana jest weryfikacja toru? bo bez tego żadnych treningów nie będzie...
Tez tak mikas myślałem. Tylko dlaczego np w Tarnowie odbywały sie treningi przed weryfikacją?
http://m.sportowefakty.pl/zuzel/423887/ ... nii-tarnow
http://m.sportowefakty.pl/zuzel/425557/ ... ryfikowany
http://m.sportowefakty.pl/zuzel/423887/ ... nii-tarnow
http://m.sportowefakty.pl/zuzel/425557/ ... ryfikowany
Trenowali, bo licencja toru jest ważna do 31 marca (art. 8, pkt 6).
No właśnie. Czyli nie jest tak jak pisze mikas, bo brak weryfikacji toru nie powinien być przeszkodą, żeby treningi odbywały się również u nas. Wszystko kwestią chęci.
A to sorry za wprowadzenie w błąd, nie wiedziałem, że licencja toru jest w taki sposób przedłużana.
Spoko luz, znajac lubelski fart zaden trening sie nie odbedzie przed koncem starej licencji, a potem nie bedzie sie mogl odbyc, bo bedziemy czekac na nowa 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
...taa a jak dostaniemy to sie zj.bie pogoda...
norma
norma
never ride faster than your angel can fly
co wy z tymi treningami
przecież budżet nie przewidywał od początku żadnych treningów przed zawodami na Łotwie
a co by było jeszcze jak zawodnicy by zdobyli 44 pkt
nie napiszę kto by miał nie tęgą minę bo znowu baaaan 
a co by było jeszcze jak zawodnicy by zdobyli 44 pkt
- Łoptymista
- Trener
O henek wrócił:) 44 pkt na Łotwie nam nie grożą. Więc spoko. A trenera to my mamy?