Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
15 Grudnia:

- niespokojny
- Trener
Czy to nie korona gnieźnieńska? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
DrPaiHiWo pisze:Komentarze na SyFach donoszą ,że Misiek udaje się do Łodzi. Wiem ,że ich wiarygodność trzeba dzielić przez osiem, ale wobec braku konkretnych informacji każde nowe info jest w stanie zaniepokoić człowieka
Brak konkretnych informacji to póki co dobre informacje. Negocjacje trwają.
Jeżeli dobrze rozczytałem słowa DS w jednym z wywiadów to w najbliższym sezonie będą u nas 2 goście z ekstraligi na juniorce. Więc może ktoś coś wie na temat Oskara. Będzie dla nas jeździł ????
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
niespokojny pisze:Czy to nie korona gnieźnieńska?
yyy... nie mam pojęcia czy gnieźnieńska ale na pewno jedna z pierwszych w googlach po wpisaniu "korona". Może dlatego gnieźnieńska bo Daro ich zniszczył, zabierając im Pedersena.
Niektórym pozostaje chyba tylko to polecić:

W ostateczności węgiel (lubelski oczywiście) :p

W ostateczności węgiel (lubelski oczywiście) :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Mars pisze:to Pedersen juz podpisał ???![]()
Nicki tak, w Lesznie chyba.
a zamiast stoperanu nie miały być proponowane bany za rozsiewanie info 100% KMO? 
Z mojej strony to nie było info KMO tylko żart umiejscowiony w pewnej konwencji doniesień medialnych, królowania itd. No chyba da się to wyczuć? 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/40108 ... #Skomentuj
z wypowiedzi wynika, ze na 99,9% jest nie dla Nas, ale to chyba tylko potwierdzenie tego co na forum przewija sie od dluzszego czasu.
z wypowiedzi wynika, ze na 99,9% jest nie dla Nas, ale to chyba tylko potwierdzenie tego co na forum przewija sie od dluzszego czasu.
Paweł podpisał tam kontrakt już w połowie tygodnia,nie wiem czemu narazie to ukrywają,ale najważniejsze że wymiana nastąpiła za Cama 
Cz@rek pisze:Paweł podpisał tam kontrakt już w połowie tygodnia,nie wiem czemu narazie to ukrywają,ale najważniejsze że wymiana nastąpiła za Cama
ukrywają bo takie wytyczne są od Pani Marty ujawnienie i przedstawienie drużyny 15 grudnia
Boria
Szkoda, liczylem ze zostanie u nas. I troche latwiej byloby o zwyciestwo w Rzeszowie.
Szkoda bo fajnie sie ogladało jego efektowna jazde bedzie tego brakowac no i mial dobry sezon punktowal u siebie i na wyjezdzie, kolejny polak nam ucieka ktory zna nasz tor.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Szkoda bo fajnie sie ogladało jego efektowna jazde bedzie tego brakowac no i mial dobry sezon punktowal u siebie i na wyjezdzie, kolejny polak nam ucieka ktory zna nasz tor.
święte słowa takiego walczaka ciężko będzie znaleść
Boria
Pozostaje mieć nadzieję że Ci którzy do nas dołączą będą równie a moze bardziej skuteczni w lidze niż Paweł 
w lidze moze beda...
Jeszcze Baran i twierdza Rzeszow jest nie do zdobycia dla nikogo.
Tak kalkuluja :/
wiem, bo gadalem
Rzeszow wygrywa wszystko u siebie, chyba ze jakas wpadka 44:45
Jeszcze Baran i twierdza Rzeszow jest nie do zdobycia dla nikogo.
Tak kalkuluja :/
wiem, bo gadalem
Rzeszow wygrywa wszystko u siebie, chyba ze jakas wpadka 44:45
Miśkowiak
Ułamek - pewnie Gdańsk
Walasek - wiadomo nie dla nas
Okoniewski - pewnie Grudziądz
Baran
Kościecha
Jamróg
Mroczka - pewnie Gdańsk
Lampart
K. Jabłoński
Adamczak
Kuciapa - Rzeszów
No lista polaków bez kontraktu jest już dość krótka... Jak nie podpiszemy z Miśkiem to będzie lipa...
Ułamek - pewnie Gdańsk
Walasek - wiadomo nie dla nas
Okoniewski - pewnie Grudziądz
Baran
Kościecha
Jamróg
Mroczka - pewnie Gdańsk
Lampart
K. Jabłoński
Adamczak
Kuciapa - Rzeszów
No lista polaków bez kontraktu jest już dość krótka... Jak nie podpiszemy z Miśkiem to będzie lipa...
Karol Baran Karol!
Misiek nie wystarczy skoro mamy mieć dwóch krajowych seniorów. Intuicja podpowiada, że skończy się parą Misiek/Lampart. Skład: Miskowiak, Lampart, Watt, Woodward, np. Pedersen przy wsparciu juniorów mógłby wiele zwojować
Musi być też 3 polski senior bo w razie kontuzji będzie szukanie Łopaczewskich lub innych wynalazków. Ciekawe czy Baran jest dogadany z prezesem.
niespokojny pisze:1.Miskowiak = Miśkowiak
2.Miesiac = Miesiąc
3.Watt = Jeleniewski
4.Woodward =Woodward
5.Pedersen/Ułamek/Ljung >Stachyra = Nicholls
6.Borowicz/Mazur = Borowicz
7.Bober < Łukaszewski
Uwielbiam te papierowe rozwazania. A warto zauwazyc, ze juz Misiek 2013<Misiek 2012...
A odnosnie skladu to ja bym dale szanse temu Lampartu
Praktycznie sklad seniorski mamy wtedy skompletowany (oczywiscie jesli po raz kolejny Miskowi nie zaswieca sie $$$):
1. Misiek
2. Frank Lampart
3. Cam
4. Andriej K.
5. Watt
6. Bo(m)ber.
W takim przypadku musimy w koncu zlapac jakiego konkretnego grajka pod 7., moze by Witek S. cos podpowiedzial, jak juz sam cos wyhaczy? Zawsze mial nosa.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A odnosnie skladu to ja bym dale szanse temu Lampartu
Bałem się o tym mówić ale też tak myślę. Wolałbym Lamparta oglądać, wiadomo że chłopak potrafi jeździć, niż kolejny sezon męczącego się Barana.
Ostatnio zmieniony 2 grudnia 2013, o 09:39 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Uuuuu, no to mamy kij w mrowisku 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Matko Swieta no zaraz zwymiotuje, Lampart? Dzisiaj jest 2.12.2013 czy moze 2010 rok i walczymy o powrot do I ligi? Wezcie zrozumcie, ze Lampart to totalny ogorek i 100 razy bardziej wole nawet Barana. Jamroga tez wole, ale wezcie juz przestancie z tym ogorasem bo Prezes jeszcze na prawde z nim podpisze i dopiero bedzie kaplica na Zygmuntowskich
Cooper czy wedlug Ciebie na prawde sklad z Woodwardem, Andriejem i Lamaprtem pozwoli nam walczyc min. o pierwsza czworke? Bo jak na moj nos to ciezko bedzie nawet z utrzymaniem. Moj typ na teraz to:
Miskowiak
byle nie Lampart (Baran/Adamczak/Jamrog)
Woodward
Larsen
Watt
Mazur
Bober/gosc z eligi
A jak jestesmy bogaci to Watt pod 4 i Ljung pod 5-tke ew za Ljunga Bjarne
Cooper czy wedlug Ciebie na prawde sklad z Woodwardem, Andriejem i Lamaprtem pozwoli nam walczyc min. o pierwsza czworke? Bo jak na moj nos to ciezko bedzie nawet z utrzymaniem. Moj typ na teraz to:
Miskowiak
byle nie Lampart (Baran/Adamczak/Jamrog)
Woodward
Larsen
Watt
Mazur
Bober/gosc z eligi
A jak jestesmy bogaci to Watt pod 4 i Ljung pod 5-tke ew za Ljunga Bjarne