Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
To sobie zrobi silniki pod twarde tory 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
I te silniki nauczą się za Pawła startować ? 
Nie. Jak sie nie umie dobrze startowac to sie ustawia silniki na trase. Jak sie ma petarde to nawet na betonie da sie objeżdżać.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Pod warunkiem, że "zawody" nie zaczynają się od 10 biegu, jak to ostatnio bywało w Lublinie
A podejrzewam, że w tej kwestii niewiele przy Zygmuntowskich w przyszłym roku się zmieni.
truskawa pisze:Wtedy cały splendor i bogactwo w postaci 5 tysi wypłaty i Zafiry im przypadnie.
To prezes jeszcze Zafirą śmiga? W takim razie ta złota Honda Odyssey była pożyczona?
Szczerze to ja i dziś mogę zastąpić Sprawkę i na pewno gorzej bym nie rządził. Tylko do koryta ciężko się dostać.
mlody26 pisze:Nie. Jak sie nie umie dobrze startowac to sie ustawia silniki na trase. Jak sie ma petarde to nawet na betonie da sie objeżdżać.
Miesiąc i petardy
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/39160 ... -grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach

Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/391607/zawodnicy-zglaszaja-sie-do-gkm-grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach![]()
![]()
może to cisza przed burzą i do naszego prezesa zgłaszają się ale.....
Nie liczylbym na fajerwerki 
Kwestia nie jest prosta. Jest precedens, sa potencjalni sponsorzy...
Ale nie oszukujmy sie, Sprawka w nadchodzacym sezonie, ze swoim
asekuranctwem sie nawet nie utrzyma w lidze. Wiec...
Jesli juz on musii byc prezesem, to niech lepiej klei sklad na utrzymanie.
To juz bedzie szalenstwo w jego wykonaniu.
Jego sila przebicia do powaznych sponsorow jest rowna ZERO, i to zostalo udowodnione,
zostal wypunktowany. Niech sie utrzyma w 2014 w I lidze. Potem moze jakas odwilz, nowe pomysly, kto wie?
Ja jeszcze rok poczekam, szykuje sie szczegolny sezon..
Kwestia nie jest prosta. Jest precedens, sa potencjalni sponsorzy...
Ale nie oszukujmy sie, Sprawka w nadchodzacym sezonie, ze swoim
asekuranctwem sie nawet nie utrzyma w lidze. Wiec...
Jesli juz on musii byc prezesem, to niech lepiej klei sklad na utrzymanie.
To juz bedzie szalenstwo w jego wykonaniu.
Jego sila przebicia do powaznych sponsorow jest rowna ZERO, i to zostalo udowodnione,
zostal wypunktowany. Niech sie utrzyma w 2014 w I lidze. Potem moze jakas odwilz, nowe pomysly, kto wie?
Ja jeszcze rok poczekam, szykuje sie szczegolny sezon..
No wreszcie kupił coś porządnego i nietuzinkowego. Jak nie Sprawka. Ktoś inny musiał maczać w tym palceDavv pisze:To prezes jeszcze Zafirą śmiga? W takim razie ta złota Honda Odyssey była pożyczona?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wobec wypowiedzi Harrego w temacie ostatniej imprezy trzeba ponownie zejsc na ziemie. Niestety. Znowu pewnie bedzie posy lomot od Rzeszowa
Jelen
Woodward
Kudriaszov
Miesiac
Puszakowski
jakis leszcz
Bober
:>
Jelen
Woodward
Kudriaszov
Miesiac
Puszakowski
jakis leszcz
Bober
:>
harry pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/391607/zawodnicy-zglaszaja-sie-do-gkm-grudziadz
Co prawda jerry uspokajał nas i obiecywał skład na walkę, ale jakos tak cicho o naszym składzie a tu wbrew oczekiwaniom prezesa, zawodnicy zgłaszają się do innych klubów. Mam nadzieję, że i do naszego ślą setki zgłoszeń tylko z niewiadomych i zupełnie niewiarygodnych powodów prezes nie ogłasza tego w mediach![]()
![]()
No jesli tymi co "sie zglaszaja" sa North i Lahti, to na razie nie ma sie czym sraczkowac na wyrost
Zreszta, co to w ogole za komunikat, ze "sie zglaszaja"? Kazdy szanujacy sie napieracz I-ligowy powinien miec w gmail w ksiazce adresowej zakladke "wszystkie kluby" i po sezonie, chocby dla samego rozpoznania, wyslac oferte "w swiat".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]