Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Pamiętamy, ale gimbaza się szerzy więc cóż się dziwić głupim komentarzom...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Dariusz Sprawka: Próbuję się w tym wznieść ponad wszystko. Dalsze wzajemne oczernianie się w mediach niczego nie zmieni. Każdy z nas wkłada bardzo wiele wysiłku w ten sport, stąd takie emocje. Rozsądek w polskim żużlu to rzecz deficytowa. Jeśli nie będziemy o tym myśleć, to przegramy wszyscy. Utonie i Ostrów, i Lublin.
Filozof jak się patrzy
Prezes gra wielkiego dyplomatę, człowieka dialogu i przyjaciela ostrowskiego żużla, a ostrowianie się tym nie przejmują i traktują klub Sprawki jak klub specjalnej troski.
Renoma klubu jest nędzna. Prezes powinien bronić jego dobrego imienia,
wiadomo sponsorzy itd, a tu dyplomata 'dorobek ostrowskiego żużla jest olbrzymi'
czy to próba wejścia w d.. prezesowi GKSŻ ?
Patologią w SE jest prezes Stępniewski, a patologią w 1 – Szymański, może
Sprawka swoją dyplomacją i włazidupstwem chce torować sobie drogę do centrali
Filozof jak się patrzy
Renoma klubu jest nędzna. Prezes powinien bronić jego dobrego imienia,
wiadomo sponsorzy itd, a tu dyplomata 'dorobek ostrowskiego żużla jest olbrzymi'
Patologią w SE jest prezes Stępniewski, a patologią w 1 – Szymański, może
Sprawka swoją dyplomacją i włazidupstwem chce torować sobie drogę do centrali
Talmai pisze:Prezes powinien bronić jego dobrego imienia,
No, dorobek olbrzymi... 2 medale DMP, 2 medale mistrzowskie inydwidulanie, co czyni ich najmniej utytułowanym klubem w Polsce. Pod nimi są tylko ŻAKI TACZANÓW
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Na pewno zapisali się w historii polskiego żużla kończąc sezon 1989 z dorobkiem -16 dużych punktów i -679 małych. "Osiągnięcie" nie do pobicia 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
truskawa pisze:Talmai pisze:Prezes powinien bronić jego dobrego imienia,
No, dorobek olbrzymi... 2 medale DMP, 2 medale mistrzowskie inydwidulanie, co czyni ich najmniej utytułowanym klubem w Polsce. Pod nimi są tylko ŻAKI TACZANÓW
wymien mi sukcesy Krosna w takim razie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja mogę? 
Dwa miejsca na podium BK '92 :p
Dwa miejsca na podium BK '92 :p
Ups. No Ostrów jest najmniej utytułowany "z grona medalistów rozgrywek indywidualnych i drużynowych mistrzostw polski" 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Persona Non Grata.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Troche jednak sie Darus posral jezeli pozna pora wydzwania po ludziach i szuka przyjaciol. Chory koles.
- Łoptymista
- Trener
telefon do przyjaciela przestal dzialac?
moze czas zaczac myslec o tym co sie zrobilo i o tym co powinno sie zrobic
moze czas zaczac myslec o tym co sie zrobilo i o tym co powinno sie zrobic
Maxx pisze:Persona Non Grata.
Facet bez mebli ?
Davv pisze:Troche jednak sie Darus posral jezeli pozna pora wydzwania po ludziach i szuka przyjaciol. Chory koles.
Mozna jaśniej?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Łoptymista
- Trener
http://sport.itvl.pl/news/pieniadze-zawsze-sa-problemem
"...zawodnicy wydzwaniaja do mnie bo chca odzyskac pieniadze..."
to sa jednak te dlugi
Strasznie prezes katuje...
2 czy 5 tys widzow niewiele zmienia
to sa jednak te dlugi
Strasznie prezes katuje...
Łoptymista pisze:http://sport.itvl.pl/news/pieniadze-zawsze-sa-problemem
to sa jednak te dlugi![]()
Strasznie prezes katuje
Prezes powiedział coś takiego: "Chcielibyśmy aby pod koniec grudnia klub wyszedł na przysłowiowe zero". Myślę, że cel został właśnie osiągnięty.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Prezes w ostatnim wywiadzie dla ITVL 'rzucil' kwotą 150 tyś. zł (z czego 50 tys. do kredyt), ktora MAKSYMALNIE bedzie posiadał na rundę finałową. Rozumiem ze nie mozna zakladac frekwencji na poziomie 6 tys. osób (jak bylo z Gdanskiem), ale 4 tyś na mecz mysle ze przy OPTYMALNYM skladzie nie byloby problemu. Usredniajac koszt biletu na 20zł (ulgowe, normalne, programy) wychodzi 240 tyś. zł, nie wiem jakie są koszty organizacji meczu, ale pewnie nie wieksze niz 20 tyś, to przy takich zalozeniach na te runde zostaje 180 tyś zł i to bez kredytu? Gdzie jest problem?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Staaary, a 5 pensji Prezesa (i nie tylko) do konca sezonu (albo i do wiosny, czyt. pierwszej kasy z miasta/Bogdanki), to pies? Poza tym kto powiedzial, ze w tym momencie jestesmy na zero?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jestem wycięty w pień tym tekstem. już nawet pomijam kwestie finansowe, bo te chyba miał prezes na myśli (chociaż 2000 sprzedanych biletów to jakieś 40 tysięcy - może to rzeczywiście nie różnica), - ale chyba cały ten cyrk robi się DLA KIBICÓW. Ja już po prostu nic nie kumam.
Odpowiedz jest jedna, liczy się miesięczna pensja, a nie tam jacyś kibice 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Prezes swoją brawurową akcją medialną narobił sobie kłopotów, a ich kulminacją może być nieporównywalnie większy od obecnego gniew kibiców, który nastąpi w okresie transferowym. Kto przyjdzie na galę podsumowującą sezon? Jak w listopadzie wytłumaczyć, że sytuacja finansowa klubu mimo oszczędności jest jednak zła? Jak w styczniu wytłumaczyć się z podpisanych lub niepodpisanych kontraktów? Oczywiście dyskusja o wszystkich szczegółach będzie toczyła się za pośrednictwem mediów. W końcu prezes sam zaproponował ten model dialogu między Klubem, zawodnikami i kibicami.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- Łoptymista
- Trener
DS zadowolony
Kostro mówi, że super
Wygraliśmy tego mecza?
Kostro mówi, że super
Wygraliśmy tego mecza?
Raczej nie, ale co Tadzio zarobił przez 6 minut to my zarobimy może w kwartał. Nie byłbyś zadowolony? 
- Łoptymista
- Trener
nie
co mi Pan takie pytania zadajesz. Wolałbym w pięć minut, ale co tam.
Tadzio zarobił, Sprawka zaoszczędził. Wychodzi na to, że wszyscy powinni być szczęśliwi i zadowoleni. Wszak prezes mowi "cieszymy się z wyniku", to trzeba się radować.
Wypowiedź prezesa odsłuchuję już trzeci raz. Mistrzostwo.
co mi Pan takie pytania zadajesz. Wolałbym w pięć minut, ale co tam.
Tadzio zarobił, Sprawka zaoszczędził. Wychodzi na to, że wszyscy powinni być szczęśliwi i zadowoleni. Wszak prezes mowi "cieszymy się z wyniku", to trzeba się radować.
Wypowiedź prezesa odsłuchuję już trzeci raz. Mistrzostwo.