Nasi rywale w sezonie 2013
Re: Nasi rywale w sezonie 2013
Szczególnie ze słów i mimiki Karola miałem odczucia zupełnie odmienne. Skoro mówi: "nieważny ten punkt bonusowy" to chyba aż tak o awans bić się nie zamierzają. Ale może to tylko moje fanaberie...
Każdemu jego Everest...
Cooper pisze: ale z tym czepianiem sie Dauga tez moim zdaniem przesadza. Do Lotyszy nic nie mam, co wiecej, mogli by byc wzorem dla wielu polskich klubow - w zarzadzaniu klubem, rozsadku, kulturze, szkoleniu mlodziezy itd.
Podzielam twoje zdanie Cooper w 100%. Niektórzy tu na forum też twierdzą żeby lepiej oni spadli niż polski klub. Dlaczego? Przecież oni są ostatnim bastionem prawdziwego żużla. Serio!
Dodajmy jeszcze, że mają zdrowe podejście do tego sportu. Może i odpuszczają czasem mecze w pierwszej 4' ale nie bawią się w spółdzielnie, układanki i inne kombinacje.
No i największy plus za wspomniane przez Ciebie szkolenie młodzieży, które jest w tym klubie priorytetowe.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze: że chcą jeszcze poważnie zamieszać w rundzie finałowej. I co najważniejsze - pojadą bez presji jaką ma Gdańsk i Grudziądz.
Ameryki nie odkryłeś. Każdy ma choćby minimum ambicji, a poza tym jadą po złotówki, a to najlepsza mobilizacja. Obawiam się tylko jednego, że w Lublinie to jako taki skład będzie, ale wyjazdy będziemy jeździć oszczędnościowo.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ale co to znaczy oszczędnościowo ? Przecież nie mamy kogo wystawić innego. Krcmara i Nielsena nie biorę pod uwagę, bo przypuszczam, że ich podpisy to tylko ukłon w stronę menadżera jakiegoś.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Ja nic nie przypuszczam. Słyszałem tylko, że Kudriaszow ma jechać od razu po dyskwalifikacji za Cama. Poza tym w działaniu Sprawki już chyba mnie nic nie zdziwi.
Davv pisze:Gelo pisze: że chcą jeszcze poważnie zamieszać w rundzie finałowej. I co najważniejsze - pojadą bez presji jaką ma Gdańsk i Grudziądz.
Ameryki nie odkryłeś. Każdy ma choćby minimum ambicji, a poza tym jadą po złotówki, a to najlepsza mobilizacja. Obawiam się tylko jednego, że w Lublinie to jako taki skład będzie, ale wyjazdy będziemy jeździć oszczędnościowo.
Nie wpisuję się na forum żeby odkrywać Amerykę. Co to znaczy jechać "oszczędnościowo? Mamy rezerwy, że możemy żonglować składem? Ostatnie dwa kontrakty to po prostu Borodaj, Karańczeńcew czy jak im tam było. Nikt trzeźwo myślący nie traktuje tego poważnie (mam nadzieję). Kudriaszow pauzuje jeszcze mecz z Grudziądzem ale potem - za kogo on ma wskoczyć? Za Karola, za Łełka, czy za Cama? Jakoś nie za bardzo to widzę.
ps. dlaczego ma jechać za Cama? Bo jest lepszy? Nie jest - to wie każdy. Tańszy? Tego nie wiemy - możliwe. Perspektywiczny? Z pewnością tak. Za zasługi w meczu z Ostrowem - z pewnością tak. Ale Cam też się zasłużył i to bardziej - meczem w Daugavpils czy nawet w Ostrowie.
prosze pamietac ze andriej byl w pierwotnym skladzie a cam doszedl pozniej , moim zdaniem poprostu chca mu dac pojezdzic i tym samym zarobic i nie wiem czemu komus ma sie to nei podobac widocznie cam o tym wie i sie na to zgodzil poza tym po to jest rezerwa zeby mozna bylo jakies korekty robic i nikt nie powinien za to sie obrazac w tym roku i tak wszyscy jechali kazdy mecz rowno jak nigdy w tamtym roku lelek czy karol pauzowali wiecej , fajnie by bylo gdyby caly ten sklad zostal i na nastepny rok ew ktos za kuciape bo zapewne odejdzie , do eligi pchac sie nie ma z czym i za co za rok spada jedna ekipa a przedostania jedzie baraz wiec bedzie duzo latwiej , ciekawy jestem jak po tym sezownie wyjdziemy finansowo , niektorzy u nas zapominaja ze finansowo klub wisi na wlosku a oczekuja nei wiadomo jakich celow 
Radoskon pisze:prosze pamietac ze andriej byl w pierwotnym skladzie a cam doszedl pozniej , moim zdaniem poprostu chca mu dac pojezdzic i tym samym zarobic i nie wiem czemu komus ma sie to nei podobac widocznie cam o tym wie i sie na to zgodzil poza tym po to jest rezerwa zeby mozna bylo jakies korekty robic i nikt nie powinien za to sie obrazac w tym roku i tak wszyscy jechali kazdy mecz rowno jak nigdy w tamtym roku lelek czy karol pauzowali wiecej , fajnie by bylo gdyby caly ten sklad zostal i na nastepny rok ew ktos za kuciape bo zapewne odejdzie , do eligi pchac sie nie ma z czym i za co za rok spada jedna ekipa a przedostania jedzie baraz wiec bedzie duzo latwiej , ciekawy jestem jak po tym sezownie wyjdziemy finansowo , niektorzy u nas zapominaja ze finansowo klub wisi na wlosku a oczekuja nei wiadomo jakich celow
Co dalej bo ani początku,ani końca ? Dobrze ,że przecinki wstawiłeś. Proszę zrób edytuj tu na forum i zobacz ile byków narobiłeś . Co jak co ale imion nawet nie nauczyli Cię z dużej litery pisać ?
ps. Bez odpowiedzi.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
rUDY
mam to gdzieś , pisałem z telefonu i nie miałem czasu ani ochoty zwracać uwagi na moją pisownie , nie ty mnie będziesz tu oceniał . A tak w ogóle to mi wisi jak kilo kitu.... co ty tam sobie bredzisz Wacku nie myty
ps. jak cie razi to nie czytaj !!!
Radoskon pisze:rUDYmam to gdzieś , pisałem z telefonu i nie miałem czasu ani ochoty zwracać uwagi na moją pisownie , nie ty mnie będziesz tu oceniał . A tak w ogóle to mi wisi jak kilo kitu.... co ty tam sobie bredzisz Wacku nie myty
ps. jak cie razi to nie czytaj !!!
Po pierwsze to nie pouczałem ,tylko ładnie poprosiłem.
Po drugie Cie nie obrażałem to dlaczego mnie wyzywasz.Myślę ,że powinieneś zmienić swój post lub admini powinni wakacje Ci darmowe zasponsorować.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Głośno, głośno o spadkowiczu
haha jak widac upały szkodzą 
A może im chodziło o to, że go nie wzięli do składu na ten rok 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Tak sobie czytam wywiad Porsinga na SF i widze, ze Ostrow spadl do 2 ligi, bo mial po prostu pecha... i to w kazdym meczu 
- niespokojny
- Trener
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
no to już dwa kluby "plują sobie w brodę" za stratę Woodwarda 
"Sportowybar" szaleje.
Widera coś przestał udzielać wywiadów.Siedzi cichutko 
-
jacek1985a1