Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
-
mechanizator
- Junior
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 4.08.2013
Czyli co od nowego sezonu przepraszamy się z Tomkiem Rempałą ? Chciałbym wywołać do tablicy "Grzesiecka" co myśli. Jak kolega powie że wygramy to ja jestem spokojny 
pawelK pisze:Niestety ale II liga zagląda nam w oczy i nie oszukujmy się... Pozdrawiam
Nie demonizowałbym tej II ligi. Spadek jest bardzo realny i należy spojrzeć na niego z wielkimi nadziejami. W klubie będzie można coś zmienić na lepsze, a następnie odnieść sukces w postaci awansu do I ligi. Wróci Stachyra, Trojan, może któryś z Rempałów, do tego Bober i 2 dobrych obcokrajowców. Bez komisarzy i dalekiego wyjazdu na Łotwę, na przyczepnym torze. Będzie lepszy sezon niż obecny.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
Ważny mecz a sprawa trochę pokpiona. Brak drugiego juniora, brak Woodwarda na treningu....
Mam nadzieję ze Wardzała puści Woodwarda na próbę toru, bo reszta miała okazję do potrenowania. Zawsze to 3 min treningu, może nie będzie później zaskoczony w pierwszym starcie jak to ostatnio bywało. Seniorzy muszą naprawdę jechać na wysokim poziomie i równo, żeby ten mecz chociaż zremisować.
Mam nadzieję ze Wardzała puści Woodwarda na próbę toru, bo reszta miała okazję do potrenowania. Zawsze to 3 min treningu, może nie będzie później zaskoczony w pierwszym starcie jak to ostatnio bywało. Seniorzy muszą naprawdę jechać na wysokim poziomie i równo, żeby ten mecz chociaż zremisować.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych