Ru$eK pisze:Ja tez tak wtedy siedziałem.. bo padał deszcz. Za przyjemnie tam nie jest. Ja wole swoją miejscówke
huk niosący sie po tych blachach jest niemiłosierny.
Wole siedzieć po drugiej stronie lub na wejsciu w 1 łuk
GIGI pisze:bartosch pisze:http://www.goog.dk/pic/my.php?id=38056
to lepsze:)
dobre dobre , nie masz więcej??
Bimmer pisze:Niestety finansowe perspektywy odnośnie przyszłego sezonu, jeśli chodzi o zaangażowanie SIPMA S.A., wyglądają pesymistycznie...
Podziękujcie Pruszkowskiemu i innym, co nam tu chcą śmietnik wp.dolić.
Bimmer pisze:Niestety finansowe perspektywy odnośnie przyszłego sezonu, jeśli chodzi o zaangażowanie SIPMA S.A., wyglądają pesymistycznie...
Podziękujcie Pruszkowskiemu i innym, co nam tu chcą śmietnik wp.dolić.
Bimmer pisze:Tak? A kto? Są tu jakieś prywatne firmy, które mogą wyłożyć milion złotych? Pobudka, żyjemy na lubelszczyźnie.
istred pisze:Lubella - blizszych informacji nie mam, ale pamietam ze kiedys sie interesowalo sponsorowaniem lubelskich zuzlowcow
ggumiss pisze:Extraliga jednak przyciaga sponsorów jeśli chłopaki beda robic wyniki to mysle ze nie bedzie tak czarno. Na torze pojawia sie głosne nazwiska, tv itd. to i firmy beda chciały sie pokazac.
Bimmer pisze:Miasto nie tylko nie pomaga w sprawach dotyczących żużla (kwestia stadionu, utrzymania szkółki), ale jeszcze podkłada świnie w innych sprawach. O niektórych robi się z resztą dosyć głośno.
Wygląda niestety na to, że zaangażowanie SIPMA S.A. pozostanie na nie zmienionym poziomie, co przy ewentualnym awansie nie rokuje za dobrze. Wszyscy chyba liczyli na zdecydowanie więcej, tym bardziej, że możliwości są...