Motor Lublin - GKM Grudziądz 12.05.2013 r, 18:00

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Maxx
Trener

Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 12.05.2013 r, 18:00

#326 Postautor: Maxx » 12 maja 2013, o 23:47

go! pisze:
Maxx pisze: Jakie lekcje?

To takie powiedzenie...
Kupiles walentynki i halloween? Moze niedlugo pojmiesz znaczenie powiedzenia "odrabiac lekcje"?
Nie przypuszczam, ale tez nie przekreslam Cie na starcie - nie rezygnuj!

Nie wiem co bierzesz ale bierz pół 8)

NervGal
Junior

#327 Postautor: NervGal » 13 maja 2013, o 00:07

niespokojny pisze: Można próbować gościa seniora - Hlib, Jankowski, Gomólski, Jabłoński, Szombierski.

:o Mam nadzieję, że nigdy tego kretyna nie zobaczę w lubelskich barwach. Zresztą poza ostatnimi dwoma propozycjami żadnej nie można traktować poważnie.

Awatar użytkownika
Scibi
Senior

#328 Postautor: Scibi » 13 maja 2013, o 00:14

Kargolo pisze: dowiedzieliśmy się że Andriej jest lepszy od Trojanowskiego i mam nadzieję że temat Rafała jest jak na razie zamknięty.

Też mam taką nadzieję. 3 punkty w Łodzi na torze który bardzo dobrze zna i 3 punkty na torze w Lublinie po wcześniejszych treningach nie przekonuje mnie do tego zawodnika :? . Na tą chwilę według mnie facet nie zasługuje na miejsce w składzie. Przed meczem typowałem wynik 42:48. Pomyliłem się o 4 punkty. Pod znakiem zapytania stał dla mnie występ Kuciapy który nie za dobrze radził sobie na treningach, ale pozytywnie mnie zaskoczył co daję perspektywy na kolejne jego spore zdobycze punktowe na Lubelskim torze. :)
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, o 01:19 przez Scibi, łącznie zmieniany 2 razy.

peterix
Szkółkowicz

#329 Postautor: peterix » 13 maja 2013, o 00:17

Nie wiem czy aż tak duży wpływ na dalsze występy Trojana miał ten upadek w pierwszy biegu? Jak zerkam w program to te 3 wyżebrane przez niego punkty były tylko na słabym młodzieżowcu, Karpovie (który niestety na koniec się obudził) i ...Kudriaszowie. To chyba dopełnienie jego beznadziejnego występu. Po Łodzi i dzisiejszym meczu nie widzę dla tego zawodnika nadziei w kolejnych spotkaniach i tym bardziej szkoda, że trener nie dał w 13. lub 14. biegu szansy Łukaszewskiemu.
Zawiódł według mnie też Woodword, który ciułał punkty w pierwszej fazie zawodów na zawodnikach drugiego rzutu (póki nie poznali toru), a jak przyszło do potyczki z Harrisem (2 razy) i Nicollsem to nawet pisnął. Chwała mu za 3 punkty w 14. biegu, ale poza tym to trudno się było czymkolwiek więcej zachwycać.
Młody Rujner nie miał prawa zdobyć na naszym torze żadnego punktu - a zdobył dwa. I to on wygrał mecz GKM-owi :lol:
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

miszti

#330 Postautor: miszti » 13 maja 2013, o 08:49

Niestety,tak to jest jak na gościa załatwia się juniora któremu można wklepać 3x ,,0'' w program. A takiego Rujnera czy innego Cyfera aż prosiło się przywieźć za plecami... :?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#331 Postautor: $korzen$ » 13 maja 2013, o 09:26

Niestety, ale kolega powyzej uderzyl w kolejna kwestie, ktora poza slaba dyspozycja Cama zadecydowala o porazce. Szkoda tylko, ze nic to naszych dzialaczy nie nauczy. Mecz do wygrania (znowu) i zamiast 6pkt mamy 2 pkt. Wiadomo, dojdzie Jelen za Trojana i u siebie bedziemy wlasciwie nie do pokonania. W Ostrowie bedzie mozna spokojnie powalczyc, ale niestety juz na starcie sezonu wobec wczorajszej porazki mamy noz na gardle. Tym bardziej, ze Lodz w optymalnym skladzie pojedzie u siebie Grudziadz i bedziemy mieli straszna nerwowke z Ostrovia. Pierwszy raz duzy minus dla Cama, bo to jego punktow zabraklo. Nie rozumiem natomiast pociskow w strone Ruska... jako 2 linia swoje zrobil. Przeciez wiadomo bylo, ze to zawodnik II-go ligowy z predyzspozycjami na II linie w I lidze... i tak sie wlasnie dzieje. Kudriaszov moze smigac z Rawiczem, Ostrowem itp ale na zespoly klasy Grudziadza czy Gdanska jest po prostu za slaby i 5-6 oczek to max i nie ma co nastawiac sie na wiecej. Szkoda cholernie tego meczu, szkoda cholernie Kuciapy i zeby nam znowu tego 1 punktu nie zabraklo. Kapitalny mecz, rewelacyjne mijanki i 2 luk chodzacy jak za starych czasow - bezcenne. Pytanie tylko, czy ta piekna porazka sprawi, ze na kolejnym meczu znowu beda tlumy. Takie porazki bola najbardziej a Kuciapa po meczu wygladal jak na pogrzebie. Szkoda, bardzo szkoda.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#332 Postautor: istred » 13 maja 2013, o 09:40

Pytanie tylko, czy ta piekna porazka sprawi, ze na kolejnym meczu znowu beda tlumy. Takie porazki bola najbardziej (...)
Bez przesady. Dla większości ludzi na stadionie najważniejsze było to, że było widowisko, emocje i fajnie spędzone niedzielnie popołudnie. Lepszy mecz przegrany w takich okolicznościach niż zwycięstwo do 30.
Tłumów pewnie nie będzie, bo na pierwszym meczu zawsze jest najwięcej osób, a później frekwencja trochę spada, ale napewno nikt ze stadionu nie wyszedł zawiedziony i ten mecz nie spowodował, że komuś się odechce żużla.

Co do seniorów, to szukanie kolejnego wydajre się wyjątkowo absurdalnym pomysłem.
Mamy jedno miejsce w składzie i trzech kandydatów (Trojanowski, Kudriaszow i Baran), do tego awans nam nie grozi, a dyspozycja naszych zawodników jednak pozwala wierzyć w spokojne utrzymanie.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski