Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
I czemu akurat Lech? 
- Egon
- Zawodowiec
Może kufel jest w groszki a nie w Groszku?
A ten kufel to kufel czy szklanka?
I gratis czy za 9,99?
Bo jeśli gratis to nawet opłaca się to piwo oddać jakiemuś smakoszowi Lecha bo ja też nie lubię
a żeby było w tamacie..bus Daniela widziany wczoraj o 15:48 na skrzyżowaniu koło Olimpu, więc coś jest na rzeczy..
może Daaniel też jeździł i szukał tych groszków 
a żeby było w tamacie..bus Daniela widziany wczoraj o 15:48 na skrzyżowaniu koło Olimpu, więc coś jest na rzeczy..
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Kargolo pisze:W którym Groszku?
Na Różanej na Czubach.
NervGal pisze:I czemu akurat Lech?
A skąd cholera ja mam na to wiedzieć ?
Egon pisze:Może kufel jest w groszki a nie w Groszku?A ten kufel to kufel czy szklanka?
I gratis czy za 9,99?
Bo jeśli gratis to nawet opłaca się to piwo oddać jakiemuś smakoszowi Lecha bo ja też nie lubię
![]()
W groszki to masz sukienki
A Daniel to jutro w Rawiczu czy na treningu w Lublinie?
Wie ktoś co z Danielem? mam nadzieje ze skończyło się na siniakiach...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
po 15 biegu mówili, że nie ma złamań, jest tylko poobijany
Z tego ujęcia nie widać wszystkiego.Na ITVL było widać jak motocykl Daniela po wykonaniu pirueta w górze całą siła spadł na niego i to chyba był największy problem oraz przyczyna obrażeń (stłuczeń itp.) .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
według mnie ten film potwierdza to co pisałem wczoraj oglądając relację. Fishera ani nie wyrzuciło ani nie podrzuciło, po prostu pojechał takim torem który musiał skończyć się faulem. Nie skosił Jelenia celowo, ale bez jaj, musiał być świadom, że taki wjazd w zawodnika który jest z przodu źle się skończy. Może Gollob czy Sajfutdinow potrafiliby na tyle wyprostować motocykl aby nie wbić w płot przeciwnika, ale jak się nie ma takich umiejętności to trzeba odpuścić gaz. Fisher nie jest młodym młokosem z gorącą głową który dopiero zaczyna zabawę z żużlem i jeszcze nie zdaje sobie sprawy co to niebezpieczeństwo na torze. To doświadczony zawodnik, a zachował się jak amator.
No ale nie ma co więcej ciągnąć tej dyskusji.
No ale nie ma co więcej ciągnąć tej dyskusji.
Nie zgadzam się. To Jeleniewski zrobił przycinkę ze środka łuku i tak szczerze mówiąć to Fisher nie miał szansy bezkontaktowo wyjść z tej sytuacji. To nie był faul celowy. Miałeś fizykę w szkole? Przez ułamek sekundy widać że Fisher próbował kontrować ale siła była zbyt duża i nie dał rady. Wypchnęło go prosto na Daniela.
- tezetomaniak
- Trener
Wasze tłumaczenie fizyką i siłą odśrodkową jest co najmniej śmieszne. Fisher nie jeździ od wczoraj, żeby nie wiedzieć co sie stanie, jak wejdzie w taki sposób w łuk. Jeleniewski żadnej "przycinki" też nie zrobił, przecież na wyjściu z łuku cały czas lekko poszerza tor jazdy 
Oczywiście Fisher nie chciał Jelenia uderzyć, ale zrobił to jak typowy zabijaka i surowa kara sie za to należała. Sędzia potwierdza, że 80% tego środowiska nie ma jaj.
Oczywiście Fisher nie chciał Jelenia uderzyć, ale zrobił to jak typowy zabijaka i surowa kara sie za to należała. Sędzia potwierdza, że 80% tego środowiska nie ma jaj.
Trzeba jeszcze miec wyobraznie przestrzenna zeby to zrozumiec. Jak widac nie kazdy ja ma...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
GIGI pisze:Nie zgadzam się. To Jeleniewski zrobił przycinkę ze środka łuku i tak szczerze mówiąć to Fisher nie miał szansy bezkontaktowo wyjść z tej sytuacji. To nie był faul celowy. Miałeś fizykę w szkole? Przez ułamek sekundy widać że Fisher próbował kontrować ale siła była zbyt duża i nie dał rady. Wypchnęło go prosto na Daniela.
A co ma do tego fizyka ze szkoły ? Fizyka jest taka sama dla wszystkich w całym wszechświecie, a na torze decyzje podejmuje zawodnik
tezetomaniak pisze: Jeleniewski żadnej "przycinki" też nie zrobił, przecież na wyjściu z łuku cały czas lekko poszerza tor jazdy
.
No jak Jeleniewski na wyjśćiu z łuku poszerza tor jazdy a nie ścina do wewnętrznej to udam się jutro do specjalisty. Być może wzrok mi się pogorszył.
Cegła w tym feralnym swoim biegu w lidze szwedzkiej zakończył przygodę z żużlem a przez kogo?????
Wy sobie z tym bronieniem Fishera jaja robicie, prawda?
Ja rozumiem, że lubelscy kibice są jedyni w swoim rodzaju i cechuje ich obiektywizm
ale tutaj tłumaczenie głupoty Fishera jest bez sensu. Przecież wszystko widać. Jechał chłopina z tyłu, chciał wyprzedzić. Nie wyszło i wpakował się w Jelenia. Nie podejrzewam Fishera o być tępym ch.. i działanie z premedytacją ale jego wina jest ewidentna, co tu się zastanawiać? Sędzia widział, wszyscy widzieli, tylko Wy nie widzicie?
Przez Drymla.
Ja rozumiem, że lubelscy kibice są jedyni w swoim rodzaju i cechuje ich obiektywizm
Mad pisze:Cegła w tym feralnym swoim biegu w lidze szwedzkiej zakończył przygodę z żużlem a przez kogo?????
Przez Drymla.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
klops pisze:Wy sobie z tym bronieniem Fishera jaja robicie, prawda?
Ja rozumiem, że lubelscy kibice są jedyni w swoim rodzaju i cechuje ich obiektywizmale tutaj tłumaczenie głupoty Fishera jest bez sensu. Przecież wszystko widać. Jechał chłopina z tyłu, chciał wyprzedzić. Nie wyszło i wpakował się w Jelenia. Nie podejrzewam Fishera o być tępym ch.. i działanie z premedytacją ale jego wina jest ewidentna, co tu się zastanawiać? Sędzia widział, wszyscy widzieli, tylko Wy nie widzicie?
Mad pisze:Cegła w tym feralnym swoim biegu w lidze szwedzkiej zakończył przygodę z żużlem a przez kogo?????
Przez Drymla.
Nie ! http://www.sportowefakty.pl/zuzel/19356 ... lski-wideo
Z powtórki wnioskuję że Fisher nie pojechał jak s...iel tylko jak idiota. Napędził się jak wariat widział, że go wyniesie i widać było już na szczycie wirażu, że jadąc na pełnym gazie uderzy Jelenia. Nie ważne czy tyłem w przednie koło Jelenia, czy frontalnie uderzy, ale to było widać. Powinien się wcześniej wynieść albo próbować ująć gazu i pojechać spokojnie po kredzie. Miał możliwość żeby temu zapobiec. On pojechał jak wariat zupełny i mocno przegiął. To że lekko go podbiło na wyjściu spowodowało tylko że upadek był taki niebezpieczny, ale zanim go podbiło i tak widać że kontakt byłby na 100%.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zamiast bezsensownie paplać, może ktoś powie dokładnie co z Danielem...
Karol Baran Karol!
Mocno poobijany i szwy na łokciu.
- niespokojny
- Trener
GIGI pisze:tezetomaniak pisze: Jeleniewski żadnej "przycinki" też nie zrobił, przecież na wyjściu z łuku cały czas lekko poszerza tor jazdy
.
No jak Jeleniewski na wyjśćiu z łuku poszerza tor jazdy a nie ścina do wewnętrznej to udam się jutro do specjalisty. Być może wzrok mi się pogorszył.
Jechał z przodu? Mógł jechać którędy chce. Dziwne że widzisz że Jeleniewski nie poszerza toru jazdy, a nie widzisz ze Fisher za wszelką cene chce mu zamknąć droge dojezdzając do bandy. My tez w podstawówce na fizyce mielismy o sile odśrodkowej, ale skoro są tutaj spece to może udzielicie jakichś korepetycji Fisherowi, bo jeździ chlop na zuzlu a chyba nigdy o niej nie slyszal.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Zgrał ktoś ten film z upadku Daniela? Bo to co było na jutubku już usunięte ;/
http://www.kolejarzrawicz.pl/strefa-kibica/kolejarz-tv upadek Daniela
Z niczego może być tylko nic.
Na ITVL było więcej widać, między innymi jak na Daniela spada jego własny motor. Naprawdę wyglądało to koszmarnie aż dziwne że chłopak wyszedł bez żadnych złamań.