Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - Czapki zimowe
a można jeszcze zamówić kuszulkę + szalik ??
Magnix pisze:a można jeszcze zamówić kuszulkę + szalik ??
kiedy nastempna akcja ma byc na koszulki i szaliki??
- Egon
- Zawodowiec
Nastempna?
A przy okazji. Paczek jeszcze nie dostałem więc już na odbiór umawiamy się na trening przed nastĘpnym meczem czyli piątek-sobota w godzinach popołudniowych. Dokładną godzinę podam jak już będzie wiadomo co i jak.
A przy okazji. Paczek jeszcze nie dostałem więc już na odbiór umawiamy się na trening przed nastĘpnym meczem czyli piątek-sobota w godzinach popołudniowych. Dokładną godzinę podam jak już będzie wiadomo co i jak.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
To będzie jeszcze możliwość zakupienia gadżetów ?
Będzie, nie macie się o co bać. Być może pojawi się też coś nowego.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
Chciałabym jeszcze zamówić szalik.
Gdzie można go odebrać, jak z płatnościami? (sorry jeżeli gdzieś na forum są te inf., ale nie znalazłam)
Gdzie można go odebrać, jak z płatnościami? (sorry jeżeli gdzieś na forum są te inf., ale nie znalazłam)
- Egon
- Zawodowiec
Szalik możesz zamówić bo zamówiłem kilka więcej. A jeśli chodzi o płatność to ostatni post na stronie 97.
Motor! Motor! Tylko Motor!
Jakoś nie dochodzą moje posty? JEstem zainteresowany kupnem szalika i koszulki
Koszulka rozmiar M Z napisem Majus ,
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Na szalik masz pewnie szanse, bo Egon zajmujący się zamawianiem gadżetów za każdym razem zamawia kilka sztuk więcej
A jeśli chodzi o koszulki, to obawiam się, że będziesz musiał poczekać do kolejnej akcji, ponieważ lista została zamknięta jakiś czas temu i teraz czekamy na paczkę z koszulkami już zamówionymi 

Czesc!
Mam pytanko troche z innej beczki- moze sie ktos podzielic albo wskazac zrodlo loga klubu najlepiej w wektorach albo ewentualnie jakis jpg w wiekszej rozdzielczosci? wygooglalem cos ok 600x600 ale to troche za male...
Mam pytanko troche z innej beczki- moze sie ktos podzielic albo wskazac zrodlo loga klubu najlepiej w wektorach albo ewentualnie jakis jpg w wiekszej rozdzielczosci? wygooglalem cos ok 600x600 ale to troche za male...
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec