Treningi
Re: Treningi
Nie ma dobrej wiadomości. Jutro i pojutrze nie będzie padało - bedzie ładna pogoda. Może cos pokropić w niedzielę ale tak raczej zamiast polewaczki.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
Sledzio pisze:Ale mam dobrą wiadomość. Od jutra ma być deszcz.
http://www.meteo.pl/php/meteorogram_lis ... ame=Lublin
Info od meteorologa Dariusza?
Prognozy na więcej niż 1 dobę w kwietniu i marcu se można wsadzić sami wiecie gdzie.
Mecz będzie i tyle
Mecz będzie i tyle
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A czy klub już zrealizował wszystkie zalecenia p. Kowalskiego? Bo ta zeszło-piątkowa licencja była podobno strasznie naciągana i niemal wybłagana.
Skoro od piątku nie zrobiono nic na stadionie i dopiero dzisiaj przypomniano sobie o zaleceniach odnośnie toru, to jak sędzia w niedziele przyczepi się do jakiegoś niezrealizowanego punktu (a jest ich sporo) dostaniemy na dzień dobry 0:40 i tyle w temacie.
Druga sprawa to zatwierdzenie Woodwarda. Czy ktoś coś robi w tej sprawie? Został jutro ostatni dzień, no chyba, że z powodu wygody i nieróbstwa jedziemy polskim składem. Wcale bym się nie zdziwił, bo samo się nic nie zrobi.
Skoro od piątku nie zrobiono nic na stadionie i dopiero dzisiaj przypomniano sobie o zaleceniach odnośnie toru, to jak sędzia w niedziele przyczepi się do jakiegoś niezrealizowanego punktu (a jest ich sporo) dostaniemy na dzień dobry 0:40 i tyle w temacie.
Druga sprawa to zatwierdzenie Woodwarda. Czy ktoś coś robi w tej sprawie? Został jutro ostatni dzień, no chyba, że z powodu wygody i nieróbstwa jedziemy polskim składem. Wcale bym się nie zdziwił, bo samo się nic nie zrobi.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2013, o 21:45 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś na niedoszłym treningu był oprócz trenera także Jacek Ziółkowski,więc nie piszcie ze bedzie tylko u nas w niedziele,to że jest teraz na etacie poza klubem nie znaczy,że nam nie pomaga w inne dni.
Niespotkalem tylko prezesa,ale nie wiem czy się zmył czy nawet go dziś nie było na stadionie.
Niespotkalem tylko prezesa,ale nie wiem czy się zmył czy nawet go dziś nie było na stadionie.
Totalna amatorka to co sie dzisiaj wydarzylo.Najciekawsze nawet trener byl zaskoczony tym co zastal na torze.Wyszedl do kibicow zeby poinformowac ze nie bedzie dzisiaj treningu i stwierdzil ze nie ma pojecia co sie stalo dlaczego nikt tego toru nie przygotowal..Zawodnicy tez niezle wkurzeni.Prezesa nie bylo wcale albo sie gdzies schowal.Jednak nie ma to znaczenia bo wszystko wyglada tak jakby nikt nad tym nie panowal.
Jaki prezes taki klub i organizacja. Wiecie co? Naszym żużlowcom kibicuję ładnych kilkadziesiąt lat ale czegoś takiego, takiej amatorszczyzny, takiej beznadziei, braku zaangażowania, jakichkolwiek chęci i przede wszystkim braku profesjonalizmu nie pamiętam. Ten sezon wydaje się być ostatnim z Bogdanką, nie chce mi się wierzyć, żeby dalej chcieli pchać kasę w taki syf jaki jest obecnie. Sponsor patrzy przecież na efekty a tutaj na wynik sportowy w przekroju całego sezonu nie bardzo jest co liczyć. Z dzisiejszym "beztreningiem" to już zupełna kicha, aż wierzyć się nie chce...
Żal kibiców i ludzi, którym bliski jest lubelski żużel i zainwestowali weń środki finansowe. Żal, że w tym klubie tworzy się kolejne części "Dziadów"...
Żal kibiców i ludzi, którym bliski jest lubelski żużel i zainwestowali weń środki finansowe. Żal, że w tym klubie tworzy się kolejne części "Dziadów"...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
jerry78 pisze:A czy klub już zrealizował wszystkie zalecenia p. Kowalskiego? Bo ta zeszło-piątkowa licencja była podobno strasznie naciągana i niemal wybłagana.
zrobi , zrobi Nikuś Dyzma lubelskiego sportu żużlowego D.S
W amatorszczyznie klub stara sie dorownac niektorym swoim zawodnikom.
Ale jak widac - jaki pan - taki kram.
Ale jak widac - jaki pan - taki kram.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Cz@rek pisze:Dziś na niedoszłym treningu był oprócz trenera także Jacek Ziółkowski,więc nie piszcie ze bedzie tylko u nas w niedziele,to że jest teraz na etacie poza klubem nie znaczy,że nam nie pomaga w inne dni.
Ziolkowski przyszedl po 16(chyba po robocie)tylko rozlozyl rece jak zobaczyl tor.Sprawka powienien za to odpowiedziec.Tylko kto go ruszy?Prezes Honorowy.Chyba taczka bedzie czekala ja przegramy w niedziele.
Cz@rek pisze:Dziś na niedoszłym treningu był oprócz trenera także Jacek Ziółkowski,więc nie piszcie ze bedzie tylko u nas w niedziele,to że jest teraz na etacie poza klubem nie znaczy,że nam nie pomaga w inne dni.
Pan Jacek przyszedł po pracy zobaczyć czy faktycznie tor jest tak zły jak to mówiono przez telefon i na miejscu rozczarował się jeszcze bardziej
henek1234 pisze:Remus pisze:Zawodnicy zostają do niedzieli w Lublinie.
\
a tą całą sprawkę na taczkę i na Kamczatkę
A to ciekawa historia bo z tego co wiem każdy w Piątek po treningu wraca do domu po to aby przygotować motocykle do meczu
Jak my - z ta organizacja w klubie - sie utrzymamy w tym roku, to bedzie cud.
GeloSMT pisze:A to ciekawa historia bo z tego co wiem każdy w Piątek po treningu wraca do domu po to aby przygotować motocykle do meczu
Sure? Mati też?
Ale i tak najważniejsze żeby nie zakontraktować za dobrych zawodników żeby jechali przyzwoicie ale nie punktowali za bardzo bo przecież to kosztuje, najważniejsze są pieniądze a stan toru treningów itd to sprawa drugorzędna. Szkoda tylko że przez to spadnie oglądalność a klub na spadku frekwencji 1000 osób traci pewnie około 20tys zł. Chyba czekają nas czasu gdy na mecz przychodziło 3tyś osób niecałe ale najważniejsze zęby kasa się zgadzała bo. W zeszłym roku prezesowi się nie udało niestety zawodnicy jeździli powyżej oczekiwań i przywozili za dużo punktów 
- tezetomaniak
- Trener
Chyba czekają nas czasu gdy na mecz przychodziło 3tyś osób
Jeszcze jedna organizacyjna kompromitacja lub przegrana z Loko czy Ostrowem i 3 tysiące na trybunach będzie "rekordem frekwencji"
Jednego jestem pewien - prezes ma na pewno jakies gladkie wytlumaczenie na wczorajsza sytuacje:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A co on ma do tłumaczenia się? jest panem i władcą na włościach 
....i pytanie czy wiadomo kto będzie komisarzem na meczu z Loko?
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2013, o 09:24 przez Mad, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak się wam nie podoba, że wczoraj tor był nieprzygotowany to sobie sami załóżcie klub żużlowy i przygotujcie tor 
ja jestem bardzo ciekaw, jaka jest przyczyna i wytłumaczenie wczorajszej sytuacji - że na dzień treningu tor był tak rozwalony. Trudno mi uwierzyć, że "ktoś zapomniał", "komuś się nie chciało", "ciągnik był zepsuty", "nowy toromistrz był w niedyspozycji". Powiedzcie, że musi być jakaś poważna tego przyczyna.
Przeczytaj kilkaset wcześniejszych postów a odpowiedź sama się nasunie!
Polecam samemu zastosować się do tego pomysłu:
Mad pisze:Przeczytaj kilkaset wcześniejszych postów a odpowiedź sama się nasunie!
istred pisze:....i pytanie czy wiadomo kto będzie komisarzem na meczu z Loko?
Polecam samemu zastosować się do tego pomysłu:Mad pisze:Przeczytaj kilkaset wcześniejszych postów a odpowiedź sama się nasunie!
Komisarza toru przyjmuję jako pewnik w każdym meczu naszej ekipy po zeszło rocznych harcach z Fiałkiem na czele! Myślałem, że znane jest nazwisko pana od toru.
Coś sie uwziął na tego komisarza w 1 lidze?
Mad pisze:Komisarza toru przyjmuję jako pewnik w każdym meczu naszej ekipy po zeszło rocznych harcach z Fiałkiem na czele! Myślałem, że znane jest nazwisko pana od toru.
Are you mad ??
ma ktoś jakieś wieści stadionowe ? dzieje się coś? warto wbijać po pracy na stadion, czy znowu dzisiaj jakieś niespodzianki ?