Lubelski klub w sezonie 2013
ogólnie o klubie
Witam Was serdecznie i na wstępie muszę uprzedzić że wywołam ogromną burzę na forum.
Zapytacie mnie dlaczego tak póżno się ujawniam,odpowiem -zarejestrowałem się gdzieś ok.lipca u.roku i miałem już niesamowitą chęć podyskutować z wami ale sezon układał się pomyślnie więc tylko cztałem z uporem wszystkie wątki i wstydziłem się wtrącić "2 grosze" do jakiegokolwiek tematu ponieważ buńczuczność i agresja w wypowiedziach /pomimo tak naprawdę niewiedzy/ niektórych użytkowników nakazywała mi milczeć.Potem okazało się ,że z sezonu 2012 wyszło zero z mojej głowy wyparował link lub hasło /próbowałem się kontaktować z administratorem ale bezskutecznie(nie wykluczam przy tym mojej niewiedzy w obsłudze komputera).
A teraz do rzeczy;mam dużą i potwierdzoną wiedzę na temat tego co dzieje się lub działo się w klubie w poprzednim sezonie i nie wiem tylko czy to wszystko można bez konsekwencji ujawnić.
Proponuję więc po troszę. Małymi krokami i poprzylepiam moją wiedzę do poszczególnych wątków.
Po pierwsze powiem wam dlaczego nie jesteśmy w ekstralidze;
-bezpośrednią przyczyną jest jak wiecie porażka u siebie z Gnieznem /to fakt,a nie strata punktów w Ostrowie(wtedy nikt w klubie jeszcze nie zakładał ,że sezon tak się potoczy)
-pośrednią ,zadłużenie z sezonu 2011 o którym nikt nic nie mówił a była to pokażna kwota w stosunku do budżetu jakim klub dysponował na sezon 2012.Medialnie klub był wiarygodny wypłacalny a wystąpienia P./pożal się /Prezesa mówiły tylko o transparętności i przejżystoci/.
I teraz sedno -co by było gdyby w pamiętnym meczu z Gnieznem pojechał Mateusz Ł?
A no każdy wie, a dlaczego nie przyjechał?\
A no dlatego ,że do tego momentu mecz z Gnieznem nie miał na koncie od klubu nawet jednej /czytaj 1zł/nawet za dojazdy.Dzień czy dwa przed meczem rozkraczył mu się bus.Chłopak po prostu nie miał za co przyjechać!!!!!
Robert Miśkowiak w przeddzień meczu w rozmowie telefonicznej z Mateuszem mówi mu tak ;
Podstawiem Ci busa z kierowcą ty tylko tankujesz i jedziesz,na co Mateusz mówi-za co k.... mam zatankować jak ten ....nic mi nie przelał.Wyobrażacie sobie.Jedziemy z liderem na swoim torze i bez 1-go juniora!!!!PROFESIONALIZM
Myślę ,że na mój pierwszy post wystarczy.Takich newsów opowiem Wam więcej,jeśli oczywiście będzie taka wola.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Zapytacie mnie dlaczego tak póżno się ujawniam,odpowiem -zarejestrowałem się gdzieś ok.lipca u.roku i miałem już niesamowitą chęć podyskutować z wami ale sezon układał się pomyślnie więc tylko cztałem z uporem wszystkie wątki i wstydziłem się wtrącić "2 grosze" do jakiegokolwiek tematu ponieważ buńczuczność i agresja w wypowiedziach /pomimo tak naprawdę niewiedzy/ niektórych użytkowników nakazywała mi milczeć.Potem okazało się ,że z sezonu 2012 wyszło zero z mojej głowy wyparował link lub hasło /próbowałem się kontaktować z administratorem ale bezskutecznie(nie wykluczam przy tym mojej niewiedzy w obsłudze komputera).
A teraz do rzeczy;mam dużą i potwierdzoną wiedzę na temat tego co dzieje się lub działo się w klubie w poprzednim sezonie i nie wiem tylko czy to wszystko można bez konsekwencji ujawnić.
Proponuję więc po troszę. Małymi krokami i poprzylepiam moją wiedzę do poszczególnych wątków.
Po pierwsze powiem wam dlaczego nie jesteśmy w ekstralidze;
-bezpośrednią przyczyną jest jak wiecie porażka u siebie z Gnieznem /to fakt,a nie strata punktów w Ostrowie(wtedy nikt w klubie jeszcze nie zakładał ,że sezon tak się potoczy)
-pośrednią ,zadłużenie z sezonu 2011 o którym nikt nic nie mówił a była to pokażna kwota w stosunku do budżetu jakim klub dysponował na sezon 2012.Medialnie klub był wiarygodny wypłacalny a wystąpienia P./pożal się /Prezesa mówiły tylko o transparętności i przejżystoci/.
I teraz sedno -co by było gdyby w pamiętnym meczu z Gnieznem pojechał Mateusz Ł?
A no każdy wie, a dlaczego nie przyjechał?\
A no dlatego ,że do tego momentu mecz z Gnieznem nie miał na koncie od klubu nawet jednej /czytaj 1zł/nawet za dojazdy.Dzień czy dwa przed meczem rozkraczył mu się bus.Chłopak po prostu nie miał za co przyjechać!!!!!
Robert Miśkowiak w przeddzień meczu w rozmowie telefonicznej z Mateuszem mówi mu tak ;
Podstawiem Ci busa z kierowcą ty tylko tankujesz i jedziesz,na co Mateusz mówi-za co k.... mam zatankować jak ten ....nic mi nie przelał.Wyobrażacie sobie.Jedziemy z liderem na swoim torze i bez 1-go juniora!!!!PROFESIONALIZM
Myślę ,że na mój pierwszy post wystarczy.Takich newsów opowiem Wam więcej,jeśli oczywiście będzie taka wola.
Pozdrawiam Was serdecznie.
Re: Lubelski klub w sezonie 2013
max3 pisze:Jestem ciekaw czy tor jest zbronowany ,bo przy takiej pogodzie 4 -5 dni i mozna szykowac sie na trening!!!
Na pewno!!
Weż szpadel kopnij głęboko w rozmarżniętą ziemię i zobacz jak wygląda struktóra wilgotności w przekroju pionowym.
A potem zacznij tą materię ugniatać /deptać/(Wiesz co to jest podsiąkanie) i popatrz co się dzieje z wodą. Dopiero zabieraj głos w temacie jeżdzić czy nie.
Re: ogólnie o klubie
Dawaj wszystko na raz
Moze pobijesz bossa 
Paluch66 zapamiętaj.
Zawsze warto jest wiedzieć więcej...
Stanowisko "naszego" (czytaj: klubowego) prezia w każdej niemal spraw(c)ie jest oficjalnie znane choć do każdego zainteresowanego zapewne docierały w przeszłości niepokojące sygnały o różnych rzeczach, które wypływały tu i ówdzie...
Może zatem czas pewne spraw(k)i ujawnić, żeby wytłumaczyć kibicom skąd między innymi ten cały tegoroczny "kibel" ze składem...?
Zawsze warto jest wiedzieć więcej...
Stanowisko "naszego" (czytaj: klubowego) prezia w każdej niemal spraw(c)ie jest oficjalnie znane choć do każdego zainteresowanego zapewne docierały w przeszłości niepokojące sygnały o różnych rzeczach, które wypływały tu i ówdzie...
Może zatem czas pewne spraw(k)i ujawnić, żeby wytłumaczyć kibicom skąd między innymi ten cały tegoroczny "kibel" ze składem...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Ależ mi nowina, już chyba dawno każdy o tym wiedział... a przynajmniej większość.
Karol Baran Karol!
Re: ogólnie o klubie
owen1989 pisze:Dawaj wszystko na razMoze pobijesz bossa
Musze przyznac, ze zablysles głąbie kapusciany, a gląby sa zazwyczaj dalekie od tego
- Łoptymista
- Trener
losiu pisze:Ależ mi nowina, już chyba dawno każdy o tym wiedział... a przynajmniej większość.
oj byli tacy co nie wiedzieli
ja jednak poprposze o więcej wiadomości, najlepiej takich po ktorych prezes znowu powie ze zawiadomil prokurature (i tego nie zrobil), a pozniej postraszy jakas widmowa kancelaria prawnicza i sprawa zdechnie.
Na poczatek poprosze cos o tym:
pośrednią ,zadłużenie z sezonu 2011 o którym nikt nic nie mówił a była to pokażna kwota w stosunku do budżetu jakim klub dysponował na sezo
Widzę że na forum pojawił się kolejny "człenio" który rzuca pożywkę dla forumowych napinaczy
Bez takich informacji zdechli by z głodu 

- Łoptymista
- Trener
dokladnie
choc jak widac powyzej napinka moze nadchodzic z roznych stron
choc jak widac powyzej napinka moze nadchodzic z roznych stron
Paluch66 pisze:muszę uprzedzić że wywołam ogromną burzę na forum.
Burza oklasków dla tego clowna!
Nie powiedziałeś nic nowego, czego nie dało się wcześniej usłyszeć z ust samego prezesa, lub kierownika, szczególnie na temat Łukaszewskiego.
Teraz ja cię zaskoczę, bo podobno w sezonie 2012 klub spłacał jeszcze długi z sezonu 2010. No ale co z tego?
Ostatnio zmieniony 9 marca 2013, o 22:50 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
a jednak wywołał
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Paluch66 Ameryki nie odkrył. Przy okazji jednak zastanawiam się jaka jest rola przy klubie ks. Kiełbasy i czy przypadkiem nie jest jakimś przebierańcem. Zatrzymywanie wynagrodzenia pracownikowi jest jednym z 4 grzechów wołających o pomstę do Nieba: "Tegoż dnia oddasz mu zapłatę, nie pozwolisz zajść nad nią słońcu...., by nie wzywał Pana przeciw tobie..." (Pwt24,15). Kapłan powinien publicznie napomnieć Prezesa.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Remus pisze:Widzę że na forum pojawił się kolejny "człenio" który rzuca pożywkę dla forumowych napinaczyBez takich informacji zdechli by z głodu
nie wiem dlaczego używasz takich słów ; zdechli by z głodu ; czyżby i Tobie nerwy puszczały ........ że przyjdzie czas rozliczeń ?????
truskawa pisze:Teraz ja cię zaskoczę, bo podobno w sezonie 2012 klub spłacał jeszcze długi z sezonu 2010. No ale co z tego?
To zaskocz nas jeszcze i opowiedz o kulisach rozstania klubu z Piotrem Adamczukiem
henek1234 pisze:nie wiem dlaczego używasz takich słów ; zdechli by z głodu ; czyżby i Tobie nerwy puszczały ........ że przyjdzie czas rozliczeń ?????
O co Ci chodzi gościu? Mnie chcesz z czegoś rozliczać? Jeśli tak to chętnie posłucham. A jeśli to nie rozumiem Twojego postu kompletnie.

jerry78 pisze:truskawa pisze:Teraz ja cię zaskoczę, bo podobno w sezonie 2012 klub spłacał jeszcze długi z sezonu 2010. No ale co z tego?
To zaskocz nas jeszcze i opowiedz o kulisach rozstania klubu z Piotrem Adamczukiembo widzę, że dużo wiesz
No tego właśnie nie wiem, chociaż zapisywałem sobie, żeby zapytać. Zapomniałem. Zrobie to przy kolejnej okazji.
Chociaż może Jack08 szepnąłby słówko na ten temat?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Zapytaj truskawa koniecznie. Wtedy nie będziesz raził brakiem obiektywizmu.
- niespokojny
- Trener
truskawa pisze:Paluch66 pisze:muszę uprzedzić że wywołam ogromną burzę na forum.
Burza oklasków dla tego clowna!
Nie powiedziałeś nic nowego, czego przedstawiciele Stowarzyszenia Speedway Euphoria nie dowiedzieli się wcześniej z ust samego prezesa, lub kierownika, szczególnie na temat Łukaszewskiego.
Teraz ja cię zaskoczę, bo podobno w sezonie 2012 klub spłacał jeszcze długi z sezonu 2010. No ale co z tego?
Ale sie rozkozaczyliscie z tej Euphorii. To ze wy wiedzieliscie, nie znaczy ze kazdy. Dla mnie to jest ciekawa informacja. Skoro długi były i z sezonu 2010 i 2011, to na 2012 trzeba bylo robic skład oszczednościowy jaki mamy na dzien dzisiejszy. Przynajmniej nikt nie spadal. A teraz zarówno nasza sytuacja finansowa jak i sportowa jest nieciekawa, chyba ze o to chodzilo, zeby wrocic do II ligi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Widze, ze Paluch wiesz wiecej. Moze mnie pocieszysz jakos I powiesz, ze kontrakty za ten sezon beda splacone do konca kwietnia? Czy raczej sie nie zanosi?
niespokojny pisze:Skoro długi były i z sezonu 2010 i 2011, to na 2012 trzeba bylo robic skład oszczednościowy jaki mamy na dzien dzisiejszy
kontraktując 2012, nie wzięliśmy żadnego pewniaka ze średnią powyżej 2.0. Same odrzuty lubelsko-rzeszowskie plus licha nadzieja w Miśkowiaku. Nie da się chyba bardziej oszczędnościowo?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
truskawa pisze:Nie da się chyba bardziej oszczędnościowo?
Patrz skład na sezon 2013.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
mlody26 pisze:Widze, ze Paluch wiesz wiecej. Moze mnie pocieszysz jakos I powiesz, ze kontrakty za ten sezon beda splacone do konca kwietnia? Czy raczej sie nie zanosi?
A jak jest w umowach z klubem?
Jak pragniesz lichego pocieszenia to moze za kilka dni przeczytasz wypowiedz DS na sportowychfaktach na temat kasy i dowiesz sie, ze juz dawno poszla do zawodnikow. Uwierzysz i od razu sie ucieszysz.
niespokojny pisze:
Ale sie rozkozaczyliscie z tej Euphorii. To ze wy wiedzieliscie, nie znaczy ze kazdy. Dla mnie to jest ciekawa informacja. Skoro długi były i z sezonu 2010 i 2011, to na 2012 trzeba bylo robic skład oszczednościowy jaki mamy na dzien dzisiejszy. Przynajmniej nikt nie spadal. A teraz zarówno nasza sytuacja finansowa jak i sportowa jest nieciekawa, chyba ze o to chodzilo, zeby wrocic do II ligi.
Zgadzam się w 100%, a dodatkowo jak wszyscy z Euphorii o tym wiedzieli to dlaczego nikt tym się nie dzielił z resztą kibiców? Skoro jasne było że w klubie są długi i dzieje się źle dlaczego najjaśniejszy fanklub nie wyraził swojej dezaprobaty.
A dodatkowo jeździli po mlodym26 że Baran wymyśla farmazony a Łukaszewskiemu sodówa uderzyła.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Przeciez mowimy tu o wielkim njusie o Lukaszewskim, busie, Miskowiaku i tysiacu zlotych. Naprawde istnieja ludzie ktorzy jeszcze o tym nie slyszeli? Przeciez nawet na tym forum bylo o tym wiele razy pisane. Ale w sumie dobry suchar nie jest zly :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ja osobiście nie wiedziałem
,gdyby nie Paluch66 to tej pory bym żył w nieświadomości 
Czekam na więcej zaskakujących info od Paluch
Czekam na więcej zaskakujących info od Paluch
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p