Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic - Czapki zimowe
Niestety będę w H2O w piątek, dziś po prostu mogę nie dać rady, a nie chcę obiecywać. Godzinę podam jeszcze jutro ale zapewne będzie to 17-18.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Egon, czy masz już czapki?
- Egon
- Zawodowiec
Jutro od 17 odbiór czapek w pubie H2O. Będę mniej więcej przez godzinę 
Na czapce jest mała niespodzianka..z jednej strony haft z logo klubu z drugiej haft z podobizną Macieja Kuciapy
Na czapce jest mała niespodzianka..z jednej strony haft z logo klubu z drugiej haft z podobizną Macieja Kuciapy
-
ratownik87
A gdzie można złożyc zamówienie
Witam serdecznie chciałabtm zakupić szalik naszego Kochanego Klubu ?
W sumie to my tego nie wiemy czy bys chciala
ale zgaduje, ze tak 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
frezja83 pisze:Witam serdecznie chciałabtm zakupić szalik naszego Kochanego Klubu ?
Czy ja wiem czy Kochany ? na razie to każdy na niego narzeka
Sledziu, klub jest kochany. Wszyscy narzekają na prezesa
A najgorsze jest to, że mają do tego podstawy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Egon
- Zawodowiec
W tym tygodniu zaczną się zapisy na szaliki i koszulki Regio..trzeba ruszyć wcześniej bo spodziewam się standardowych opóźnień.. 
Oki dzięki za info to ja jestem chętna do zakupu szalika
szaliki, koszulki czy czapki zimowe?
Pisze nieco z przekasem gdyz niezmiennie mnie wkurwia ten temat, ktory rownie niezmiennie jest najbardziej aktualny ze wszystkich na tym forum. W zwiazku z powyzszym prosilbym bardzo o "ODPIECIE" go z "PRZYPIETYCH"
Pisze nieco z przekasem gdyz niezmiennie mnie wkurwia ten temat, ktory rownie niezmiennie jest najbardziej aktualny ze wszystkich na tym forum. W zwiazku z powyzszym prosilbym bardzo o "ODPIECIE" go z "PRZYPIETYCH"
-
heroineex3