Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Ciekawe ile prezes wziął od szweda za podpis?
Podstawi fury z ktorych zginal gazniki 
Czy ten czlowiek jakkolwiek rokuje? Bo tak po srednich to widze ze niekoniecznie...
Jutro macie szanse taczkę prezesiowi dać na prezentacji 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nie rokuje. Ale można się spodziewać czegoś takiego. "Jak co roku poszliśmy kilku zawodnikom na rękę umożliwiając im ewentualną jazdę w polskiej lidze" - tak mówiłem ja, Dariusz Sprawka, na prezentacji anno domini 2013, czuwaj 
Realnie to skad niewiele lepszy od Rawicza ,i tylko kwestia kto bedzie spadkowiczem nr1 a kto nr2.
Frekwencja na Rzeszow-bis tez raczej nie oszolomi ,wiec oklo lipca prezesio bedzie plakal ze kasy malo,i mysle ze w wakacje ruszy sezon na taczki po totalnych blamazach wyjazdowych...pozdrawiam wszystkich kibicow Lubelskiego zuzla[/quote]
po co czekać do lata
jutro jest wielka promocja obok Olimpu w Leroy Merlin
oferta specjalna na TACZKI
w lecie będzie drożej 
Frekwencja na Rzeszow-bis tez raczej nie oszolomi ,wiec oklo lipca prezesio bedzie plakal ze kasy malo,i mysle ze w wakacje ruszy sezon na taczki po totalnych blamazach wyjazdowych...pozdrawiam wszystkich kibicow Lubelskiego zuzla[/quote]
po co czekać do lata
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Sledzio pisze:Jutro macie szanse taczkę prezesiowi dać na prezentacji
To nie jest głupi pomysł. Oczywiście nie mówimy tu o taczce normalnych rozmiarów, ale jakąś miniaturkę ze Smyka można by zabrać ze sobą
Zaratustra pisze: A mi się przypomina tekst z "Nic Śmiesznego". "A możesz mi powiedzieć po ch*j mi las"
A po ch*j nam szwedzki junior?
W dodatku nie ma na imię Mateusz - już prezes nie szuka według imion?
od 1988 tylko SPEEDWAY
Mamy nowego zawodnika. Jest nim Henric Lindqvist 
Zaratustra pisze:Nie rokuje. Ale można się spodziewać czegoś takiego. "Jak co roku poszliśmy kilku zawodnikom na rękę umożliwiając im ewentualną jazdę w polskiej lidze" - tak mówiłem ja, Dariusz Sprawka, na prezentacji anno domini 2013, czuwaj
pewność siebie
Sportowe Fakty
Tańszy wcale nie oznacza słabszy - tak skład na sezon 2013 Lubelskiego Węgla KMŻ ocenia prezes Dariusz Sprawka, który chciałby, aby drużyna powtórzyła w tym roku wyniki z poprzednich rozgrywek.
Z ostatecznymi wnioskami wstrzymam się do jutra ale jedna tylko myśl mi się po głowie kołacze i nie daje spokoju:
Jak do cholery można było wydać na taki skład 1,4mln?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Tak samo jak można było mieć w 2 lidze - 2 mln zł, objechać 14 meczów, mieć na koncie tylko 2 pogromy na swoją korzyść (+ jeden wpierdziel do 29 w Pile), awansować rzutem na taśmę i wyjść na 0
!
Pamiętacie jak przed sezonem 2011 nasz budżet miał być gotowy na pogromy we wszystkich meczach do 30? Tak kolorowo nie było a wyszliśmy na 0. Nie najlepiej z tymi rachunkami... Teraz też pewnie długi zostaną.
Pamiętacie jak przed sezonem 2011 nasz budżet miał być gotowy na pogromy we wszystkich meczach do 30? Tak kolorowo nie było a wyszliśmy na 0. Nie najlepiej z tymi rachunkami... Teraz też pewnie długi zostaną.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
klops pisze:Z ostatecznymi wnioskami wstrzymam się do jutra ale jedna tylko myśl mi się po głowie kołacze i nie daje spokoju:
Dobre pytanie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Sledzio pisze:Mamy nowego zawodnika. Jest nim Henric Lindqvist
Niech go ktoś naświetli bo nie wiem co to za człowiek
Sportowe Fakty pisze:Szwed w ubiegłym sezonie jeździł w lidze tylko i wyłącznie w swoim macierzystym kraju, jednak nie przeszkodziło mu to w odjechaniu aż 37 meczów ligowych! Było to możliwe dzięki temu, że startował w drużynie Elitserien - Elit Vetlanda (12 meczów, średnia biegowa 0,410), a także w zespole Rospiggarny Hallstavik jeżdżącym w Allsvenskan (16 meczów, średnia biegowa 1,031) i w drużynie z Nassjoe startującym w najniższej klasie rozgrywkowej (9 meczów, średnia biegowa 2,082).
Motor mocnyj!
Mam nadzieje ze kopalnia da jakies karnety
:) skład jest jaki jest...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

kibicLBN pisze:Tak samo jak można było mieć w 2 lidze - 2 mln zł, objechać 14 meczów, mieć na koncie tylko 2 pogromy na swoją korzyść (+ jeden wpierdziel do 29 w Pile), awansować rzutem na taśmę i wyjść na 0!
Prezes też musi zarabiac...długi będa na 100%
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Czytam to forum już od dawna. Czekałem cierpliwie z myślą że może zbudujemy jakąś ekipę która pozwoli oglądać w Lublinie kawałek dobrego żużla, tym bardziej że Prezes koniec ubiegłego sezonu kończył wypowiedziami które pozwalały mieć nadzieję. A tym czasem nas kibiców potraktował jak bandę cymbałów. Całymi tygodniami nie było żadnych informacji , jedyne o czym mówił to o finansach klubu,których kondycja z doskonałej nagle zmieniła się w tragiczną. Teras wciska nam kit że tańszy zespół nie musi być gorszy. PANIE PREZESIE czy Pan naprawdę ma nas za takich idiotów !?
Myślę że na tą jutrzejszą prezentacje nie powinien iść nikt.
Myślę że na tą jutrzejszą prezentacje nie powinien iść nikt.
Tak czytam te jego wypowiedzi, tak sobie myślę co ten prezes chce przez te gadanie osiągnąć, przecież on sie tylko ośmiesza, a ten kontrakt to tylko to potwierdza. Chyba większości się odechciewa iść na tą prezentacje. Dobrze ktoś tu napisał 1,4 mln na co to poszło ? Pff, szkoda gadać, teraz to mi powoli gacie spadają, ale z przerażenia jak pomyślę o miejscu na koniec sezonu ...
Przy dużo mniejszym budżecie, mamy niekoniecznie słabszą drużynę - uważa Sprawka.
Co ten prezes jara? Ma ktos namiary na tego dilera?
Miesiąc - Miesiąc
Baran - Baran
Jeleniewski - Jeleniewski
Stachyra - Trojanowski
Miśkowiak - Kuciapa
Łukaszewski - Łukaszewski
Borowicz - CHGW
Jeszcze Kuciapa i Trojan zaskoczą i głupio niektórym będzie
Baran - Baran
Jeleniewski - Jeleniewski
Stachyra - Trojanowski
Miśkowiak - Kuciapa
Łukaszewski - Łukaszewski
Borowicz - CHGW
Jeszcze Kuciapa i Trojan zaskoczą i głupio niektórym będzie
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
$korzen$ pisze:Przy dużo mniejszym budżecie, mamy niekoniecznie słabszą drużynę - uważa Sprawka.
Co ten prezes jara? Ma ktos namiary na tego dilera?
Może z Palikotem się kumpluje?
Niekoniecznie słabszy skład? Póki co sceptycznie podchodzę do zamiany Miśka na Kuciapę i Dawida na Trojana. Na lepsze to to mi nie wygląda raczej...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33690 ... eza-gdansk
http://www.youtube.com/watch?v=KdhwopvTf18
Dariusz Sprawka - Dariusz <klap,klap>
ps. Na razie warszawka, ale chyba nam Gdańsk nie będzie skory go wypożyczyć
http://www.youtube.com/watch?v=KdhwopvTf18
Dariusz Sprawka - Dariusz <klap,klap>
ps. Na razie warszawka, ale chyba nam Gdańsk nie będzie skory go wypożyczyć
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
"To co robi prezes to mistrzostwo świata", ale poczekajmy z przesądami do jutra 
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Jakoś z Gdańskiem mógł podpisać bez kasy za autograf. Brawo Darku. Szkoda, bo na Cama akurat bardzo mocno liczyłem. Jeszcze raz dziękuję Dariuszu za wszystko 
Edit: A co nas może jeszcze zaskoczyć? Został tylko podstarzały Max, którego na początku okresu transferowego nikt na tym forum nie chciał.
Edit: A co nas może jeszcze zaskoczyć? Został tylko podstarzały Max, którego na początku okresu transferowego nikt na tym forum nie chciał.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2013, o 22:24 przez Kargolo, łącznie zmieniany 1 raz.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!