Swidnik
P.S.
Smialo, jestem pewien, ze jest nas wiecej
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:13 lat
Swidnik
P.S.
Smialo, jestem pewien, ze jest nas wiecej
mam 37 lat pozdrawiam
Nie jestem gówniarzem ,mam 36lat
faceci ok 40 są jacyś inni (sprawni inaczej ) ? Ja np ta cyferkę mam już za sobą i żyje
41
sting126 pisze:Na stronie pojawił się taki ciekawy news. Abstrahując od tego czy strona klubowa jest odpowiednim miejscem na takie informacje to jest tam, wydaje mi się, błąd:
"Zespół redakcyjny strony klubowej oraz zarząd klubu gratuluje dr Zbigniewowi Wojciechowskiemu (...)", z tego co wiem Z. Wojciechowski nie ma doktoratu, a tytuł doktora honoris causa nie uprawnia do używania stopnia naukowego doktora.
meesha pisze:A nawet gdyby to po "dr" w tym zdaniu powinna znaleźć się kropka
Expendable pisze:meesha pisze:A nawet gdyby to po "dr" w tym zdaniu powinna znaleźć się kropka
oj chyba nie

Bezpieczne przeglądanie
Strona diagnostyczna witryny kmzlublin.pl
Jaki jest obecny stan bezpieczeństwa witryny kmzlublin.pl?
Witryna została uznana za podejrzaną – jej odwiedzanie może stanowić zagrożenie dla komputera.
Co się stało podczas odwiedzin tej witryny przez Google?
W ciągu ostatnich 90 dni przetestowaliśmy w tej witrynie następującą liczbę stron: 3. Wyświetlanie 0 z nich spowodowało pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Witryna ta po raz ostatni była odwiedzana przez Google 2012-11-30 i w ciągu ostatnich 90 dni nie znaleziono w niej żadnych podejrzanych treści.
Ta witryna działała w następującej liczbie sieci: 2, m.in. AS44080 (MIKROBIT), AS15169 (Google Internet Backbone).
Czy ta witryna pośredniczyła w rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania?
Nie wydaje się, aby w ciągu ostatnich 90 dni witryna kmzlublin.pl pośredniczyła w zarażaniu jakichkolwiek witryn.
Czy w tej witrynie działało złośliwe oprogramowanie?
Nie, w ciągu ostatnich 90 dni nie było w tej witrynie złośliwego oprogramowania.
Jak do tego doszło?
W pewnych przypadkach osoby trzecie mogą dodawać do legalnych witryn złośliwy kod, który spowoduje wyświetlanie przez nas komunikatu ostrzegawczego.
Dalsze czynności:
Wróć do poprzedniej strony.
Jeśli witryna należy do Ciebie, możesz zwrócić się o sprawdzenie jej za pomocą Narzędzi Google dla webmasterów. Więcej informacji na temat procesu sprawdzania można znaleźć w Centrum pomocy Google dla webmasterów.
Egon pisze:Może ktoś powie czyja to wina?
Koper pisze:u mnie, wchodząc poprzez ten drugi adres, wszystko jest OK