efeneJGH pisze:A ja wiem że podobną chęć jazdy wyraził w kilku innych klubach i tak jak pisałem szansa na zostanie w Lublinie byłaby tylko wtedy gdyby klub rozliczał się z nim na bieżąco a tak nie jest...Tez bym chciał go oglądać u nas w przyszłym sezonie ale na dziś wiem że szanse są czysto teoretyczne...
Opowiedz nam może trochę więcej. Na kogo są większe szanse? Kto już prawie podpisał, a kto już jest zaklepany w innym klubie? W ogóle, może orientujesz się kto będzie jakim składem dysponował w nowym sezonie i kto jest najbliżej awansu? Czy my w ogóle będziemy o niego walczyć? Jakim budżetem będzie dysponował nasz klub w nadchodzącym sezonie? Czy wszyscy dostaną licencję?
Przypominam, że mamy 19 października. Sezon w zasadzie się nawet jeszcze nie skończył.
W zeszłym roku Miśkowiak dołączył do nas pod koniec stycznia, więc zluzujcie trochę.
A, że wysyła oferty innym klubom? Też mi odkrycie. Pewnie jak każdy żużlowiec. Co przecież wcale nie oznacza, że nie chciałby w przyszłym roku startować w Lublinie.