Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - SZALE i KOSZULKI
Nom, wysylajcie na @wp.pl, @o2.pl itp. Czasy "trenujzmistrzem" minely, tym bardziej, ze oficjalna strona milczy w tym temacie.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Niewygodne komentarze, też giną bardzo szybko... Powodzenia 
Popek pisze:Ciekawa inicjatywa(konkurencja dla Egona).
nie tyle konkurencja dla Egona, co dla całego FK. Przy sprzedaży szalików doliczane było te 50gr do szalika, które szło potem na konto FK i m. in. z tej kasy robione były oprawy.
niech sobie robią dalej te białe koszulki z logo LUBELSKI WĘGIEL KMŻ LUBLIN...
Properr pisze:Niewygodne komentarze, też giną bardzo szybko... Powodzenia
potwierdzam...
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Expendable
Każdy normalny klub ma swój oficjalny sklep z gadżetami. Fajnie, że KMŻ też taki zakłada, bo nie oszukujmy się, ale z perspektywy całego sezonu jest to niezły zastrzyk dla klubowej kasy, tym bardziej że w Lublinie pojawia się na stadionie sporo ludzi zainteresowanych żużlem. Czy konkurencja dla FK? pewnie trochę tak, ale z drugiej strony kibice mają wolną wolę: chcę wspomóc FK - kupuję z fanklubu; chcę wspomóc klub - kupuje z sklepiku.
Poza tym taki sklepik będzie miał dużo większy zasięg niż FK i dzięki temu cały stadion będzie zółto-biało-niebieski, a nie tylko 2 sektory
Poza tym taki sklepik będzie miał dużo większy zasięg niż FK i dzięki temu cały stadion będzie zółto-biało-niebieski, a nie tylko 2 sektory
Expendable pisze:dzięki temu cały stadion będzie zółto-biało-niebieski, a nie tylko 2 sektory
Jeśli tak będzie to spoko, byle by nie był zielono-czarny
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wydawało mi się, że klub ma sklep z gadżetami już od jakiegoś czasu 
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191
A poważniej, to bardzo dobra inicjatywa - nie tylko ze sklepem, ale i z pozostałymi propozycjami, szczególnie że o większości z nich sam nieraz pisałem na forum.
Ja mimo wszystko jestem dość sceptyczny. Niejeden raz coś w klubie obiecywano i później nic z tego nie wychodziło. Oby tam razem było inaczej.
http://kmzlublin.pl/index.php?option=co ... Itemid=191
A poważniej, to bardzo dobra inicjatywa - nie tylko ze sklepem, ale i z pozostałymi propozycjami, szczególnie że o większości z nich sam nieraz pisałem na forum.
Ja mimo wszystko jestem dość sceptyczny. Niejeden raz coś w klubie obiecywano i później nic z tego nie wychodziło. Oby tam razem było inaczej.
Problem w tym, że to nie jest inicjatywa klubu. Oni w ogóle byli bardzo zdziwieni jak ktoś im powiedział, że na 'oficjalnym' profilu KMŻ jest info o jakimś sklepie, przyjmowaniu projektów 
Te "projekty" to stworzył pewnie sam prowadzący ten profil. Skądinąd wiem, że to człowiek który wygrał w zeszłym roku konkurs na projekt kevlaru dla naszych żużloków, więc zrobienie paru projektów koszulek nie stanowi dla nie go problemu... Teraz się pewnie taśta patrząc ile ma lajków pod każdym swoim (powiedzmy sobie szczerze MARNYM) projektem...
Pomijając wątek sklepiku to zgadzam się z istredem, że inicjatywy jak najbardziej godne pochwały. Jeśli mamy być poważnym klubem, a nie prowincjonalnym klubikiem z Polski C to takie rzeczy trzeba wprowadzać w życie. Sam sklepik raczej nie zaszkodzi FK. Kto ma pojęcie ten nadal będzie kupował "prawilne" produkty, a sklepik dla januszy też swój target znajdzie. Target, który i tak u FK nie kupował...
Pomijając wątek sklepiku to zgadzam się z istredem, że inicjatywy jak najbardziej godne pochwały. Jeśli mamy być poważnym klubem, a nie prowincjonalnym klubikiem z Polski C to takie rzeczy trzeba wprowadzać w życie. Sam sklepik raczej nie zaszkodzi FK. Kto ma pojęcie ten nadal będzie kupował "prawilne" produkty, a sklepik dla januszy też swój target znajdzie. Target, który i tak u FK nie kupował...
Jeśłi profil prowadzi ta osoba, która 'wygrała' 'konkurs' na kevlar, to trafiłeś Mani, to jest autor tych koszulek. To jest to śmieszne 'MCDESIGN' 
- Expendable
KosaRKS pisze:Problem w tym, że to nie jest inicjatywa klubu. Oni w ogóle byli bardzo zdziwieni jak ktoś im powiedział, że na 'oficjalnym' profilu KMŻ jest info o jakimś sklepie, przyjmowaniu projektów
Nie wiem czy akcja na facebooku to prywatna inicjatywa ale wiem że Sprawka rozmawiał z profesjonalnymi agencjami reklamowymi, które mają przejąć cześć zadań marketingowych więc bądźmy dobrej myśli
Bez przesady ze sklepikiem "dla Januszy". Oczywiscie, ze wstyd chodzic w takim bialym polo, zawierajacym glownie logo sponsora, ale jesli sklep klubowy zawieral by jakas szersza game produktow, czapki, bluzy etc. to co w tym zlego. Projekty Fan Klubu sa zazwyczaj fajnie, ale akcje sa raz/dwa razy do roku i sa to w zasadzie tylko szaliki i drogie koszulki. Jesli te projekty na fb nie beda zawierac logo sponsora badz bedzie malo widoczne, a nasze barwy beda dominowac to uwazam ze wcale nie wstyd przyjsc w czyms takim na stadion. A pieniadze, mozna zbierac np. do puszek podczas meczu(nie wiem jak to wyglada od strony prawnej) mysle ze sporo ludzi wrzuci po 2-5zł co moze byc wiecej niz 200 szalikow po 50gr zysku.
każda rzecz która ma JAKIEKOLWIEK LOGO SPONSORA, lub napis KMŻ LUBLIN nie nadaje się do noszenia, kupowania, produkowania!!! NA STOS i to bez ironii. 
Reszta, czyli to, jakie to będa rzeczy, ile będą kosztowały, czy to do kieszeni Sprawki, klubu czy kibiców, wzory, juz nie ma znaczenia. Proszę tylko o to co jest napisane u góry.
Reszta, czyli to, jakie to będa rzeczy, ile będą kosztowały, czy to do kieszeni Sprawki, klubu czy kibiców, wzory, juz nie ma znaczenia. Proszę tylko o to co jest napisane u góry.
Ostatnio zmieniony 26 września 2012, o 23:48 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- Expendable
wszystko co zawiera 'kmż lublin' na stos, ale na mecze kmż-u jak mniemam chodzisz? trochę zalatuje hipokryzją, nie uważasz truskawa? ;P
"Kiedy klub powróci do nazwy Motor?" Sezon 17 Odcinek 146 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jakby Ci to wytłumaczyćExpendable pisze:wszystko co zawiera 'kmż lublin' na stos, ale na mecze kmż-u jak mniemam chodzisz? trochę zalatuje hipokryzją, nie uważasz truskawa? ;P
Dobry serial na jesienne i zimowe wieczorymeesha pisze:"Kiedy klub powróci do nazwy Motor?" Sezon 17 Odcinek 146
Ostatnio zmieniony 26 września 2012, o 23:49 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.
No i sie zaczelo od nowa

Banda TŻ jak spotka kogoś na mieście w kmżcie lepiej niech trzyma wysoko rece! I race palą kibole piromany dodatkowo!
http://www.youtube.com/watch?v=MEVfMlvmadk
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
No i sie zaczelo od nowa![]()
![]()

Ożeszty...
Jak to dobrze, że razem z Teżetem udało się pozbyć tych gównianych trąbek z trybun. Jak słyszę ten dźwięk to mam ochotę złapać taką trąbę i zasadzić delikwentowi w otwór poniżej pleców. Szerszym końcem
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Na szczęscie ani teżet ani trąbki już nie wrócą na trybuny, a kaemżet nie ma szans aby na te trybuny się dostać 
Ciekawe jest to, że tyle osób krzyczało "Teżet", a teraz jakoś nikt się nie przyznaje
Może należałoby jakąś lustrację przeprowadzić?
Archiwum forum stoi otworem, wystarczy się cofnąć o jakieś 8-9 lat 
Cholera, na poprzednim kompie stworzyłem sobie antyenigmę do rozszyfrowywania tych forumowych krzaków z ubiegłego dziesięciolecia, teraz to chyba nie te lata i nie ta determinacja żeby zaczynać od nowa
Ofc daleki jestem od wznoszenia okrzyków "Kaemżet <klap klap> Lublin", ale zażartość niektórych z Was zmusza mnie do zadania sobie pytania, gdzie byliście w czasach TŻ. Mam nadzieję, że nie tam, "gdzie stało ZOMO"
Ja np. waliłem wtedy w trąbę na prostej startowej na ile mi 12-letnie płucka pozwalały, ale nikomu to nie przeszkadzało...
Ostatnio zmieniony 27 września 2012, o 00:21 przez NervGal, łącznie zmieniany 1 raz.
cwaniaaaki mogą kasować posty, to sitwa jak w gdańskiej prokuraturze!
Ja środek łuku, piknik opór
Ja środek łuku, piknik opór
Ostatnio zmieniony 27 września 2012, o 00:28 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
zmusza mnie do zadania sobie pytania, gdzie byliście w czasach TŻ
Ja byłem głównie za oceanem i kibicowałem na necie
Roznie to bywalo, ale z biegiem czasu bezsensem stalo sie co rusz zmieniac przyspiewki pod LKZ, TZ, InterPolan i inne Sypmy (niezbyt chronologicznie). Teraz jest zgodnie z tradycja i uniwersalnie