Tygodnik Zuzlowy pisze:Lodz jest miastem zydowskim, ja tez mam glowe zydowska
No i chyba jego fetyszem jest Zbigniew Fialkowski.
Chlop zapomnial tez, ze na sile chcac uwalic regulaminem GTZ, huknie rykoszetem w swoich ziomkow z Gniezna.
Tygodnik Zuzlowy pisze:Lodz jest miastem zydowskim, ja tez mam glowe zydowska
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Czarek pisze: Poza tym zacząłem kibicować w barażu grudziądzanom po tych chamskich, lubelskich tekstach pod ich adresem.
Nie czyta sie milo.Wczoraj kibice z Lublina to bardziej nam "kibicowali" niż kibicowali swojej drużynie, wiem bo tam byłem. Zorganizowali wspólną inicjatywę z Gnieznem odśpiewując" Ekstraliga dla Grudziądza taki ch.." Za co dostali oklaski na stojąco. W tym Lublinie to jednak większa dzicz niż myślałem, zrobiliśmy im coś, my kibice? Dostają od nas oklaski na Ruinarenie, a później zaczynają nas obrażać, tak samo jak jadą u siebie, a w Gnieźnie nie mal co całowali się z kibicami Startu po dupie i wymieniali się szalikami! a po meczu komentarze jacy oni kulturalni, a nie to co Grudziądz... Nie wiem czemu, ale mamy instynkt przyciągania sobie nie przyjaciół.
grzesieck pisze: jakos nie bardzo wyobrazam sobie Watta lub Ljunga robiacych tam kolo kompletu :]
Dostają od nas oklaski na Ruinarenie, a później zaczynają nas obrażać, tak samo jak jadą u siebie, a w Gnieźnie nie mal co całowali się z kibicami Startu po dupie i wymieniali się szalikami! a po meczu komentarze jacy oni kulturalni, a nie to co Grudziądz... Nie wiem czemu, ale mamy instynkt przyciągania sobie nie przyjaciół.