Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Tak wylejmy asfalt przed nowym sezonem 
A co tam ogarniać. Na meczu z Łodzią tor był równy jak stół. Junior Adamczak zrobił 12 punktów, Kildemand szalał po szerokiej i jakoś nie widziałem, żeby mu tor sprawiał trudności. To co się wyrabia w polskim, żużlu to jest parodia. Zdecydowanie bardziej wolę oglądać ostatnio ogórków w angielskiej lidze, bo tam się przynajmniej coś dzieje. Chyba trzeba naszych sędziów wysłać do Anglii niech zobaczą na czym się tam jeździ, to może w końcu przejrzą na oczy.
Co to kużwa ma być ? czy to żużel czy wyjazd na ryby ? już nie pamiętają pierwszego meczu w Łodzi ? ja bym nie płacił !!!! Ten sport co raz bardziej spada na psy

Ja [***]. Panie Sprawka nie plac Pan tym "złodziejom". W takich momentach odechciewa mi sie zuzla. Jak dla mnie mozemy nawet za rok zaczynac nowym klubem od drugiej ligi, ale nie powinniśmy placic. Za ta kase mozna zaplacic dwom super napieraczom jak na 2 lige i za rok spokojnie awansowac. Jeszcze zeby ta kara była zasadna,ale wszyscy na stadionie widzieli, ze to byl wymysl klubu z Łodzi a sedzia chcial sie popisac przed praktykantem.
Nie znam sie na regulaminach, nie mozna bylo tej kary np. zawiesic? Chyba kiedy jakies kary dostawaly inne kluby to te [***] z GKSZ zawieszali?
Dlaczego jedni dostali 12 tys a my 50?
Pewnie zobaczyli, ze u nas z kasa w miare ok to postanowili czesc "ukrasc" :/
Nie znam sie na regulaminach, nie mozna bylo tej kary np. zawiesic? Chyba kiedy jakies kary dostawaly inne kluby to te [***] z GKSZ zawieszali?
Dlaczego jedni dostali 12 tys a my 50?
Pewnie zobaczyli, ze u nas z kasa w miare ok to postanowili czesc "ukrasc" :/
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
tezetomaniak pisze:Jak nie prośbą, to groźbą (i karą)Może wreszcie ktoś podejdzie poważnie do tematu i ogarnie ten tor. Po sezonie oczywiście i przed zimą.
Byłeś na meczu z Łodzią?