Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 2.09.2012, godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Lokomotiv Daugavpils 2.09.2012
Jak wodeczka, to i sledzik by pasowal. A zeby byl sledzik, to niezbedny bedzie Fisher 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A kto inny mógłby przywieźć tą wódeczkę jak nie Mielniczuk?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
sacreble9 pisze:istred pisze:Natomiast niezwykle żal tych kilku meczów w tym sezonie przegranych "o włos"... mogliśmy się już witać z ekstraligą
Myślę, że pozostałe 2 drużyny mogą tak samo mówić...
Cieszy to, że ta liga mimo, iż jest taka okrojona w tym roku, jest bardzo nieprzewidywalna i stoi na dość wysokim poziomie.
Wy mieliscie jeden mecz na styku i to szczesliwie wygrany z Lodzia. My przegralismy dwa mecze 44:45. Wiec nie bardzo z tym mowieniem tego samego. A dodajac do tego wszystkiego frajerska przegrana w Gnieznie to juz w ogole...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:A dodajac do tego wszystkiego frajerska przegrana w Gnieznie to juz w ogole...
Gdybyśmy wygrali w Gnieźnie trenerem byłby dalej p. Dzikowski.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
niespokojny pisze:sacreble9 pisze:istred pisze:Natomiast niezwykle żal tych kilku meczów w tym sezonie przegranych "o włos"... mogliśmy się już witać z ekstraligą
Myślę, że pozostałe 2 drużyny mogą tak samo mówić...
Cieszy to, że ta liga mimo, iż jest taka okrojona w tym roku, jest bardzo nieprzewidywalna i stoi na dość wysokim poziomie.
Wy mieliscie jeden mecz na styku i to szczesliwie wygrany z Lodzia. My przegralismy dwa mecze 44:45. Wiec nie bardzo z tym mowieniem tego samego. A dodajac do tego wszystkiego frajerska przegrana w Gnieznie to juz w ogole...
z tego co pamieta, to remis z Gnieznem tez im wskoczyl, wiec jakby nie patrzec jest to strata punktu...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Rozumiem, że patrzycie tylko w jedną stroną, ale wg mnie to frajersko przegraliśmy bonusa z wami. Jednak przegraliśmy i tyle. Nie ma co płakać. Przegraliście dwukrotnie 45-44? Dwukrotnie byliście niewiele gorsi od rywali.
Nam nie pozostaje nic innego jak wygrać wszystko do końca i cieszyć się z ekstraligi po 13 latach posuchy.
Nam nie pozostaje nic innego jak wygrać wszystko do końca i cieszyć się z ekstraligi po 13 latach posuchy.
cieszyć się z ekstraligi po 13 latach posuchy.
Nie chce byc przesądnym ale ta 13 dobrze nie wróży
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Cooper pisze:Jak wodeczka, to i sledzik by pasowal. A zeby byl sledzik, to niezbedny bedzie Fisher
No to musiałby ściągać pana Darka z Rzeszowa. Ale to już raczej tylko jako trener za Wardzałę
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dobrze ze mamy Pawła u siebie
Bo widzę ze ta biba zapowiada się na miesiąć 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Zastanawiam się czy nie zmienić tytułu wątku na: "Ulubione piwko i wódeczka, BTW jakiś mecz z Daugavpils 2 września" 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ciekawy jestem z jakim nastawieniem przyjedzie do nas Dauga, odpuści by zaoszczędzić czy będzie walczyć o nic nie dające im zwycięstwo. Obstawiał bym za naszym krajowym składem na ten mecz, ale jak by miał wystąpić Cam to konsekwentnie za najsłabszego zawodnika jeżdżącego na ostatnim wyjeździe (Jeleń
). Ciekawe kto będzie teraz prowadził 2 pare, Łełek ?
Ps. Marzy mi się wygrana Gniezna w Grdziądzu 48-41, albo remis
Ps. Marzy mi się wygrana Gniezna w Grdziądzu 48-41, albo remis
Miedziany też bym tego chciał ale obawiam się,że to My będziemy musieli wygrać w Gnieźnie chcąc myśleć o barażu bo kurcze pewnie Grudziądz rypnie u siebie Gniezno i wszystko do bani.
Kto jak kto ale Gniezno zepsuło nam na chwilę obecną konkretnie RF wygrywając z nami u nas i przegrywając u siebie z Grudziądzem
Kto jak kto ale Gniezno zepsuło nam na chwilę obecną konkretnie RF wygrywając z nami u nas i przegrywając u siebie z Grudziądzem
GeloSMT pisze:Miedziany też bym tego chciał ale obawiam się,że to My będziemy musieli wygrać w Gnieźnie chcąc myśleć o barażu bo kurcze pewnie Grudziądz rypnie u siebie Gniezno i wszystko do bani.
Jeśli najpierw wygramy oba mecze u siebie za 3, to przy podanym przez Ciebie scenariuszu do Gniezna jedziemy po bezpośredni awans!
Co do meczu z Dauga- spodziewam się zwycięstwa do 30 przy bardzo dobrych wynikach naszej drugiej linii. Misiek i Stachyra mogą przypadkowo po kilka punktów pogubić
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Napisałem tak,ponieważ mam obawy (nie piszę,że to niemożliwe) że z Grudziądzem o bonus będzie dość ciężko więc do Gniezna wtedy pojedziemy po baraż jeśli się nie mylę.
Jezeli mielibysmy wygrac w Gnieznie to spokojnie stukniemy Grudziadz u siebie z bonusem 
Motor mocny
to by było coś ugrać wszystkie bonusy do końca
po obejrzanym dzisiaj meczu Czewy z Lesznem uważam że Gniezno i Grudziądz wcale nie są słabszymi zespołami(od czewy)
PS. Szkoda że Leszno nie awansowało do 4, nikt tak nie rozwija juniorów jak ten klub.
PS. Szkoda że Leszno nie awansowało do 4, nikt tak nie rozwija juniorów jak ten klub.
jezeli Gorzow stuknie Torun na MotoArenie, to Leszno bedzie w czworce
METHANOL ADVENTURE TEAM
miedziany pisze: jak by miał wystąpić Cam to konsekwentnie za najsłabszego zawodnika jeżdżącego na ostatnim wyjeździe (Jeleń)
Lubelski Węgiel KMŻ: 48
1. Robert Miśkowiak 10 (3,d,1,3,3)
2. Daniel Jeleniewski 5 (0,-,2,3)
3. Paweł Miesiąc 9+3 (d,2,3,1*,2*,1*)
4. Karol Baran 7 (1,-,2,3,1)
5. Dawid Stachyra 14+2 (3,2*,3,2,2*,2)
6. Mateusz Borowicz 3 (2,1,0)
7. Tadeusz Kostro 0 (0,0,0) Czlowieku przeanalizuj sobie jeszcze raz srednia biegowa z tego meczu kazdego z zawodnikow i odpowiedz sobie sam czy Jelen wypadl tak zle... ( a wystapil tylko w 3 biegach). Odstawienie Daniela od skladu przed meczem na Zygmuntowskich to samobójstwo.
No muszę cię zmartwić Scibi, bo policzyłem i Jeleń wypadł najgorzej. Mimo to, wywalanie go ze składu teraz to absurd.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2012, o 22:13 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
Ja tez policzylem i to Kostro powinien wyleciec 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
truskawa pisze:No muszę cię zmartwić Scibi, bo policzyłem i Jeleń wypadł najgorzej. Mimo to, wywalanie go ze składu teraz to absurd.
zle policzyles najwyrazniej
METHANOL ADVENTURE TEAM
No mi tez cos sie nie zgadza.
Pomijajac fakt ze Jelen w swoim 1 biegu walczyl ambitnie ale wypchniety przez rywali na 1 łuku po prostu musial zwolnic.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2012, o 22:21 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeleń był najgorszym senioremw Daugavpils wg sredniej więc nie chrzańcie kocopołów
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN