Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Takie czasy, ze final IMP mozna obejrzec nie live w TV, tylko na jutubie
A ze tak zapytam w kontekscie "meczu sezonu" na zapleczu cyt."jednej z najlepszych lig świata " o awans do takowej - bedzie mozna zobaczyc ten show gdzies jakos live w TV, od biedy w internecie
O oswietlenie nie pytam, bo zlosliwy nie jestem...
Czy dalej podazamy w zascianek i "oby tylko cala Polska nie widziala"(patrz mecze w Grudziadzu)
A ze tak zapytam w kontekscie "meczu sezonu" na zapleczu cyt."jednej z najlepszych lig świata " o awans do takowej - bedzie mozna zobaczyc ten show gdzies jakos live w TV, od biedy w internecie
Czy dalej podazamy w zascianek i "oby tylko cala Polska nie widziala"(patrz mecze w Grudziadzu)
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Motor mocny
Będzie relacja z Łotwy w ITVL?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Cooper pisze:Pare pytan do tv-maniakow i dobrze poinformowanych:
- wczoraj odwolano mecz Czewa-Tarnow, dzis ma byc powtorzony o 16:00 - bedzie transmisja w TVP Sport? (wczoraj miala byc)
- jaka stacja transmituje srodowy final IMP (myslalem, ze TVP Sport, ale w programie nic nie ma na ten temat)
- czy itvl wybiera sie do Daugavpils?
Masi pisze:1. Wątpie
2. ?
3. Tak
Motor mocny
Zarejestrowałem sie na itvl, ale dalej nie mogę się zalogować. Czy tam jest takie coś jak 'aktywacja konta' przez admina, czy coś spierd*** ?
Sprawdz skrzynke, moze trza lynka aktywacyjnego kliknac (zgaduje) 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
juz jest ok poje***ly mi się hasła 
Czy ktos ma pojecie, czy jest jakas szansa na odwolanie tego meczu? Chcialem wykupic dostep, a nie lubie czekac z tym do ostatniej chwili, a jeszcze bardziej nie lubie wykupywac dostepu do transmisji meczow, ktorych nie ma
A dlaczego nie lubisz czekać do ostatniej chwili? Cała operacja trwa 30 sekund.
Jest szansa na odwołanie
Jest szansa na odjechanie
Jest szansa na odjechanie
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
czyli trzeba jechać 
Torsen pisze:A dlaczego nie lubisz czekać do ostatniej chwili? Cała operacja trwa 30 sekund.
Zgadza sie, ale
kiedys sie zapultaly im serwery i moja platnosc zawisla w powietrzu. Koniec koncow wszystko sie udalo, ale przez jakis czas nie bylo dostepu.
Pewnie wszyscy czekali do prezentacji z dokonaniem platnosci i sie przytkala rurka.. :/
Moze naiwne pytanie, ale czy jakas stacja planuje transmisje z finalu DMSJ z Gniezna 1 wrzesnia? Wie ktos cos? Rok temu chyba byla, albo cos mi sie myli.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja jestem ciekawy co zrobią z finałem MPPK 30 sierpnia - w zeszłym roku był. A tym finałem chyba jesteśmy żywotnie zainteresowani.
Zapewne to samo co z finałem IMP :/
A co do DMŚJ to nie słyszałem, żeby kiedykolwiek była jakaś transmisja z finału. Chyba, że przespałem
A co do DMŚJ to nie słyszałem, żeby kiedykolwiek była jakaś transmisja z finału. Chyba, że przespałem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Finał DMŚJ był transmitowany 3 lata temu z Gorzowa.
A może ITVL się wybiera do Leszna??
A może ITVL się wybiera do Leszna??
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Gelo pisze:Ja jestem ciekawy co zrobią z finałem MPPK 30 sierpnia - w zeszłym roku był. A tym finałem chyba jesteśmy żywotnie zainteresowani.
Póki co zawody zostały przeniesione na 7 września
Hayden pisze:Rok temu transmitowany byl ostatni final IMSJ w Gnieznie.
O to z tym mi sie "poebalo"
Gecko pisze:Gelo pisze:Ja jestem ciekawy co zrobią z finałem MPPK 30 sierpnia - w zeszłym roku był. A tym finałem chyba jesteśmy żywotnie zainteresowani.
Póki co zawody zostały przeniesione na 7 września
czyli na piatek, zawsze to wieksze szanse, zeby sie tam pojawic osobiscie i nie dbac o tv:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Otototo
Można by napocząć urlopa jakim medalem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Jeśli Was interesuje przetarcie szlaku przed 16 września 
http://www.gtz.grudziadz.net/index.php? ... aktualnoci
http://www.gtz.grudziadz.net/index.php? ... aktualnoci
No i lipa, coś ta wasza oficjalna strona nakłamała. Zamiast meczu Start - GTŻ, pokazali RKM - Kolejarz R.
Kod: Zaznacz cały
Toruńscy fanatycy odnośnie nagrań TVNu na MotoArenie
"W związku z doniesieniami o zamiarach kręcenia scen do serialu „Lekarze” przez stację TVN na MotoArenie w dniu 26 sierpnia podczas spotkania żużlowego pomiędzy toruńskim Apatorem, a gorzowską Stalą pragniemy wyrazić niezadowolenie z takich działań.
Jako kibice Apatora wyrażamy swój sprzeciw przeciwko wykorzystywaniu Naszego wizerunku oraz wytwarzanej przez nas atmosfery, panującej na stadionie przy ulicy Pera Jonssona do celów komercyjnych w/w stacji, która to buduje negatywny wizerunek kibiców w mediach.
Kibice K.S. Apator Toruń ''Dobrze robią.
No przynajmniej nie będą im się różne "Karolaki" plątać po trybunach