Maxx pisze:Piocze: Jaka extraliga??? W czym???
Toż piszę, że hipotetyczna
Maxx pisze:Piocze: Jaka extraliga??? W czym???
$korzen$ pisze: z ciekawoscia czekam na relacje naocznych swiadkow.
Hayden pisze:Daj sie ludziom wyspac i odpoczac, wrocilismy przed piata
GeloSMT pisze:Scibi pisze:Andersen zaliczyl ostatnio bardzo dobre wystepy w Elite League, Elitserien i byl blisko polfinalu GP Chorwacji. Oby ta forma nie przelozyla sie na lige polska bo czeka nas ciezka przeprawa w Grudziadzu.
Andersen w Polsce nie wytrzymuje presji działaczy więc spoko loko łupnie znów coś koło 6 i się spali
meesha pisze:W końcu macie tera te mądrofony i inne piguły więc jaki problem?
Koper pisze:Nie musi Gniezno doznawać zaćmienia, wystarczy w barażach wygrać wysoko na własnym torze, a później tego bronić. Wcześniej jednak trzeba sobie jednak wywalczyć na torze co najmniej drugie miejsce, a to nadal jest realne a nie tylko hipotetyczne.
grzesieck pisze:mecz juz byl rozstrzygniety, wiec moze Dawid postanowil zbic sobie troche ksm na przyszly sezon...
$korzen$ pisze:Nie nastawiaj sie, Stachyra zbija ksm ;]
Hayden pisze:sedzia podjal dwie niekorzystne dla nas decyzje, mam nadzieje ze GTZtv czy jak im tam pokaza nam powtorki z tych sytuacji.
jerry78 pisze: * Cam punktowo zawiódł, ale tak jak pisałem problem tkwił w ustawieniach motocykla. Był po prostu za mocny na ten tor. Nie zdążył się odpowiednio przestawić. Po meczu dół i obawy, że znowu wyleci ze składu.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
$korzen$ pisze:Tak, ale o Audi w Gnieznie to juz nie napiszesz ? No i sorry, ale jakos nie wyobrazam sobie, ze Pawel "druga liga" Miesiac wygrywa start z Ljungiem, Wattem, Karpovem, Murzynem czy Nichollsem.
A na podstawie czego mam wierzyc w Miesiaca? Wozil Trojanowskiego i Szczepaniakow i odrazu stawiamy go wyzej niz Cama? Przeanalizuj kto ile dla nas w tym sezonie zrobil i kto lepiej rokuje
W zaległym spotkaniu dziewiątej kolejki pomiędzy GTŻ-tem z Grudziądza a lubelskimi Koziołkami triumfowali gospodarze. Mecz zakończył się takim samym rezultatem jak w Lublinie przez co żadna z drużyn nie otrzyma bonusa.