Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
17. (71,0) Michalski, Gaschka, Łukaszewski (d), Kostro (w/u)
troche szkoda tego biegu, moglismy wyprzedzic Rzeszow, a to juz cos.
troche szkoda tego biegu, moglismy wyprzedzic Rzeszow, a to juz cos.
Tymczasem borem lasem, Robert Miskowiak walczy "u siebie" w IME.
Przed ostatnia runda jest 3, szkoda glupiego wykluczenia, ale jest ciekawie, poniewaz w 18 biegu spotka sie cala pierwsza trojka.
PS Zadyma na stadionie w Rawiczu, wow
Przed ostatnia runda jest 3, szkoda glupiego wykluczenia, ale jest ciekawie, poniewaz w 18 biegu spotka sie cala pierwsza trojka.
PS Zadyma na stadionie w Rawiczu, wow
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Tak a po zawodach na złamanie karku do długopisów. Jak sądzę ma przed sobą z 1000 km i nie przespaną noc.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
keram pisze:Tak a po zawodach na złamanie karku do długopisów. Jak sądzę ma przed sobą z 1000 km i nie przespaną noc.
A teraz zastanów się ile by miał kilometrów do Daugavpils, gdyby nie miał tych zawodów? Chyba też 1000. I dlaczego mialoby to się odbyć na złamanie karku, skoro jadąc całą drogę zgodnie z przepisami od teraz, jest na stadionie najpóźniej o 11 rano? Mając dobrą furę, i cb radio, średnia prędkość przelotowa przez Polskę to około 90 km, wliczając w to światła, miasta, postoje, wahadełka itp.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- stefanzdzialek
- Senior
keram pisze:Tak a po zawodach na złamanie karku do długopisów. Jak sądzę ma przed sobą z 1000 km i nie przespaną noc.
Tak, bo na 100% to Misiek będzie siedział za kółkiem całą drogę.
truskawa pisze: Mając dobrą furę, i cb radio, średnia prędkość przelotowa przez Polskę to około 90 km, wliczając w to światła, miasta, postoje, wahadełka itp.
Chyba z deka Cię ponosi. Musiałby po 200 ciąć większośc trasy. Owszem, można to zrobić bez postojów, ale to skrajny debilizm.
keram, żużlowcy w większości mają w busach wyrka także kimają sobie w trasie.
truskawa pisze:jadąc całą drogę zgodnie z przepisami od teraz, jest na stadionie najpóźniej o 11 rano?
Kjastas Puodżuks (Lokomotiv Daugavpils): Z Rawicza dotarłem o 11:00, nawet kilka godzin pospałem i zmęczenia nie czułem.
Lol7
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
trening czyni mistrza.
- niespokojny
- Trener
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Trzeba przyznać że prezentuje równą formę
Czy tylko mi się wydaje że Jeleń od 4 lat staje się coraz słabszym zawodnikiem?
ale za to co robi puzon:)
miedziany pisze:Trzeba przyznać że prezentuje równą formęCzy tylko mi się wydaje że Jeleń od 4 lat staje się coraz słabszym zawodnikiem?
Nie tylko Tobie
No i co z tego wynika? Jakąś tam karierę zrobił, zarabia nieprzeciętne pieniążki. Ma głęboko w d... opinie takich ludzi jak Ty i żyje sobie szczęśliwie. Tylko biedny Gelo wciąż narzeka...
Na litość boską błagam - pieniążki to w piaskownicy. A jak "nieprzecietne" to pieniądze. Ja się bardzo cieszę, że komuś się dobrze powodzi. Ale jeszcze dwa sezony takiej jazdy i w Polsce poznają się na tym "talencie". A wtedy będzie trudny wybór między Krosnem a Krakowem - jeżeli w ogóle.
Ale przecież to nie Twój kłopot, a wręcz radość z Twojej strony by była. Jednak radzę Ci spojrzeć trochę wokół i zobaczysz, że na tą pierwszą ligę to nie bardzo jest komu lepszemu jeździć. Statystyki też jednak przemawiają za Jeleniem bo 17 średnia nie daje perspektyw na przenosiny do 2 ligi.
Ale to, że "na bezrybiu i rak ryba" nie wyklucza tego co o nim sądzę jako zawodniku. Wolno mi. Ponarzekać też mi wolno, bo w końcu jako kibicowi leży mi na sercu dobry wynik naszej drużyny a jest to nasz zawodnik, sprowadzony tu na jednego z trzech prowadzących parę. A ten nasz zawodnik zaczyna przegrywać z ekstremalnymi "łebkami". To mnie martwi w perspektywie arcyważnych meczów z Grudziądzem i Gnieznem. Nic więcej. A statystyki? Średnia wyjazdowa - 1,231 pkt - wśród seniorów 1 ligi jest to wynik trzeci od końca - gorsi są tylko Jamroży i... Miesiąc. Jak na gościa, który jeszcze kilka lat temu startował u boku Crumpa to jednak troche za mało. Jemu to zapewne wystarczy do zakupu nowego parkietu do domu i papu dla dziecka. Ale dobrze by było żeby działacze nie zapomnieli o tym przy podpisywaniu kontraktu na przyszły sezon.
Narzekać? To nie jest narzekanie - to uprzedzenie. Gwoli ścisłości pod względem wyjazdowej średniej gorsi są jeszcze Zorro, Gizatulin, Mati Szczepaniak, Gustafsson, ale tu nie chodzi o to. Daj już sobie spokój bo Twoją opinię na temat Daniela zna każdy z tego forum i w końcu dadzą Ci bana za spam.
Jakoś się nie obawiam:) No tak jeszcze Mati - a chodziło mi o Polaków. I nie jestem uprzedzony - raczej negatywnie obojętny. Jeleń wisi mi jak kilo kitu. Za to dobro drużyny już nie za bardzo mi wisi.
Prawda jest taka że Jeleń sie okropnie wj****ł ze sprzętem w tym sezenie. Od zawodnika takiego pokroju wymaga się znacznie więcej. A to że słabnie z roku na rok to wiadomo nie od dziś. Każdy kto napisze na forum że Jeleń zawodzi będzie miał racje. Ja np nigdy nie miałem pretensji do Łełka. Przed sezonem był tym 'najsłabszym" a teraz miło patrzeć na jego jazde, rozwinął się troche w tym roku. Kurde szkoda że tego Puzona nie zakontraktowaliśmy w tym sezonie, przydał by się 
Gelu bez obrazy ale Ty masz chyba kompleks Jelenia ?
Może spotkajcie się po meczu weź autograf i Ci przejdzie bo kurka aż czytać ciężko
Może spotkajcie się po meczu weź autograf i Ci przejdzie bo kurka aż czytać ciężko
Szkoda tylko, ze Jelen potwierdzil w tym sezonie wszystko to co Gelo o nim mowil do tej pory.
Motor mocny
Gelo pisze:I nie jestem uprzedzony - raczej negatywnie obojętny.
Wróżę karierę w polityce
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Hayden pisze:Szkoda tylko, ze Jelen potwierdzil w tym sezonie wszystko to co Gelo o nim mowil do tej pory.
Nie karm trolla