Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#3726 Postautor: ravajas » 19 lipca 2012, o 15:12

Cooper, czemu Ty znowu jęczysz ;) Przecież Sprawka bardzo rozsądnie i dość roztropnie podchodzi do tematu. Mam wrażenie, że w tym roku on robi to, co do niego należy. Powiedział, że chce spotkać się z prezydentem, Bogdanką i INNYMI SPONSORAMI, a więc nie jest tak, ze uzależnia awans od obiecanek tylko miasta i kopalni. Ponadto, gdyby nie oglądał się na nic tylko awansował a potem wystąpiłyby kłopoty to zaraz podniósłby się lament, że przeszarżował, że z czym do ludzi, że jak się nie ma miedzi to się w I lidze siedzi itp. Trzymam gorąco kciuki za niego, za klub i za wszystkich, którym na sercu leży powodzenie żużla w Lublinie. Tobie przecież też leży, ale mam wrażenie, że trochę się czepiasz.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#3727 Postautor: Cooper » 19 lipca 2012, o 15:31

Co z tego ze sie chce spotkac? I co jak prezes Taras i prezydent Zuk powiedza, ze nie chca extraligi, to DS zarzadzi brak awansu?

Zeby moc pytac innych, trzeba sobie najpierw odpowiedziec na pytanie "co ja zrobilem, zeby klub byl gotowy na extralige". Spolke moze tez ma miao zalozyc za pana Darka?

Dla mnie to naturalne, ze na takie spotkanie prezes klubu powinien sie udac perfekcyjnie przygotowany, z jasnym planem zmian organizacyjnych (spolka!), deklaracjami sponsorow itp. itd. a nie z tekstem" wszystko zalezy od miasta i kopalni".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3728 Postautor: sadychor » 19 lipca 2012, o 16:06

No to poczytaj sobie w przedostatnim numerze TZ ilez ta zuzelinfowa Valhalla w postaci SSA robi dobrego w E-lidze. Czepiliscie sie jak pijany plota.
Koles po prostu nie jest tak glupi jak niektorzy go maluja. Juz Pila i Ostrow awansowaly pietro wyzej. Zwykly wywiad nt. planow wlodarzy klubu, tj. spotkania z mecenasami sportu w Lublinie, juz jest odbierany jak lament itp. Ludzie po to maja jezyki, zeby rozmawiac. Ja spodziewam sie konkluzji w stylu : jedziemy o Elige, nie zostawimy klubu itp.
Skad od razu to zalozenie, ze DS wejdzie na kolanach na spotkanie. Moze zagra tak - patrzcie, daliscie tyle i tyle, druzyna jest ok, klub wyplacalny (oby), wiec co :?: Odmowicie pomocy :?: :mrgreen: :mrgreen: I ktos tu ma Nelsona na j**ach :-P
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Shack
Administrator

#3729 Postautor: Shack » 19 lipca 2012, o 16:12

sadychor, pytam powaznie, to jakas Twoja rodzina ?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3730 Postautor: sadychor » 19 lipca 2012, o 16:14

Nie. A Twoja wymordowal :?: Moze przynajmniej psa rozjechal :?:
Obrazek

Shack
Administrator

#3731 Postautor: Shack » 19 lipca 2012, o 16:15

nie, a chwieja od Ciebie kupowal ?

najwieksi krytykanci juz zamilkli bo nic to nie daje, a Ty dalej cukrzysz.
Tyle czasu prezes milczal, nie moglo tak zostac ?

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3732 Postautor: sadychor » 19 lipca 2012, o 16:21

Nie, nie dzialam w handlu. Lecimy dalej :?: :mrgreen:

Przezylem juz x prezesow na czele kilku roznych klubow organizujacych speedway w tym miescie. I wiesz co :?: Zawsze to byl czlowiek najmniej kompetentny, zlodziej, klamca, oszust i beznadziejny zarzadca. W opinii ciagle tych samych osob. Prezesy sie zmieniaja, lamenciarze (czesto gesto potrafiacy penisa zdzialac) sa ciagle ci sami. I zawsze maja recepte na wszystko.

Rozumiem, +2 do fajnosci, witamy w gangu opozycyjnym itp, ale czy speedway w Lublinie tak zle sie ma, ze ciagle trzeba narzekac :?:
Ja uznalem, ze to jest passe 8) :D
Obrazek

kapsel

#3733 Postautor: kapsel » 19 lipca 2012, o 16:33

A ja się pytam gdzie jest sportowa spółka akcyjna????????????? bo o ile zgodzę się z D.S co do rozmowy z głównymi sponsorami klubu(czyli miasto i kopalnia) bo musi być znane ewentualne finansowanie w razie awansu o tyle nie wiem dlaczego nie ma ssa bo jak dobrze pamiętam to już 2 lata temu mieli ją zakładać

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3734 Postautor: RadeKas » 19 lipca 2012, o 16:57

Dawno dobrej napinki na Sprawke nie bylo, ale widze, ze forum dalej w formie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#3735 Postautor: sadychor » 19 lipca 2012, o 17:03

Shack pisze:(...)
najwieksi krytykanci juz zamilkli bo nic to nie daje, a Ty dalej cukrzysz. (...)

Ze przeprosze - co robie :?:
Obrazek

Shack
Administrator

#3736 Postautor: Shack » 19 lipca 2012, o 17:31

sadychor pisze:
Shack pisze:(...)
najwieksi krytykanci juz zamilkli bo nic to nie daje, a Ty dalej cukrzysz. (...)

Ze przeprosze - co robie :?:

http://www.sjp.pl/cukrzysz

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#3737 Postautor: RadeKas » 19 lipca 2012, o 17:34

Inny przyklad.

Jasio wysłał list do swoich dziadków. Dziadek czyta list babci na głos: "Kochani dziadkowie, wczoraj poszedłem pierwszy raz do szkoły i miałem godzinę wychowawczą. Wychowawczyni powiedziała, że musimy zawsze mówić prawdę więc się Wam do czegoś przyznam.W te wakacje jak byłem u was to zszedłem do piwnicy nasrałem do słoja z kompotem i odstawiłem z powrotem na półkę. Jasio" Dziadek skończył czytać, huknął babkę w ucho i mówi: A mówiłem ci "Gówno"! Ale ty "scukrzyło się, scukrzyło się"!!!!!
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz