Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Siedziałem dziś w tym samym przeludnionym miejscu co zwykle i nikt wokół mnie nie palił.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Koło mnie też nikt
Za to miałam koło siebie panny, które się porozsiadały. Nie wytrzymałam i powiedziałam, że siedzieć to lepiej na innym sektorze. Co ich ciągnie na ten sektor, skoro tyłka nie chce się ruszyć...?
Co do dopingu -
Szkoda, że "Motorze mój" za bardzo nie wychodzi.
Ale ciarki kilka razy były
Co do dopingu -
Szkoda, że "Motorze mój" za bardzo nie wychodzi.
Ale ciarki kilka razy były
Wizualnie dzisiaj Gniezno nieco przyćmiło lubelski fan club. U nas dwie flagi na sektorze, u nich trochę więcej "materiału" było ogólnie. Gdyby nie idiotyczne przyśpiewki Gnieźnian, pochwaliłbym ich kibiców. Fakt faktem, wizualnie wyglądali fajnie.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Czarek pisze:Siedziałem dziś w tym samym przeludnionym miejscu co zwykle i nikt wokół mnie nie palił.
akcja antynikotynowa zadziałała
Fajnie, bo byli jednokolorowi.Wizualnie dzisiaj Gniezno nieco przyćmiło lubelski fan club
Nigdy trzy blade w sumie kolory , ustawione pionowo w jednakowej szerokosci pasy nie dadza jednolitej kolorystycznie plamy. Gniezno to jeden autokar ludzi, a widac ich bylo z kazdego siedzenia na stadionie.
Dzisiaj nasz sektor nadrzeczny byl lepiej widoczny dzieki koszulkom jednokolorowym.
Nie siegajac za wysoko do E-ligi, najlepsze wrazenie robili na mnie na naszym stadionie kibice Krosna.
Byla ich zwykle nieduza grupka a widac ich bylo 17 x lepiej niz nasz reprezentacyjny sektor.
Lublin wypadl najlepiej w Łodzi dzieki wielkiej zoltej plamie...i to wydaje mi sie powinien byc kierunek przy projektowaniu nowych koszulek. Koszulki jednolite i w trzech klubowych kolorach z elementami trzech barw klubowych.
Gnieznianie mogli zostawic rozwinieta sektorowke , bo po prostu mieli dostatecznie duzo miejsca.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Dobra ale doping był dzisiaj nieprzeciętny, jak nigdy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
InDorka pisze:(...) Koszulki jednolite i w trzech klubowych kolorach z elementami trzech barw klubowych.(...)
Nie rozumiem
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
kibicLBN pisze:Dobra ale doping był dzisiaj nieprzeciętny, jak nigdy.
ale wciąż może być dużo dużo dużo lepszy
Doping lepszy niz w mojrzeszowie 
szacun
szacun
Masz racje, bylo swietnie.
Zawsze doping jest lepszy gdy na stadionie sa kibice gosci.
Odnosnie koszulek dla sadychora
Nie wiem jak to dokladnie opisac, ale najprosciej ...koszulka cala zolta z np. kieszonka lub rekawkiem w 3 kolorach i to samo z koszulka biała i niebieska.
Wtedy sa plamy w kolorach klubowych,a teraz wystarczy, ze polowa sie kreci i gina poszczegolne kolory.
Zawsze doping jest lepszy gdy na stadionie sa kibice gosci.
Odnosnie koszulek dla sadychora
Nie wiem jak to dokladnie opisac, ale najprosciej ...koszulka cala zolta z np. kieszonka lub rekawkiem w 3 kolorach i to samo z koszulka biała i niebieska.
Wtedy sa plamy w kolorach klubowych,a teraz wystarczy, ze polowa sie kreci i gina poszczegolne kolory.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Dziękujemy Gnieznu za przyjazd. Pierwsza ekipa która w tym roku do nas przyjechała, a jak są kibice gości to całkiem inaczej się to ogląda. Poza tym ładne zachowanie jak ich zawodnicy przegrali w 14 biegu - podnieśli szaliki w górę. No i jak odjeżdżali, jak szliśmy chodnikiem krzyczeli do nas "Motor, Motor", poklaskali i podziękowali.
PS: Dlaczego my tak pozdrawiamy ten Gorzów? To jedyna część tej przyśpiewki której nie jestem w stanie z siebie wydusić
PS: Dlaczego my tak pozdrawiamy ten Gorzów? To jedyna część tej przyśpiewki której nie jestem w stanie z siebie wydusić
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:PS: Dlaczego my tak pozdrawiamy ten Gorzów?
Bo nie Falubaz
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
InDorka pisze:(...)
Teraz OK, rozumiem. Tylko jest taki problem, ze jak powstana trzy rozne, to w trzech roznych przyjda ludzie
Skoro barwy "sektorowe" to zolte to i taka powinna powstac, a nawet juz powstala (jako koncept)
Masi pisze:Kargolo pisze:PS: Dlaczego my tak pozdrawiamy ten Gorzów?
Bo nie Falubaz
To z tych dwóch trzeba sobie jedną wybrać do lubienia? Ja tam i Stali i Falubazu nie trawiłem nigdy, a to się jeszcze pogłębiło po wydarzeniach z tego sezonu.. Ale jak o tym wspominam to mi się niedobrze robi.
- tezetomaniak
- Trener
A czy to nie Gollob wtedy tak pięknie wykalkulował czas w którym "musimy przerwać mecz"?
- tezetomaniak
- Trener
sadychor pisze:Tylko jest taki problem, ze jak powstana trzy rozne, to w trzech roznych przyjda ludzie
I do tego wlasnie zmierzam, aby sektor byl w trzech klubowych kolorach, kazdy zamawia sobie wybrany kolor. Dzisiaj bylo go widac bo bylo sporo koszulek bialych ,niebieskich i jednolicie zoltych.
Aha bylo tez 4 kibicow Gniezna i jeden intensywnie zielony ludzik
Jestesmy na forum dyskusyjnym i to jest taka moja luzna koncepcja, nikogo i do nieczego niezobowiazujaca.
Tak sobie po prostu wizualizuje reprezentacje kibicow mojego klubu.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
tezetomaniak pisze:Nie.
Nie miał problemów żeby wyjechać do biegu dziewiątego, ale po 5:1, 5:1, 5:0 jak była już duża przewaga nagle przypomniał sobie o LEE i powiedział dokładnie "musimy przerwać mecz". Oczywiście nie było tam mniej i bardziej winnych, każdy był tak samo winny ale nie ma co bronić Tomka za wszelką cenę.
Owszem ogólnie śmieszne aktualnie jest to pozdrawianie Gorzowa, ale litości - jeśli nie znacie historii przynajmniej sprzed ośmiu lat to na litość boską zamilknijcie. A jeśli chcecie poznać to zapytajcie kogoś kto pamięta...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Ogólnie nie było źle, u nas razi brak róznorodności przyśpiewek, przez cały mecz klepiemy kilka najprostszych. Start ma kilka bardziej skomplikowanych i dobrze im wychodzą. Ładnie się zaprezentowali i wokalnie, i wizualnie.
Szkocja, "Kto wygra mecz", "MOTOR MOTOR" i machanie szalikami - za bogaty repertuar to nie jest 
PS. aaa i jeszcze czasami fala przejdzie
PS. aaa i jeszcze czasami fala przejdzie
Gnieżnianie posiedli jedną podstawową umiejętność, klaszczą "na dwa". U nas doping jest tak prosty i nudny, że szkoda gadać.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ale przynajmniej zrozumialy. Do gluchych nie naleze, ale ni cholery nie wiem o czym spiewaja, a slyszalem ich drugi raz w tym roku (Ty truskawa tez ;p ).