Daniel Jeleniewski

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Daniel Jeleniewski

#1526 Postautor: kibicLBN » 10 czerwca 2012, o 19:49

luckylukelbn pisze:Do idiotow wystawiajacych flage przekreslajaca Jelenia dzis na meczu - jestescie zalosni, przekreslaja Jelenia a jak wygrywal to oklaski, brechta z was. Swoich trzeba wspierac niezlenie czy sie ich lubi czy nie, wielcy fani, buhahahahahah.

Ja chłopakom biłem brawo, jak Jeleń wygrywał gwizdałem pasi Ci? Niech wygra na wyjeździe na swoich wyjazdowych trupach...
papi pisze:niektórzy chyba dalej nie potrafią wyciągnąć wniosków i zrozumieć do czego może prowadzić wywieranie chorej presji. Dla tych ludzi żużel to praca, jadą słabo - nie zarabiają. Śmierć Lee nic nie zmieniła, dla wielu żużlowcy to ciągle maszyny, którym się nie wybacza.

Ja po prostu nie lubię jak ktoś mnie w ch... robi, Ty lubisz? :shock:
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
smerf_997
Junior

#1527 Postautor: smerf_997 » 10 czerwca 2012, o 19:54

maestro76 pisze:a znak "uwaga jelen" zajebisty :lol:

Ten znak raczej miał mówić 'zakaz jeleniowania', 'uwaga jeleń' byłoby na tym tle http://marika001.pinger.pl/p/4
Obrazek

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1528 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 19:56

kibicLBN pisze:=
Ja po prostu nie lubię jak ktoś mnie w ch... robi, Ty lubisz? :shock:

W Rzeszowie tez nie lubili jak ich Lee robil.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Flint
Szkółkowicz

#1529 Postautor: Flint » 10 czerwca 2012, o 20:05

Ale, że niby Lee zginął przez presję kibiców? :shock:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1530 Postautor: ravajas » 10 czerwca 2012, o 20:05

Jeleń przekona mnie do siebie jeśli przekroczy w kolejnych wyjazdach 10 punktów w każdym meczu. Przecież go na to stać.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1531 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 20:07

Flint pisze:Ale, że niby Lee zginął przez presję kibiców? :shock:

tak jak napisal Papi. Chora presja na zawodnika. Czy Lee troche by zwolnil gdyby nie ta presja, nigdy sie nie dowiemy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

speedwayowiec
Szkółkowicz

#1532 Postautor: speedwayowiec » 10 czerwca 2012, o 20:10

Mam nadzieję, że Jeleń zarobi sobie w ciul kasy za mecze w domu i zainwestuje w sprzęt na Grudziądz i play-offy. Tego mu życzę.

Piguła
Szkółkowicz

#1533 Postautor: Piguła » 10 czerwca 2012, o 20:11

ravajas pisze:Jeleń przekona mnie do siebie jeśli przekroczy w kolejnych wyjazdach 10 punktów w każdym meczu. Przecież go na to stać.

oczywiście, że go stać, ale z tego co widzę to sprzęt nie pozwala mu zrobić tych 10 punktów. Wniosek jest prosty w meczach u siebie powinien jechać bo gwarantuje pewną zdobycz punktową, natomiast jeżeli chodzi o wyjazdy to na dzień dzisiejszy nie ma się co łudzić, że pojedzie na takim poziomie (czy niewiele niższym) jak w Lublinie.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#1534 Postautor: tezetomaniak » 10 czerwca 2012, o 20:12

Ale to nie chodzi nawet o presje, tylko o szmacenie się kibiców. Jeżdżą po zawodnikach, wyzywają od największych ku*w, a jak coś sie stanie, to płacze do kamery.
W Gorzowie też już znajdzie sie paru, którzy jebią Golloba na 100%, a w poprzednich sezonach dostawali orgazmu.

Awatar użytkownika
Turkish

#1535 Postautor: Turkish » 10 czerwca 2012, o 20:14

RadeKas pisze:

tak jak napisal Papi. Chora presja na zawodnika. Czy Lee troche by zwolnil gdyby nie ta presja, nigdy sie nie dowiemy.

Lee był bardzo ambitnym zawodnikiem, który walczył do końca, stawiał sobie wysokie cele i do nich dążył. Nie widzę żadnego podobieństwa do Jeleniewskiego.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1536 Postautor: Łoptymista » 10 czerwca 2012, o 20:18

RadeKas pisze:

no fakt

lepsza jest chora presja sponsorow na trenera

jak pan dj bedzie tak smigal w meczach z lodzia, gnieznem i grudziadzem (obu) to pogadamy

na razie to otoczenie dj robi syfiasty klimat w klubie i tyle

walniecie kompletu ze slabym ostrowem dowodzi tylko jednego. przegrac tam to byla mega kaszanka. dzisiejszy mecz dobitnie to wykazal

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#1537 Postautor: ravajas » 10 czerwca 2012, o 20:18

Turkish pisze:Lee był bardzo ambitnym zawodnikiem, który walczył do końca, stawiał sobie wysokie cele i do nich dążył. Nie widzę żadnego podobieństwa do Jeleniewskiego.
Złote Usta 2012!!!! Mój zdecydowany faworyt :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1538 Postautor: papi » 10 czerwca 2012, o 20:20

kibicLBN pisze:Ja po prostu nie lubię jak ktoś mnie w ch... robi, Ty lubisz? :shock:

jeszcze raz powtarzam, że to jest ich praca, jedzie źle to nie zarabia. To chyba dla każdego wystarczająca kara.

odnośnie Lee fragment z chyba ostatniego wywiadu jakiego udzielił:

"Wszyscy widzą, jakie mam problemy i jak bardzo staram się coś z tym zrobić. To nie jest tak, że do poprawienia jest jedna drobna rzecz, ja dosłownie muszę zbudować wszystko od nowa a to zajmie trochę czasu. Dlatego specjalnie przyjechałem do Rzeszowa na treningi już w czwartek, choć mam bardzo napięty grafik. Od poniedziałku śpię po parę godzin, latając między Anglią, Szwecją i Polską. Ale taką mam pracę, za to dostaję pieniądze i chciałbym, żeby kibice i klub byli ze mnie zadowoleni."

właśnie dlatego wypada szanować każdego zawodnika i doceniać to, że dla nas to tylko rozrywka, dla nich praca, która zapewnia dochód, ale kosztem dużego ryzyka. A do czego doprowadza gnojenie własnych wychowanków to już kilka lat temu były przykłady...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#1539 Postautor: niespokojny » 10 czerwca 2012, o 20:21

Ludzie, mecz w Grudziadzu mamy za ponad miesiac. Ostatni mecz rundy zasadniczej. Teraz 3 mecze u siebie ktore trzeba po prostu wygrac, wiec o co kruszycie kopie? Jelen zrobil komplet na ogorkach, dlaczego nie zrobil Baran albo Woodward? Pojechal jak ciul w Ostrowie i Lodzi, ale to nie znaczy ze mamy zrobic jak pewien wnuczek i odmrozic sobie uszy na zlosc babci :roll:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1540 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 20:21

To co Papi napisal po raz kolejny. Szkoda, ze niektorzy tego nie rozumieja.
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#1541 Postautor: _piotrusss » 10 czerwca 2012, o 20:40

RadeKas pisze:To co Papi napisal po raz kolejny. Szkoda, ze niektorzy tego nie rozumieja.

Nie udawaj głupiego. Nie chodzi w tym wszystkim o samą kiepską dyspozycję Jelenia, ale o to że ma zagwarantowane miejsce w składzie, niezależnie od wyników. Gdzie tu sport? Gdzie tu honor i szacunek? Gdzie tu profesjonalizm tego klubu?
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1542 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 20:43

Rowniez nie udawaj glupiego, bo ani ja ani Papi nie twierdzimy, ze gwarancja startow Jelenia to cos dobrego. Od pocztku chodzi nam o to, zeby nie jechac po zuzlowcu jak po burej suce. Inna sprawa, ze na wyjazdowy mecz w zyciu bym Jelenia nie zabral.
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1543 Postautor: Łoptymista » 10 czerwca 2012, o 20:48

bez jaj a gdzie tu bylo jechanie jak po burej suce

owen1989
Senior

#1544 Postautor: owen1989 » 10 czerwca 2012, o 20:48

Ale bys musial bo w dupie by cie mieli czy ty go chcesz na wyjazd czy nie ;) I jak tu nie jechac jak po burej suce ?

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#1545 Postautor: Maxx » 10 czerwca 2012, o 20:49

ravajas pisze:Jeleń przekona mnie do siebie jeśli przekroczy w kolejnych wyjazdach 10 punktów w każdym meczu. Przecież go na to stać.

Nic dodać, nic ująć. Na swoim torze w konfrontacji z kiepsko dysponowanym przeciwnikiem o dobry wynik nie trudno. A czy stać go na dwucyfrowe punktowe zdobycze na wyjazdach? Hmm... póki co nie było go stać.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1546 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 20:50

owen1989 pisze:Ale bys musial bo w dupie by cie mieli czy ty go chcesz na wyjazd czy nie ;) I jak tu nie jechac jak po burej suce ?

Jedz po sponsorach i prezesie.

edit: Lopty - transparenty, gwizdy, jazdy na forum, teksty o sprzedanych meczach, waleniu "w morde". Co to jest?
Richie Faulkner:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#1547 Postautor: Łoptymista » 10 czerwca 2012, o 20:58

co do transparentu i gwizdow to jak inaczej kibice maja wyrazic brak aprobaty wobec przygotowania zawodnika i jego dotychczasowej postawy

owen1989
Senior

#1548 Postautor: owen1989 » 10 czerwca 2012, o 21:00

Bede jechal po Jeleniu, bo jakby mial jeszcze jakies resztki honoru to sam by powiedzial trenerowi, zeby go zostawil w domu, bo nic nie gwarantuje. Na pewno dzisiaj gdybym byl na jego miejscu to nie pozwolilbym na taka akcje z Madsem. Nie ciesze sie ani troche z jego kompletu dzisiaj, a szczerze powiem, ze dzisiaj dobrze by bylo gdybysmy mecz przegrali wlasnie 2 punktami zawalonymi przez Jelenia. Palka by sie przegla i w koncu by sie moze cos ruszylo ;) Rozumiem, ze pewnie koniec sezonu by byl w lipcu, ale w zdrowej atmosferze. To co sie teraz dzieje to w ogole nie powinno miec miejsca. Mads pewnie juz sie postara o dobra reklame, a nastepny w kolejce jest Baran... kto nastepny ? ;)

Awatar użytkownika
papi
Trener

#1549 Postautor: papi » 10 czerwca 2012, o 21:05

owen1989 pisze:Bede jechal po Jeleniu, bo jakby mial jeszcze jakies resztki honoru to sam by powiedzial trenerowi, zeby go zostawil w domu, bo nic nie gwarantuje.

zobacz w program dzisiejszego meczu i zastanów się o czym mówisz. Nie twierdzę, że ma jeździć w każdym meczu, bo do tej pory głównie zawodził, ale dostał szanse i ją wykorzystał.

owen1989 pisze:Nie ciesze sie ani troche z jego kompletu dzisiaj, a szczerze powiem, ze dzisiaj dobrze by bylo gdybysmy mecz przegrali wlasnie 2 punktami zawalonymi przez Jelenia.

brak mi słów

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1550 Postautor: RadeKas » 10 czerwca 2012, o 21:06

Łoptymista pisze:co do transparentu i gwizdow to jak inaczej kibice maja wyrazic brak aprobaty wobec przygotowania zawodnika i jego dotychczasowej postawy

Mysle, ze zawodnicy dobrze wiedza o swoich problemach kiedy nie przychodzi wyplata. Gwizdy i transparenty sluza tylko poprawieniu humorow kibicow.

Owen takie deklaracje mozna latwo rzucac, ale jak przychodzi do wyboru "jade i zarobie pare groszy czy nie zarobie nic" to juz co innego. Inna sprawa, ze kibic ktory chce porazki swojego klubu tylko po to aby jeden zawodnik dostal po dupie, to ciekawy widok.
Richie Faulkner: