ŻKS Ostrovia Ostrów - Lubelski Węgiel KMŻ - 03.06.2012
Re: ŻKS Ostrovia Ostrów - Lubelski Węgiel KMŻ - 03.06.2012
Baran pewnie najlepszy silnik ma u tunera i szykuje go na mecz, tak patrząc po wynikach ćwierćfinału IMP 
Jeleniewski pewnie tez.....

ii ma jeszcze prowadzić pare wow 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

BR pisze:Baran pewnie najlepszy silnik ma u tunera i szykuje go na mecz, tak patrząc po wynikach ćwierćfinału IMP
I chyba go zbyt szybko nie zobaczymy
1. Janusz Kołodziej - 14 (3,3,2,3,3)
2. Maciej Janowski - 13 (2,3,3,3,2)
3. Paweł Miesiąc - 12 (2,2,3,3,2)
4. Mirosław Jabłoński - 12 (3,3,2,2,2)
5. Maciej Kuciapa - 11 (3,2,3,w,3)
6. Jakub Jamróg - 10 (1,3,3,d,3)
7. Artur Czaja - 9 (2,1,1,2,3)
--------------------
8. Mariusz Fierlej - 8 (1,2,2,2,1) - rezerwowy
--------------------
9. Marcin Rempała - 6 (d,d,2,3,1)
10. Dawid Lampart - 6 (2,1,1,0,2)
11. Karol Baran - 4 (0,2,0,1,1)
12. Adrian Szewczykowski - 4 (1,1,d,2,d)
13. Rafał Trojanowski - 3 (3,w,-,-,-)
14. Michał Łopaczewski - 3 (1,0,1,d,1)
15. Łukasz Kret - 2 (0,1,d,1,0)
16. Rafał Fleger - 0 (d,d,w,-,-)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
porównaj sobie wynik Barana z panem "jeszcze kupę mogę zrobić" i przestaniesz się tak cieszyć.
No to pojedzie nasz "ulubieniec" Gomólski a i wzrasta szansa na zwycięstwo. Ps. Moja prośba z poprzedniej strony odnośnie programu nadal aktualna. Kasę mogę dać jutro lub w sobotę po południu.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012, o 21:27 przez bAsE, łącznie zmieniany 1 raz.
No to Ostrow bez Schleina, Borodulina i Nowaka. Mysle, ze powinnismy wykorzystac ta szanse, wygrac i przedluzyc nadzieje na zuzel w sierpniu i we wrzesniu 
Motor mocny
jutrzejszy trening chyba niewiele wyjaśni.to nie jest kwestia sprzętu. Czuje że pojedzie awizowany bo z Karola obojczykiem nie jest kolorowo. Męczył się chłop dzisiaj strasznie i nie wiem da radę w niedzielę
Ma ktoś jedno wolne miejsce w osobówce na Ostrów?
yamahaR1 pisze:porównaj sobie wynik Barana z panem "jeszcze kupę mogę zrobić" i przestaniesz się tak cieszyć.
No w sumie Baran zdobył całe 4 pkt zostawiając z tyłu nie byle kogo bo Kreta, Lamparta i Szewczykowskiego.
- niespokojny
- Trener
Szewczykowski defekt na 3 miejscu, przed Baranem.
. Nic nie kumam. Teraz boli go obojczyk a tydzien temu robil Kuciape i caly Rzeszow na treningu...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
W pierwszym biegu Jak zakładał się na trojana i fierleja mocno go szarpneło i po zawodach. Do tego dziury dały się We znaki..
Paul zostaaje a za Jelenia dupcie co łyka kuciape na sesjach trenigowych
Z niczego może być tylko nic.
mlody26 pisze:W pierwszym biegu Jak zakładał się na trojana i fierleja mocno go szarpneło i po zawodach. Do tego dziury dały się We znaki..
Pitolicie Hipolicie. Widocznie jeszcze się nie wyleczył i gra cfaniaka. Już niejaki Piszcz Tomasz grał cfaniaka i widać jak skończył. Jeśli jazda sprawia mu problem to w ogole nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu.
Davv pisze:mlody26 pisze:W pierwszym biegu Jak zakładał się na trojana i fierleja mocno go szarpneło i po zawodach. Do tego dziury dały się We znaki..
Pitolicie Hipolicie. Widocznie jeszcze się nie wyleczył i gra cfaniaka. Już niejaki Piszcz Tomasz grał cfaniaka i widać jak skończył. Jeśli jazda sprawia mu problem to w ogole nie powinien być brany pod uwagę przy ustalaniu składu.
Właśnie sprawdzał czy jazda sprawia mu problem. Baran z niedoleczoną kontuzją jeździ lepiej niż Jeleniewski, a przynajmniej nie markuje defektów i stara się jechać do końca.
Mam nadzieję że wydobrzeje i wygryzie ze składu beznadziejnego Jelenia. Pewniakami są Misiek, Miesiąc i Stachyra do tego Cam i Baran / Korniszon.
Dzisiaj po ćwierćfinale wszyscy chcą Miesiąca w składzie a jeszcze w zeszłym tygodniu był pierwszy do ławy... Chorągiewki...
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Ludzie, jeśli jeszcze nie zrozumieliście to wam przekazuje: Jeleniewski ma nieformalną gwarancję startów.
Nawet jak będzie mieć rower to i tak pojedzie.
Nawet jak będzie mieć rower to i tak pojedzie.
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2012, o 10:12 przez Ramzes, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
- Egon
- Zawodowiec
Nieformalną? Jeśli jest nieformalna, to co to jest za gwarancja?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Tzn, że nie ma jej w kontrakcie, ale trener może zapłacić np. głową jeśli nie wystawi Jelenia do awizowanego, nie mówiąc już o pojechaniu w meczu.
ano. poprzedniego trenera zwolniono dokładnie po tym, jak przysłał awizowany skład...
Nieformalna, bo nie ma jej w kontrakcie, i dlatego Daniel jeździ w każdym meczu. Oprócz meczu z Daugavpils u nas, to na treningach Daniel był w moim odczuciu ( i zapewne nie tylko w moim) najgorszym naszym seniorem.
Jak się nie ma sprzętu to tak się jeździ. Kiedyś Daniel inwestował na potęgę to nie miał tego problemu, a teraz widzę problemem jest JEDEN porządny silnik. Widać gołym okiem, że nie ma na czym jeździć na wyjazdach, gdyż silnik na nasz tor posiada i tu jechać będzie, tylko mecz z OSW jest zbyt ważny, a nie chcemy mieć chyba prowadzącego parę, który w trzech startach zrobi 0,d,t.
Mam nadzieję, że do meczu się coś zmieni i mnie Jeleniewski zaskoczy w Ostrowie, jak w ponad miesiąc temu Gnieźnie. Potrafi chłopak jechać, tylko że chyba lubi mieć nóż na gardle.
Jerry strzelił w samo sedno, bo obydwaj jak widzę wiemy o co chodzi. Dla tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, to proszę sprawdzić newsy na stronie kmż z przeciągu dwóch tygodni i porównać z tym, co Jerry napisał. Tutaj nie ma przypadków.
Jak się nie ma sprzętu to tak się jeździ. Kiedyś Daniel inwestował na potęgę to nie miał tego problemu, a teraz widzę problemem jest JEDEN porządny silnik. Widać gołym okiem, że nie ma na czym jeździć na wyjazdach, gdyż silnik na nasz tor posiada i tu jechać będzie, tylko mecz z OSW jest zbyt ważny, a nie chcemy mieć chyba prowadzącego parę, który w trzech startach zrobi 0,d,t.
Mam nadzieję, że do meczu się coś zmieni i mnie Jeleniewski zaskoczy w Ostrowie, jak w ponad miesiąc temu Gnieźnie. Potrafi chłopak jechać, tylko że chyba lubi mieć nóż na gardle.
Jerry strzelił w samo sedno, bo obydwaj jak widzę wiemy o co chodzi. Dla tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, to proszę sprawdzić newsy na stronie kmż z przeciągu dwóch tygodni i porównać z tym, co Jerry napisał. Tutaj nie ma przypadków.
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2012, o 10:15 przez Ramzes, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
no to pieknie, k***a pieknie
a ten dialog pod twoim postem to tez o Danielu ? 
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Ramzes pisze:Jak się nie ma sprzętu to tak się jeździ. Kiedyś Daniel inwestował na potęgę to nie miał tego problemu, a teraz widzę problemem jest JEDEN porządny silnik.
Uważasz że przestał inwestować ;]? jakieś dowody ? czy domysły ?
Silników możesz kupić 100, wszystkie od Gravesenów, Kargerów i tak nie masz gwarancji że to będzie dobry sprzęt. Polecam materiał Zakręty Tomasza Golloba i wypowiedz Władysława Golloba w której mówi że Tomek dopóki nie pokazał że ma jaja i jest na prawdę dobry zawodnikiem, gdzie nie kupił silników był traktowany jak śmieć. Podsumowując jeśli to prawda że Gravesen sprzedał Danielowi szmelc to trzeba kupić następny silnik od innego tunera, może gwarancji na wynik nie ma ale kto nie ryzykuję ten nie wygrywa
Sipma Lublin

Bzdura.
Przez wiele lat Jeleniewski miał naprawdę niezły sprzęt. Inni zawodnicy w lidze też mają na czym jechać. Tylko Daniel biedny, pokrzywdzony bo tunerzy przestali go lubić.
A dowodów nikt nie potrzebuje bo i nikt sądem nie jest. Wystarczy spojrzeć na wyniki, a wnioski nasuwają się same.
Przez wiele lat Jeleniewski miał naprawdę niezły sprzęt. Inni zawodnicy w lidze też mają na czym jechać. Tylko Daniel biedny, pokrzywdzony bo tunerzy przestali go lubić.
A dowodów nikt nie potrzebuje bo i nikt sądem nie jest. Wystarczy spojrzeć na wyniki, a wnioski nasuwają się same.
Był traktowany jak śmieć do tego stopnia, że niemal od początku kariery robił średnią ponad 2.0 w najwyższej polskiej lidze.wypowiedz Władysława Golloba w której mówi że Tomek dopóki nie pokazał że ma jaja i jest na prawdę dobry zawodnikiem, gdzie nie kupił silników był traktowany jak śmieć.
Ja bym nie zamieniał Jelenia na Barana w tym meczu. Z Baranem jest takie ryzyko, że jedno szarpnięcie, koleina, upadek i do końca zawodów ból barku i taki wynik jak w 1/4 IMP.