kilar pisze:Z takim nazwiskiem, to powinien do telewizji isc, jak np Ziemowit Pedziwiatr od pogody :]
Wiadomo do jakiej telewizji
kilar pisze:Z takim nazwiskiem, to powinien do telewizji isc, jak np Ziemowit Pedziwiatr od pogody :]
RadeKas pisze:http://ofsajd.onet.pl/plotki/zuzlowiec-z-torunia-oskarzony-o-brutalny-gwalt,1,5128860,artykul.html
To chyba sobie Ward juz dlugo nie pojezdzi...
darcy ward @D_Dublu_racing
Fuck off franc
vadik pisze:Fakt szkółki nie ma, trenera dla szkółki nie ma, jedynie co jest to pojedynczy dzieciak jeżdzący na motocyklu (w tym sezonie raz był na torze:|).
Tobuls pisze:A ja jakoś nie mam zapłacił na pewno kaucje i tyle. Tylko u nas W Polsce ludzie mają mylne podejście do instytucji aresztu ale jest ono niewątpliwie spowodowane z bardzo ale to bardzo nadużywaniem jego stosowania.
Tobuls pisze:Najpierw poucz się trochę z dobrych starych, ale to bardzo starych , książek i komentarzy co to jest areszt i jaka jest jego rola dopiero podyskutujemy. Podejrzewam że podobne zdanie do mojego ma Torsen ale niech sam sie wypowie.
Torsen pisze:W Polsce jest to środek zapobiegawczy, czyli stosowany w celu zabezpieczenia prawidłowego toku postępowania, ale również w celu zapobiegnięcia popełnieniu przez oskarżonego nowego, ciężkiego przestępstwa. Stosuje się go wyjątkowo - tylko wtedy, kiedy inne środki zapobiegawcze nie mogą zapewnić osiągnięcia wspomnianych celów.
Z opisu tego przestępstwa, moim zdaniem, nie wynika potrzeba stosowania tak drastycznych środków, ale ja prawem karnym się w ogóle nie zajmuję.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]