Treningi
Re: Treningi
Madsowi pewnie bardzo zalezy zeby zablysnac w I lidze, a jak bylo widac w Lodzi to tylko kwestia sprzetu. Podejrzewam, ze chce go przystosowac do polskiej specyfiki.
BTW, sparing w piatek jest czy nie, bo cos ktos tutaj poedytowal i sie gubie.
BTW, sparing w piatek jest czy nie, bo cos ktos tutaj poedytowal i sie gubie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- rafal13056
bedzie dzisiaj jakis trening czy sie nie zanosi na to?
jerry78 pisze:Mads ma się pojawić w Lublinie i trenować czwartek i piątek na naszym torze.
Zakładając, że przywiezie konkretne fury a nie jakieś drugoligowe "pozostałości" i spasuje sprzęt jak należy to może coś z niego będzie. Patrząc na jego jazdę w Łodzi ręce opadały.
Tak czy siak dzięki za info jerry.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
w piatek wieczorem ma byc sparing ale nie mam pojecia z kim,godzina tez nie jest mi dokladnie znana...
JAG pisze:w piatek wieczorem ma byc sparing ale nie mam pojecia z kim,godzina tez nie jest mi dokladnie znana...
z Rawiczem prawdopodobnie
Ambitnie chlopaki podbuduja morale, a pozniej Gniezno szybko zweryfikuje mozliwosci 
vadik pisze:JAG pisze:w piatek wieczorem ma byc sparing ale nie mam pojecia z kim,godzina tez nie jest mi dokladnie znana...
z Rawiczem prawdopodobnie
Przyjedzie Nowaczyk, zeby nie stracic licencji, dorzucimy im do skladu Lukaszewskiego, Wieczorka albo Borowicza + Kielbasa bo blisko z Tarnowa ma i taki to bedzie sparing
owen1989 pisze:Ambitnie chlopaki podbuduja morale, a pozniej Gniezno szybko zweryfikuje mozliwosci
I resztki odbudowanego świeżo morale szlag trafi
MOTOR LUBLIN
Na stadionie jest Tadzio Kostro!!! i jeszcze jakiś VW Crafter z rejestracją częstochowską.
Jutro (piątek) ma być sparing :
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/28074 ... kolejarzem
Wie ktoś o której zaczynają ?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/28074 ... kolejarzem
Wie ktoś o której zaczynają ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Łoptymista
- Trener
smerf_997 pisze:Godzina 15.30: na stadionie jest Borowicz z trenerem Dzikowskim, tor mokry.
Jest tez Mads oraz Tadzio Kostro.
Na treningu byli Borowicz, Wieczorek, Kostro, Korneliussen, Oskar.
Dzikowski dużo podpowiadał Borowiczowi, w końcu jakoś te jego starty zaczęły wyglądać.
Dużo też uwagi poświęcał Wieczorkowi, chociaż i tego akurat widać duuuże braki objeżdżenia, aczkolwiek tylko do czasu pierwszej gleby i pogięcia motoru, potem się pakował do auta a czy pojechał to już nie widziałem (Wardzała upierał się że motor da się naprostować na miejscu, Mateusz był innego zdania
).
Tadek całkiem nieźle po czasach sądząc i samej jeździe, był z nim Wardzała, po jego reakcji ciężko cokolwiek oceniać, aczkolwiek im dalej traningu tym było lepiej. Oskar za wiele nie pojeździł, przynajmniej do 18.30 widziałem go na torze raz czy dwa.
Widać zaangażowanie trenera w młodzież, i sam trening chyba trochę wniósł chociażby patrząc po startach Borowicza, już go tak nie 'dźwiga' na starcie.
Łukaszewskiego nie było.
A no i Kornik, płynnie jeździł, trochę modził przy sprzęcie, czasowo nie wiem jak to wyglądało, bo go nie mierzyli.
Dzikowski dużo podpowiadał Borowiczowi, w końcu jakoś te jego starty zaczęły wyglądać.
Dużo też uwagi poświęcał Wieczorkowi, chociaż i tego akurat widać duuuże braki objeżdżenia, aczkolwiek tylko do czasu pierwszej gleby i pogięcia motoru, potem się pakował do auta a czy pojechał to już nie widziałem (Wardzała upierał się że motor da się naprostować na miejscu, Mateusz był innego zdania
Tadek całkiem nieźle po czasach sądząc i samej jeździe, był z nim Wardzała, po jego reakcji ciężko cokolwiek oceniać, aczkolwiek im dalej traningu tym było lepiej. Oskar za wiele nie pojeździł, przynajmniej do 18.30 widziałem go na torze raz czy dwa.
Widać zaangażowanie trenera w młodzież, i sam trening chyba trochę wniósł chociażby patrząc po startach Borowicza, już go tak nie 'dźwiga' na starcie.
Łukaszewskiego nie było.
A no i Kornik, płynnie jeździł, trochę modził przy sprzęcie, czasowo nie wiem jak to wyglądało, bo go nie mierzyli.

smerf_997 pisze:Na treningu byli Borowicz, Wieczorek, Kostro, Korneliussen, Oskar.
Dużo też uwagi poświęcał Wieczorkowi, chociaż i tego akurat widać duuuże braki objeżdżenia, aczkolwiek tylko do czasu pierwszej gleby i pogięcia motoru, potem się pakował do auta a czy pojechał to już nie widziałem (Wardzała upierał się że motor da się naprostować na miejscu, Mateusz był innego zdania).
Łukaszewskiego nie było.
dziękuje za obszerna relację:p
a przy okazji wiadomo o ktorej ten sparing??
janek pisze:i jeszcze jakiś VW Crafter z rejestracją częstochowską.
To bus Borowicza.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Fajnie że Mads coś robi w kierunku poprawy wyników w Polsce. Naprawdę dobra informacja i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na niego i Camerona bardzo liczyłem przed sezonem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
pulkownik pisze:
a przy okazji wiadomo o ktorej ten sparing??
Na stronie pisze, że o 17, bilet 5pln.

Korniszon dał sobie spokój pod koniec treningu, powiedział trenerowi że za ciężki tor jest

Jutro prawdopodobnie w składzie Rawicza wystąpią: Kiełbasa, Gołubowskij, S. Musielak, Kuciapa i nasz Mads, nasza drużyna wg awizowanego na Gniezno (poza Łukaszewskim). Żeby tylko była pogoda to trochę się pościgają.
Co sie stalo ze Łukaszewski nie moze przyjechac ? Tadzio Kostro tez bedzie ?
Łukaszewski powiedział, że nie może przyjechać (widocznie poczuł sie bardzo pewny miejsca w składzie), Tadzio pewnie będzie.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2012, o 09:04 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
-
mariusz1987
- Junior
Tadzio Kostro ciśnie ostro