Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Czy ITVL będzie mieć jakieś wyrzuty sumienia gdy np. 2000 osób wykupi dostęp a mecz zostanie odwołany?? Czy po prostu policzy kasę i zrobi tak:

A swoja drogą ci co już wykupili mają już emocje związane z meczem
A swoja drogą ci co już wykupili mają już emocje związane z meczem
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 10:50 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
To puszczą retransmisję z poprzedniego sezonu i będzie w porządku 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dlatego uważam, że powinni zrobić opłatę za konkretny produkt czyli w tym przypadku mecz za mniejszą cenę. Bo nic innego w tej tv przez 24 h nie jest w stanie skusić mnie do wydania 17 pln
tak, itvl odda pieniadze i jeszcze po milion odszkodowania wam wyplaci za straty moralne 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Poczytaj dokładnie o czy piszę a potem się nabijaj...
Bo rozumiem, że Twoją gwiazda na forum musi błyszczeć...
Bo rozumiem, że Twoją gwiazda na forum musi błyszczeć...
wykupujesz dostep na 24h a nie na konkretna transmisje. Nie wiem zatem skad te watpliwosci
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No dlatego o tym mówię, że powinni jakoś zmienić te zasady płatności. No chyba mi nie powiesz, że wydasz te pieniadze, żeby spędzić niedzielę z ITVL jeśli nie będzie meczu.
nawet by mi to do glowy nie przyszlo zeby ten mecz ogladac w necie, przeciez jestem gwiazda
w Radomiu nie pada 
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Dlatego masz wybór. Albo kupujesz dzień wcześniej i modlisz się żeby nie padało
Albo kupujesz jak będziesz miał pewność że jada zawody.
Ps; Wykopując dzienny abonament w ITVL nie jest powiedziane że będziesz oglądał żużel
Ps; Wykopując dzienny abonament w ITVL nie jest powiedziane że będziesz oglądał żużel
Sipma Lublin

Może ktoś kto teraz przebywa w Łodzi napisać ,czy mecz się odbędzie ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Mecz się odbędzie o ile tylko nie nastąpi urwanie chmury. Tor gotowy, w Łodzi kropla deszczu na minutę. Dosłownie "pluje deszczem" 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Daj znać bliżej meczu,żeby na darmo nie wykupować dostepu do itvl .
Z góry dzięki.
ps.Może widziałeś kto z naszych orłów przyjechał i czy jest Baran.Ciekawy jestem naszego dzisiejszego składu.
Z góry dzięki.
ps.Może widziałeś kto z naszych orłów przyjechał i czy jest Baran.Ciekawy jestem naszego dzisiejszego składu.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Jeżeli wykupie dostęp i mecz zostanie odwołany to zwrócą mi kasę albo przynajmniej dadzą darmowy dostęp przy następnej transmisji? A może będzie ktoś życzliwy i streama zrobi?
Ale za co mają Ci zwracać. Ty chyba nie rozumiesz za co płacisz ?
Wiem, że płace za dostęp a nie za mecz ale chyba nie myślą, że osoby które dzisiaj wykupią dostęp płacą za to żeby obejrzeć archiwum itvl.
No bez jaj, ludzie zadają normalne pytania co się stanie z ich kasą jeśli nie będzie meczu. Ja rozumiem, że niektórzy są bardzo dumni z tego, że zrozumieli co to znaczy wykupienie dostępu na 24 godziny, a nie transmisji meczu, ale chyba wykupując dostęp na konkretne 24 godziny, w skład których wchodzi transmisja oczekuję, że będę mógł tę transmisję która jest zapowiedziana obejrzeć. Czy zatem pytanie jest niezasadne?
Chaser zastanów się o czym piszesz? Kogo obchodzi w itvl.pl, że Tobie chodzi akurat tylko o mecz? Jak myślisz? Płacisz za dostęp i go masz. Tyle. Koniec.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Dlatego sie teraz wycwanili i nie ma płatności za konkretną rzecz,tylko płaci sie za dostep do strony przez 24h,a co będzie w tym czasie to możesz sobie oglądać i nie maja obowiązku czegoś gwarantować.Jest to na warunki lubelskie i polskie troche bez sensu,bo 17zł za jeden dzień to zdecydowanie za dużo i jedynie mogą zarobić w taki dzień jak dziś na przykład,gdzie kibice konkretne wydarzenie chcą zobaczyć,bo nie wierze ,że w normalny powszedni dzień ludziska płaca ,aby informacje poczytać czy pooglądać.
Taki dostęp powinien max 3-5zł kosztować dla chętnych,a retransmisje dodatkowo drugie 3-5zł to by zarobili.W biznesie żeby zarobić trzeba łyżeczką zyski czerpać ,a nie chochlą . Jarek też o tym wie i kawe czy herbate po ok.2zł sprzedaje ,a nie po 5zł.Przecież czasami i po 5zł ktoś by kupił,ale lepiej sprzedać dużo więcej a taniej i lepiej sie na tym wyjdzie.Widać swojemu prezesowi nie potrafi Jarek tego wytłumaczyć ,czy podpowiedzieć.
Taki dostęp powinien max 3-5zł kosztować dla chętnych,a retransmisje dodatkowo drugie 3-5zł to by zarobili.W biznesie żeby zarobić trzeba łyżeczką zyski czerpać ,a nie chochlą . Jarek też o tym wie i kawe czy herbate po ok.2zł sprzedaje ,a nie po 5zł.Przecież czasami i po 5zł ktoś by kupił,ale lepiej sprzedać dużo więcej a taniej i lepiej sie na tym wyjdzie.Widać swojemu prezesowi nie potrafi Jarek tego wytłumaczyć ,czy podpowiedzieć.
No pewnie, itvl może na te 24 godziny usunąć wszystkie materiały, ale dostęp masz i o co Ci chodzi kliencie? Ludzie, co za głupoty tu wypisujecie? Moim zdaniem itvl zwróci kasę w przypadku odwołania meczu chociażby po to, żeby nie zrazić do siebie kibiców.
Kupujesz litr coca coli i masz prawo oczekiwać, że będzie tam litr a nie 0,5 litra, chociaż kupujesz butelkę coca coli.
Kupujesz bilet do kina na nocny seans i masz prawo oczekiwać, że obejrzysz te filmy, które są zaplanowane w repertuarze.
Nawet nie chce mi się dalej wyszukiwać przykładów, bo to jest niedorzeczne.
Kupujesz litr coca coli i masz prawo oczekiwać, że będzie tam litr a nie 0,5 litra, chociaż kupujesz butelkę coca coli.
Kupujesz bilet do kina na nocny seans i masz prawo oczekiwać, że obejrzysz te filmy, które są zaplanowane w repertuarze.
Nawet nie chce mi się dalej wyszukiwać przykładów, bo to jest niedorzeczne.
Rudy pisze:troche bez sensu,bo 17zł za jeden
ja też zmuszony byłem zakupić dostęp jednodniowy aby obejrzeć mecz. Ale mnie to kosztowało 10 zł a nie 17. Nie płać smsem tylko przelewem. Jak nie masz dostepu do konta przez internet to poproś rodzine/ znajomych. Zawsze to 7 zł w kieszeni.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 13:50 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawdźcie sobie przed wykupieniem, czy wasz bank działa w niedzielę. Jeśli nie to przelew nie pójdzie i kasę wydacie a dostępu i tak nie będzie.
http://www.przelewy24.pl/cms,61,faq_cze ... 12#slide12
http://www.przelewy24.pl/cms,61,faq_cze ... 12#slide12
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, o 13:44 przez Misionis, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszkę popadało, ale już przestało. Pojadą prawie na bank.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Czytałeś przynajmniej regulamin itvl ? Może jakiś punkt zacytujesz którym sie podperzesz w trakcie reklamacji ?
Dalej tkwij w swych domysłach tylko żebyś nie obudził sie ręką w nocniku.
Ja dlatego czekam do ostatniej chwili,aby wykupic transmisje i niestety jeszcze muszę poczekać 1,20h .
Dalej tkwij w swych domysłach tylko żebyś nie obudził sie ręką w nocniku.
Ja dlatego czekam do ostatniej chwili,aby wykupic transmisje i niestety jeszcze muszę poczekać 1,20h .