Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
meesha pisze:slyszalem, ze jakis wywiad jest na SF z Jackiem Ziolkowskim. Moze ktos linka zapodac?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... -kmz-lubl/
Buby 3 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Kopalnia sprzedaje karnety dla pracowników są tylko VIP(260zł) w cenie 56zł (coś koło tego) NORMALNY. Jeżeli ktoś ma znajomego to WARTO.

LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Ciekawe czy miejsc pod dachem starczy dla tych wszystkich VIPow 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Mars pisze:Kopalnia sprzedaje karnety dla pracowników są tylko VIP(260zł) w cenie 56zł (coś koło tego) NORMALNY. Jeżeli ktoś ma znajomego to WARTO.![]()
Czy ktoś się orientuje, czy karnet będzie tylko na ligę, czy również na imprezy pozaligowe oraz czy program będzie gratis dla karneciarzy?
- niespokojny
- Trener
1.Tylko liga, 2.Tylko dla VIPow
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
radonis pisze:Ciekawy wywiad z Jackiem Ziółkowskim : http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/02/15/to-jest-jak-spektakl-rozmowa-z-jackiem-ziolkowskim-kierownikiem-druzyny-kmz-lubl/
Minitor, skrócenie obecnego, ale o kratach ani słowa...
Nie do końca jest dla mnie jasne o co chodzi ze sponsorami. Pierwszy - LW, trzeci KP a drugi...
Być może była o tym mowa ale wycięto to z wywiadu przed oficjalną prezentacją
A drugim sponsorem jest miasto.
te kraty jak nie znikną po tym sezonie to sam je wytnę.
Chaser a co musimy zrobić zebys je wyciął przed sezonem
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Złotousty Dariusz Sprawka o Karlssonie
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... l-w-lidze/
"Jeszcze po podpisaniu umowy z Robertem Miśkowiakiem Peter się z nami kontaktował. Myślę, że w przypadku takiego rozwiązania jeden lub dwóch zawodników byłoby do odstrzału."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... l-w-lidze/
"Jeszcze po podpisaniu umowy z Robertem Miśkowiakiem Peter się z nami kontaktował. Myślę, że w przypadku takiego rozwiązania jeden lub dwóch zawodników byłoby do odstrzału."
A według mnie to chyba jedna z lepszych wypowiedzi prezesa w ciągu tych trzech lat.
Z szacunkiem o zawodniku, z szacunkiem o rywalach i z trzeźwym spojrzeniem na sytuację.
Z szacunkiem o zawodniku, z szacunkiem o rywalach i z trzeźwym spojrzeniem na sytuację.
aż tak was uraziła ta wypowiedź?
Powiedział prawdę. Karlsson u nas był by głównym kandydatem na lidera drużyny, a gdyby podpisał to z powodu nadmiaru zawodników najsłabszy poszedł by do odstrzału.
Takie życie, najsłabszy odpada. Zamiast inwestować w meble, mieszkania, samochody czy pługopiaskarki niech kupują światowej klasy sprzęt i niech udowadniają swoją wyższość na treningach
Powiedział prawdę. Karlsson u nas był by głównym kandydatem na lidera drużyny, a gdyby podpisał to z powodu nadmiaru zawodników najsłabszy poszedł by do odstrzału.
Takie życie, najsłabszy odpada. Zamiast inwestować w meble, mieszkania, samochody czy pługopiaskarki niech kupują światowej klasy sprzęt i niech udowadniają swoją wyższość na treningach

Was?
Masz na myśli mnie czy towarzysza Pav-ia?
Masz na myśli mnie czy towarzysza Pav-ia?
Wybacz, skutki dnia wczorajszego
Po prostu przyjąłem z automatu że napisałeś to z ironią. Spora część negatywnych opinii o Sprawce na tym forum kojarzy mi się z Twoim nickiem
Po prostu przyjąłem z automatu że napisałeś to z ironią. Spora część negatywnych opinii o Sprawce na tym forum kojarzy mi się z Twoim nickiem

Niepotrzebnie Sprawka obsmarował Rybnik na konferencji prasowej, opatrując to kilkoma ironicznymi komentarzami. Ktoś wyrywny krzyknął złodzieje i teraz trzeba się z tego po angielsku wycofywać. Za dużo tych szczegółów w mediach, kto do kogo dzwonił, kiedy, za ile. Po co to komu?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Niepotrzebnie Sprawka obsmarował Rybnik na konferencji prasowej, opatrując to kilkoma ironicznymi komentarzami.
Możesz zacytować, jakimi słowami Sprawka obsmarował Rybnik?
Masz nawet nagranie, możesz się nim posłużyć.
Według mnie zamiast "odstrzał" odpowiedniejszym było by słowo "wypożyczenie".
jerry78 pisze:Możesz zacytować, jakimi słowami Sprawka obsmarował Rybnik?
Wystarczy artykuł prasowy.
Niesprostowany.
- niespokojny
- Trener
Rybnikowi akurat sie nalezalo, juz nie badzcie tacy bogobojni.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
istred pisze:jerry78 pisze:Możesz zacytować, jakimi słowami Sprawka obsmarował Rybnik?
Wystarczy artykuł prasowy.
Niesprostowany.
Truskawa napisał, że Sprawka obsmarował Rybnik NA KONFERENCJI. Nadal nalegam, żeby zacytował te słowa. W przeciwnym razie należy uznać, że sobie wymyślił, bo taką miał ochotę i już.
Co do artykułu prasowego, co miał sprostować? Że Rybnik rozmawiał z Karlssonem? Widocznie wiedział to od samego Karlssona. A czy należy bardziej wierzyć Rybnikowi czy Karlssonowi to ciężko to rozstrzygnąć, chociaż z założenia działaczom z Rybnika ciężko w cokolwiek uwierzyć (zresztą można spytać o to Drabika czy Pytela).
Nie chce mi się szukać żadnych artykułów i video, z głowy pamiętam coś o dużych pieniądzach z Rybnika co to namieszały chłopakowi(Karlssonowi) w głowie.
Dobrze, że się przyznałeś, że to Karlik sprzedał Prezesowi taką subtelną rybnicką kartę przetargową. Prezio, chcąc się troszkę wybielić przed żądnymi transferów kibicami, sprzedał takie oto rozdmuchane info. Nieładnie po prostu.
Dobrze, że się przyznałeś, że to Karlik sprzedał Prezesowi taką subtelną rybnicką kartę przetargową. Prezio, chcąc się troszkę wybielić przed żądnymi transferów kibicami, sprzedał takie oto rozdmuchane info. Nieładnie po prostu.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Nie chce mi się szukać żadnych artykułów i video, z głowy pamiętam coś o dużych pieniądzach z Rybnika co to namieszały chłopakowi(Karlssonowi) w głowie.
I tak sie wlasnie rodza plotki. Sprawka powiedzial "chlopaki z Rybnika namieszali troche", a Ty zrobiles z tego "chlopaka Karlssona ze zmieszana glowa"
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2012, o 16:01 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.