Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
W 2016 zeby wyeliminowac kontuzje FIM wogle scigac sie zabroni
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Marzył mi się polski skład i taki będziemy mieć. Cieszę się jak dziecko że Miśkowiak podpisał i już wam zazdroszczę że będziecie mogli chodzic na takie mecze. Ja sam mam już zarezerwowany bilet do Rzeszowa na 9 kwietnia więc inaugurację zobaczę. W tym roku będzie można więcej męczy zobaczyć przez internet, nasza itvl , ostrów no i gniezno. Ale żeby nie było OT. Mamy naprawdę dobry skład który jest w stanie wygrać wszystko u siebie i postarać się o pkt w ostrowie, pile czy nawet w łodzi (trochę się napinam, ale co tam ) przy -3 pkt gniezna może być naprawdę ciekawie. Pozdrawiam.
w tym roku PO w I lidze wygladaja tak samo jak w Elidze, czyli -3 Gniezna nie ma tak naprawde zadnego znaczenia
METHANOL ADVENTURE TEAM
Bez sensu zrobili z play off. Całą rundę zasadniczą zwyciężasz, później jedno potknięcie i sezon z głowy.
Dali im kare, ktora nic nie zmienia, ale zabezpiecza przed zarzutami, ze nic nie zrobili w kwestii dyscyplinowania klubow.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Niby masz rację ale co innego mogli zrobić? Przecież licencję im dali, fakt że zamiast kary 10 tys można dowalić 50 tys. które by bardziej poczuli, ale jakaś kara zawsze jest (mówie o -3 punktach), na tyle dotkliwa że się od nie odwoływali.
PS. Gniezno nie, ale Ostrów te -3 poczuje
PS. Gniezno nie, ale Ostrów te -3 poczuje
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A co Ty byś chciał? Mimo że w tym sezonie zawodnicy musieli pójśc na małe odstępstwa to my musieliśmy ich co nieco pieniążkami przekonać do jazdy ze względu na położenie na mapie Polski, nasze 2 najlepsze argumenty to wypłacalność i pieniądze. Popatrz ie zarobią nasi patrząc optymistycznie:
Jeleniewski 450tys.
Miśkowiak 500
Pozostałych 3 regularnie startujący seniorów 300tys.
plus jeszcze rezerwowi kosztują nas razem co najmniej 200tys
Juniorzy ok. 150tys.
Masz 2,2mln i gdyby nie dodatkowi sponsorzy nie było by nas na taki skład stać, zwłaszcza że inne rzeczy też kosztują. Zresztą może nasi włodarze zaoszczędza pieniądze na polewaczke i ciągnik tak jak to planują i na szkółkę do jasnej cholery
Ludzie mamy skład przyzwoity, na 3 miejsce według mnie mamy 90% szans, dobre finanse więc jest ok jak zrealizujemy te cele (troszkę sprzętu i prowadzenie szkółki) to będzie sezon na plus, a jak zostanie jeszcze kilkanaście czy kilkadziesiąt tysięcy to się zainwestuje w klub lub podpisy na następny sezon.
A my przychodźmy na stadion żeby był ten zapas na następny sezon i np. Misiek czy Jeleń (ale w niego to nie wierzę) podpisał już w listopadzie (znaczy się przedłużył kontrakt), bo będzie zadowolony ze współpracy. Trochę luzu, wkurzają was sprawy organizacyjne a dziwicie się że Ziółkowski ze Sprawką mają w planach trochę pieniędzy włożyć żeby nie żebrać o głupi ciągnik?
Jeleniewski 450tys.
Miśkowiak 500
Pozostałych 3 regularnie startujący seniorów 300tys.
plus jeszcze rezerwowi kosztują nas razem co najmniej 200tys
Juniorzy ok. 150tys.
Masz 2,2mln i gdyby nie dodatkowi sponsorzy nie było by nas na taki skład stać, zwłaszcza że inne rzeczy też kosztują. Zresztą może nasi włodarze zaoszczędza pieniądze na polewaczke i ciągnik tak jak to planują i na szkółkę do jasnej cholery
A my przychodźmy na stadion żeby był ten zapas na następny sezon i np. Misiek czy Jeleń (ale w niego to nie wierzę) podpisał już w listopadzie (znaczy się przedłużył kontrakt), bo będzie zadowolony ze współpracy. Trochę luzu, wkurzają was sprawy organizacyjne a dziwicie się że Ziółkowski ze Sprawką mają w planach trochę pieniędzy włożyć żeby nie żebrać o głupi ciągnik?
skąd wy wszyscy macie informacje o kontraktach zawodników to ja nie wiem...
a wyliczenia ile zarobią i ile zdobędą punktów w trakcie sezonu to już w ogóle śmiech na sali
a wyliczenia ile zarobią i ile zdobędą punktów w trakcie sezonu to już w ogóle śmiech na sali

haha dobre wyliczenia. Wedlug kibicalbn budzet w calosci pochlaniaja zawodnicy 
No właśnie nie sami zawodnicy do tego dochodzi obsługa spotkań, szkółka i parę innych rzeczy ja po prostu tylko od tej strony to pokazałem. Pozostałe koszty ciężko mi określić ale z tego co wiem to są te 200-300tys. złoty łącznie
Czemu na Syfach wpisali Mielniczuka do juniorów ? On bedzie mial polska licencje czy jak ? Bo w sumie po co ma przyjezdzac do nas na treningi, jak praktycznie niemozliwe jest zeby wywalczyl sobie miejsce w skladzie.
Czemu nie? Może to talent na miarę Saifutdinova? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Odczepcie się od chłopaka.
Jeżeli będzie mocno zmotywowany, a będzie. To może być różnie.
Pamiętacie jak Jasio Stachyra przegonił z treningu jednego ruska, co deptał po piętach naszym gwiazdom??
Jeżeli będzie mocno zmotywowany, a będzie. To może być różnie.
Pamiętacie jak Jasio Stachyra przegonił z treningu jednego ruska, co deptał po piętach naszym gwiazdom??
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to ten Rusek jeździł na nowych oponach a nasze "gwiazdy" na starych, dlatego Jasio Stachyra go przegonił.
W sumie mogliby coś pomyśleć, żeby Stasio
miał polską licencję. 
Pozdrawiam
W sumie mogliby coś pomyśleć, żeby Stasio
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Drabik szuka sparingpartnerów w Korei i Ugandzie
Czewa stosunkowo blisko, Dzikowskiemu jakieś znajomości tam pewnie zostały, nic tylko się dogadać w sprawie dwumeczu przedsezonowego
Czewa stosunkowo blisko, Dzikowskiemu jakieś znajomości tam pewnie zostały, nic tylko się dogadać w sprawie dwumeczu przedsezonowego

Szkoda ,że klub nie zainteresował się Cyranem http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... rudziadza/ ,najprawdopodobniej będzie do najlepszy junior 1 ligi obok Oskara.
Tego, czy klub się nim nie interesował nie wiemy. Z całą pewnością natomiast będzie pewnym i mocnym punktem na juniorce. Szkoda, że nie u nas.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- niespokojny
- Trener
Bo to ''spasiony kocur'' 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gdzieś kiedys czytałem, że Cyranowi zależało na krótkich dojazdach. Z klubami z naszej części kraju pewnie nawet nie podejmował rozmów.
wszedzie tylko slysze o dojazdach. Mysle, ze Fisher bierze mniej za dojazd niz Sajfutdinow. Wiec po co ta szopka?
Cyran młody chłopak, może chce mieć blisko do szkoły, może jest przywiązany do mamusi. Nie wiem. Piszę tylko co przeczytałem w jednym z wywiadów z nim.
Trener Grzegorz Dzikowski będzie miał do dyspozycji między innymi wychowanków Dawida Stachyrę i Daniela Jeleniewskiego, a ponadto: Roberta Miśkowiaka, Camerona Woodwarda, Karola Barana, Pawła Miesiąca, Madsa Korneliussena i Ryana Fischera.
Ja nie mogę czy ktoś się nauczy że to jest FISHER, brawo dla pana "redaktora" Zwłaszcza że autor pewnie z Lublina i nie wie jak się zawodnik jego drużyny nazywa ...
Czy Dzikowski w ogóle podpisał u nas kontrakt?