Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
Re: Pimp my kibic - CZAPKI ZIMOWE
No pieknie, a ja tu siedze i czekam
Mani wezme Ci rachunek do rozliczenia 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Egon pisze:Najchętniej Ci którzy nie mogą przyjść sami niech napiszą mi na PW swój nr tel który później poda mi ktoś, przy odbiorze czapki.
"Przepraszamy, ale nie masz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Możliwe że dopiero się zarejestrowałeś i dopiero po dłuższym uczestnictwie w życiu forum będziesz mógł ją wykorzystać."
To tyle w temacie PW i nr telefonu. Przypominam tylko moją prośbę abyś moje czapeczki oddał listonoszowi jeżeli o nie poprosi.
- Egon
- Zawodowiec
No mnie też to wkurza już. Na różne rzeczy długo czekaliśmy, ale teraz to już śrubujemy rekord.meesha pisze:No pieknie, a ja tu siedze i czekamMani wezme Ci rachunek do rozliczenia
Jeśli ktoś nie może wysyłać PW, to proszę o sms ze swojego numeru i wpisać w nim nick z forum. Edytka przypomina mój numer jakby ktoś jeszcze nie znałBlinki pisze:Nie mogę ci wysłać priv ponieważ jestem za krótko na forum i mam zablokowane wysyłanie PW
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
- Egon
- Zawodowiec
A listonosza jak nie było tak nie ma. Kolejny dzień obsuwy. Hmm..paczka idzie już czwarty dzień (piątek, wtorek, środa, czwartek). Jak na priorytetową i to z niezbyt daleka to już raczej długo..
Meesha może Ci napisze jeszcze smsa bo Mani nie wyrobi w końcu na Twoje rachunki
Meesha może Ci napisze jeszcze smsa bo Mani nie wyrobi w końcu na Twoje rachunki
Motor! Motor! Tylko Motor!