Nie martw się, podłapałem że pewnie o to chodzi. Choć wydaje mi się głupie proponowanie dwóch zawodników w miejsce jednego.1. Na prawde nie podlapales, ze chodzi o kontuzje Harrisa?
To samo można napisać w przypadku Golloba w Gorzowie, Lublina z 2003 i 2004 roku (kiedy odnosiliśmy największe ostatnio sukcesy) i pewnie sporej części poważnych klubów (ekstra i pierwszoligowych), ba - to samo można było powiedzieć o Polonii Pile.Oczywistym jest, ze przy jego kontuzji budzimy sie w czarnej d***e, bo co ci da zastepstwo ze strony Barana, Miesiaca czy nawet Jelenia?
Tylko warto też zauważyć, że zawodnicy klasy Harrisa dość rzadko odnoszą kontuzje - przynajmniej jeśli chodzi o te poważne.
W miejsce Harrisa? Jak najbardziej - gardzę.no i chyba nie powiesz mi, ze gardzisz Nichollsem w pakiecie z Szumina ?
Proponując go zamiast Harrisa, nawet w pakiecie z Szombierskim. Tylko jeden z nich mógłby jeździć za Harrisa, więc wniosek jest oczywisty. Tym bardziej, że Szombierski nie jest lepszy niż np. Jeleniewski.No i jak zwykle lubisz snuc domysly pod swoje posty, bo gdzie ja niby napisalem, ze Nicholls jest lepszy od Harrisa...
Ja uważam, że zamiast jednego napieracza mamy jednego solidnego zawodnika i jednego przeciętniaka.Powyzsze zaproponowalem dlatego, ze prawdopodobnie przy takim samym nakladzie finansowym mamy nie I napieracza ale II niezwykle solidnych zawodnikow.
Uważam, że Baran w formie jest lepszy od Szombierskiego, a przy rywalizacji Barana i Miesiąca to zwycięzca będzie na pewno nie gorszy od Szombierskiego.Kolejna sprawa, na prawde uwazasz, ze Miesiac z Baranem to poziom Szuminy?
Skąd taki wniosek - z dotychczasowych wyników Szombierskiego. Nie tylko tych z tego roku i rok temu, ale i z poprzednich np. 2008 gdzie w barwach Równego w II lidze zrobił 1,33.
O ile mi wiadomo, to w tym roku raczej Częstochowa w I lidze jeździć nie będzie.Fakt, zakonczony sezon w E-LIDZE Szombierskiego nie byl tak dobry jak II lata temu, ale uwazam, ze na I lige to niesamowicie wartosciowy zawodnik. Srednia lekko ponad 1,4 wskutek kiepskiej postawy na wyjazdach, w Czestochowa krecil bodajze cos kolo 1,7.
A dla ścisłości - Częstochowa 1,64 wyjazd - 1.09.
Pierwsza opcja brzmi zdecydowanie lepiej.Harris
Baran
Jelen
Miesiac
Woodward
brzmi dla ciebie o wiele pewniej niz:
Nicholls
Baran
Jelen
Miesiac
Szombierski
?
Zresztą jak ma być inaczej, skoro Harris jest lepszy niż Nicholls, a Woodward lepszy od Szombierskiego?
Mnie tam żadne głosy nie dochodzą, dlatego tym bardziej opcja Szombierskiego miałaby sens jakby nasz skład miał się okazać dość słaby - to znaczy słabszy jak powyżej tj. opierać się na zawodnikach z tego sezonu plus jedno wzmocnienie postaci Jeleniewskiego, Harrisa, Nichollsa czy Karlssona.Celowo nie wstawilem powyzej Petera w obu wariantach, bowiem rowniez doszly do mnie glosy, ze "jego sprawa" sie troche skomplikowala.