Dziś w okolicach południa bus Jelenia stał przed stadionem.
Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Chyba coraz bardziej wypada odświeżyć ten wątek, więc:
-
mariusz1987
- Junior
i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu 
PS. Daniel, nie bus
PS. Daniel, nie bus
Bus wraz z Danielem widziany dziś na Mętowie i pod Groszkiem na Ćmiłowie 
mariusz1987 pisze:i nieraz pojawiał się na nim w tegorocznym sezonie, ba nawet raz koło mnie siedział na trybunach na meczu
PS. Daniel, nie bus
dasz autograf?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie?
A może "na Głupku" ?
PS. Odnośnie "na Ćmiłowie"
niemeesha pisze:A co w tym dziwnego? Przecież on nadal mieszka w Głupku, czyż nie?
a ja go widzialem na jp2, nic w tym dziwnego skoro ma blachy "lub xxxx"
zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,
chyba na mp3
Manitou pisze:zombie pisze:a ja go widzialem na jp2,
chyba na mp3![]()
To samo można napisać o Twojej lokalizacji.Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum
Daniel był w klubie ,aby pogadać o turnieju,a o czym jeszcze to może w niedzielę się okaże.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Rudy pisze:Widzę dzień bez zaczepki to dzień stracony na tym forum
Widzę że Kolega mało filmów ogląda [link]

A ja go nie widziałem i nie zamierzam widzieć kiedykolwiek na stadionie. Między innymi to on wciągnął nas do II ligi .
Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!
Takim zawodnikom mówimy stanowczo NIE!!!
to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.
Gelo pisze:to prawda - ale jest to jeden z nielicznych zawodników zakontraktowanie których do naszej druzyny w 1 lidze jest jakby naturalne i zdroworozsądkowe. tak samo jak dla Ostrowa naturalne byłoby sciagniecie teraz Szczepaniaków. Nie jestem wybitnym fanem Daniela (miedzy innymi za to ze nas spuscil finalnie w zupelne znikniecie z mapy zuzlowej Polski) ale na 1 lige to nie jest zły zawodnik. Oczywiscie są lepsi - ale ten jest na miejscu, liznął troche jazdy z najlepszymi na świecie, a wyniki z tego sezonu miał dość dobre.
Ogólnie z postem się zgadzam, tylko powtarzam, jeśli cała drużyna robi 24 punkty to znaczy że mecz zawalił więcej niż jeden zawodnik....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.